Şimdi Ara

Göğüslerimdeki yağlar erimiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 aydır düzenli olarak fitness yapıyorum, bu işe ilk 98 kilolar ile başlamıştım şimdi 88 kilolardayım. Vücudumun her yerinde yağlar gözle görülür şekilde azaldı, karnım nerdeyse dümdüz oldu ama bir türlü göğüs bölgesindeki yağlar erimedi. Haftada 6 gün spora gidiyorum 6 günün ikisinde göğüs çalışıyorum ama 3 ayın sonunda göğsümde herhangi bir şekillenme veya küçülme olmadı. Sizce sorun hala neyden kaynaklı olabilir 88 kilo hala fazla mıdır göğüs yağlarını eritmek için ya da 3 ay bunun için yeterli bir süre değil mi ?

    Yaş:17 Boy:1.92




  • Alta göğse biraz daha önem ver. Beslenme de çok önemli. Göğüs yağları benimde en çok zorlandığım kısım olmuştu

  • Hocam 3 ay'da göğüs yağlarının erimesi mümkün değil. Erimesi için profesyonel anlamda spor yapmalısınız. Ha deyince 3 ay da erimez.


    Beslenme, sonra idman. Uyku ise çok mühim değil, iş hayatı yoğun olan insanların uyku sorunları olabiliyor. %25 Uyku %50 beslenme %25 İdman hocam. Spor'un olayı budur en önemlisi beslenme.


    Tavuk, et tüketmeniz gerekiyor. Alkol, kuruyemiş, hamur, şeker oranı yüksek içecek ve yiyecekler'den uzak durmalısınız. Prensibiniz bu olmalı.


    Sabah 3 yumurta beyazı, 3-4 Tane zeytin, 2 dilim yada 3 dilim peynir, 3-4 tane domates, 1-2 tane kepekli ekmek(tercih 1 de olabilir)

    Öğleden sonra pilav- tavuk, arada makarna akşam oda.

    Akşam tavuk yine, bütçeniz varsa et.


    Farklı günlerde balık, salata kombinasyonu. Mercimek çorbası gibi çorbalarda tüketebilirsiniz. Karnınız birden acıkırsa yemekte 1-2 saat önce yediyseniz yulaf ezmesi sütle birlikte 5-10 dakika beklettikten sonra yiyebilirsiniz.


    Et pahalı olduğu için tavuk tercih edilebilir. Ben 1500 liralık tavuk alıyorum her ay.. ve lütfen unutmayın, yukarda yazdığım uzak durmanız gereken içecek ve yiyeceklerden tüketmeye devam ederseniz göğsünüz ne yaparsanız yapın yağlı kalacaktır. Özellikle akşam 8'den sonra tatlı, hamur, alkol vs tüketirseniz sporu bırakın hocam, yazık vaktinize.





  • Her gün tavuk tüketmek zararlı, tavuk yerine kırmızı et de almaya çalışın. Haftada en fazla 2-3 gün tavuk yeterli olacaktır.

  • bateren kullanıcısına yanıt

    Hocam kırmızı et aşırı pahalı. Balık, salata, tavuk, yulaf ezmesi, patates, köfte vs çeşitli kombinasyonlar yapılabilir.

  • bateren kullanıcısına yanıt

    Böyle bir şey söz konusu değil. Düzenli ağırlık idmanı ve kardiyo yapan bireyler her gün pirinç tüketmekten de tavuk tüketmekten de zarar görmez. İmkanı varsa kırmızı et ve balık ile şekillendirmeli öğünlerini ama kahvaltı hariç en az iki öğün daha yapacak ve buna tavuk dahil olmalı. Kahvaltı hariç üç öğün daha yapıyorum tavuksuz geçen bir günüm nasıl olabilir.

  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

    Sonra neden kas gelişimim yavaşladı deme ama,östrojen seviyelerini tavan yaptırırsın. Testosteronu artıracak takviyeler almadıkça kas gelişimini de bir miktar olumsuz etkileyecektir aşırı tavuk tüketimi. Onun dışında bir sürü işlemden geçiyor o tavuklar,imkanın varsa kasaptan alacağın kırmızı et daha iyidir dememdeki sebep o.

  • Biliyorum pahalı ama insanların aşırı tavuk tüketimine zararsız demesi cidden aklın alacağı bir durum deil. İmkanın yoksa mecbur tavuk alırsın ama bir gün de balık yap her gün tavuk olacağına veya başka bir protein kaynağı. Eğer hâlâ eksiğin varsa protein tozu ile alabilirsin eksiğini. Protein tozu kırmızı etten daha hesaplı şu andaki durumda.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.