Şimdi Ara

Gold alımı yapanların fiyat politikası? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
3.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tabi burada bir tartışma döndü bazı mesajlarım silinmiş a malum arkadaş ben miyim bilmiyorum bazı arkadaşlar isim vermeden laf gönderdiği için artık kim neyden çekiniyor ise?


    bir konuda herkes mutabık herkes daha yüksek fiyata satmak ister. fakat ortada bir piyasa var ve bu piyasayı burada ki insanlar oluşturdu.


    ayrıca piyasadaki fiyatın düşmesi kendim de gold satıyorum benim gibi sabah akşam deli gibi farm yapıp satan adam değil. bol bol boost yapıp deli gibi gold satanlar. bu oyunda herkes biliyor ki en iyi gold boost yada bot veya multi gibi işlerden geliyor.. ben bir günde en iyi zamanında 500k hadi çok zorladım 750k çıkardıysam o adamlar kat be kat fazlasını çıkarıyor.


    ben 1 milyon satıyorum boost çu, multibox, bot kullanan adam hafta da belki 20-30 milyon gold satıyor. 20-30 u satan adam neden 700 veya 750 tl diye sormayabilir. o sormadığı zaman da bu devran böyle gider. bunu sen zaten biliyor olman lazım. bu adamlar 3-5 tane değil dolu. hali ile de burada olan tekil farm yapan adama olur fazla kazanamaz. fiyat da böyle kalır.

    hatta büyük guildler falan vardır bunların içinde bazı kendini community lideri gibi gösterenlerin guildinde de alanlar satanlar var..


    bu konu açıldı konunun sahibini suçlamıyorum tabi ki ama dikkatimi çekmedi değil gold alımı yapanlar direkt alımları daha da düşürdüler. 760-800 civarı iken 600-660 lara düştü

    diğer bir fark ise artık direkt alımı değil ben değil sen sata çevirdiler yani teslimatı sen yapıyorsun. dolayısı ile ban riskin var. guild bank kullanmadığın için ve not var direkt alımlar daha düşük ama sipariş usülü yani sen teslim edersen daha fazla kazanırsınız diyorlar 600-660 arası direkt alım 700-760 arası sen teslim edersen.


    konunun pek bir faydası olmadı zaten bu adamlar oturup burada saatlerce tartışmaz veya kendi sistemlerini açıklamaz. fiyatlar için de bir şey yapmaz.

    benim bu kişilerle hiçbir bağım yok tek bağım gold satmam. ne tanırım ne başka bir özelde arkadaşlığım da v.s yoktur.


    konu sahibi eğer gerçekten samimi ve dürüst ise dediğini yapacak biri ise. lafları öyle haybeye söylemediyse. ben dediğin katılmaya varım


    Gold alımı yapanların fiyat politikası?


    müşteriyi bulsun ben goldumu daha değerli satmaya hazırım sanırım 1000 tl veya 1200 tl civarına satmayı düşünüyordu. en son tartışmamızda. veya bu rakam aşırı ise 800 üstü bir rakama da ok derim.


    tek anlamadığım ise hem bunu söyleyip sonra bu işler illegal, yasak, yasadışı falan diyip buradaki ticaretin kapatılması. yani ben bunu anlayamadım. neden ? o zaman daha az kazanan herkes böyle mi yapacak? olay kazanırken güzel görüntü kirliği yaratmıyordu ? şimdi düşük fiyata gold satıyorum aaa görüntü bulanıklaştı burası kapatılsın demek çok garip değil mi?


    kardeşim ya sen kur bir sistem ilk katılan ben olacağım goldumu ister sana satarım veya sen müşteri bulursan daha değerli daha kazançlı direkt onada veririm. ama yapamayacaksan bir şey diyemem. yalnız burada sürekli.


    senin yaptığın çocukluk oluyor arkadaşına gidip oyunda kaybedince atari benim diyip kapatanlar gibi.

    sen önce ya dükkanını kapat sonra burada konu aç ticaret olmasın diye bende diyim ki adam dediğini yapıyor ama hem ilan açıp hem bunu söylemen çok saçma.


    birde sürekli ona buna gönderme falan diyorsun. isim vermemek değil kim ise ne ise söyle açık seçik herkes bilsin. kimi kast ediyorsun.


    herkese iyi forumlar.





  • Bir ek daha yapayım. evet daha önce konularda bolca konuşulmuştu Multibox olayı falan blizz işte banladı bunları v.s v.s


    oyunda aktif farm yapıyorum her haritaya her deliğe hakimim.


    multibox hala var. hemde sistemi yazayım


    10 tane druid her biri başka server dan hepsini bağlamış. adam haritada 1- çiçek tohumlarının olduğu yerde stealth modda takılıyor. çiçek tohumu aktif olunca hoop çıkıyor stealth den 10 tane decaying seed basıyor. ve overload yapıyor. orada 10 tane çiçek boss çıkıyor büyük decay seed farklı onları kesiyor toplu çiçekleri götürüyor. bolca çıkıyor çünkü bunları yakaladığımda adam saldırmadan ben atlıyorum ve tag liyorum bende alıyorum bana bol bol küfrediyordur ama tabi olan oluyor. bende götürüyorum. sonra stealth e tekrar girip yokoluyor birer birer diğer noktaya gidiyor.


    tabi dragon riding olduğu için uçmuyor yerde takılıyorlar. bir diğeri ise mağaralar oralarda da mining de yapıyorlar zaten adam kazmayı bir vuruyor instant yok oluyor maden.

    sonra AH ye bakıyorsun AH dolmuş taşmış fiyatlar da çakılmaya başlıyor. yani blizzard evet dragon riding ile bir şeyleri yaptı ama bu işi engelleyemiyor. zaten bir arkadaş burada yazmış GM lerin bu işlerde

    rolü olduğunu hali ile artık raporlasan da hikaye yani.


    bu adamlardan dolu var. şimdi fiyatlar AH de çakıldı bolca malzeme doldu. bu işe katkısı var multiboxların bu yadsınamaz.

    sadece dragon riding sayesinde ve AH birleşmesi sayesinde bu kadar iyi bile dayandı diyorum. eğer AH birleşmese zaten server baronlarına mal temin eden AH çalışanları oluyorduk. dragon riding olmasa da çok daha rahat ve hızlı dolardı AH.





  • Büyüğü küçüğü olmaz olur mu?Bot Kullanan birisi ile ayda yılda Gold trade'i yapan birisi bir mi?


    Şu konuda kesinlikle katılıyorum Alıcı-Aracıların BOT goldunu kendilerine bir ölçü alarak burada kendi aralarında oluşturdukları piyasalarına bir bahane edinerek bu fiyatları düşürdüğüne katılıyorum ve BOT Goldunu burada satmaya çalıştıklarını da biliyorum.


    Bu forumda elbette alıcılarda da hatalar var onlar için sadece ve sadece tek kıstas goldun ucuz olması nereden geliyor bu ucuz gold diye sorguladıklarını ben hiç rastlamadım ben mesela gold almak istesem forum üzerinden normal satıcıdan sorgularım 20 TL fazla öderim mesela BOT goldu almak istemem.

  • Botsuz falan günde 500k nasıl kasılıyor ya ben 1 ayda token parası zor çıkartıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat düşüşü sadece türkiye veya dh foruma özel değil almanya ve rusya da piyasa düştü . Key fiyatları 80-100 tl aşağı veriyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Mat fiyatları hızlı bir şekilde aşağı doğru iniyor . Yüksek getiri farm bitti artık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt

    günde 150k civarı çiçek ve maden den geliyor. ben ortalama 5-8 saat farm yapıyorum


    burada fark mining ve herbalism de puanları nasıl verdiğine göre değişir.


    değerli maden çıkma oranı, khaz'gorite gibi veya rousing elementaller. 2-3 yıldız kalitesi.


    misal khazgorite madeni ve rousing order ve herbalism de writhebark çiçeği en değerlisi şu an.


    ilk günler çok iyiydi ama şimdi o kadar çok doldu ki AH fiyatlar indi. millet itemlerini yaptı. eski kalabalık da yok. bırakan v.s derken hep aynı wow işte.


    yeni patch gelene kadar ki büyük patch onda profession update gelecek muhtemel yeni harita v.s bir şeyler gelirse canlanır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmonger -- 4 Şubat 2023; 22:47:7 >
  • Gold aracıları misal:



    Gold alımı yapanların fiyat politikası?Hidden- Memesyoutube
    I want problems always (High Quality)
    https://www.youtube.com/watch?v=LgmL4TQCNtI&feature=youtu.be
  • Öncelikle size biraz Gold satışlarında pastanın paylarını anlatmak isterim :)

    Pastamızın neredeyse en büyük payı boost guildleri ve yöneticileri bu kişiler belkide wow'da dönen goldların %40 ına sahip bunu inkar edenler olursa lütfen oyunu bıraksın şimdi pastamızın diğer paylarına bakalım tahmin ediyorum ki bot/farming raw gold olarak çok daha yüksek paya en azından çok iyi bir şekilde kazanılanı ceplerinden çıkarttıkları için çok büyük bir paya sahip olacakken yinede bu raw goldlar boosterlara gidiyor bunada bi %30 diyebiliriz %5 de ah flipperlarına sayarsak %15(ki bunda eminim türkler %1 bile hakkı yok:)) geri kalan paylarda yanlış hesaplamaya bölersek bakıldığında botlar ve boost guildleri aslında bu işin en büyük suçluları tabi size göre bilmiyorum biliyormusunuz yada ne kadar hakimsiniz batı satıcılar bulunmakta bunların başında chicks haidi, yezi gibi bot raw gold satışı yapan hem de boostingle uğrasan şirket gibi kuruluşlar bu adamlar belgeli falan ha hepsi bir iş yapıyor olarak gözüküyor yani ayrıca bu adamlar kendi stocklarını yaratırken her dakika senin benim gibi oyuncularında goldlarını satın almadan komisyon ile diğer oyunculara satıyor sen sadece sıra bekliyorsun ve sana bu büyük balinaların verdiği şuan anlık fiyatı söylemek istiyorum 800k gold fiyatına hemen anında benden 1k sını 0,036 usd fiyatından alıyor vergiler o bu şu dahil edildiğinde bu fiyat 0,03 a kadar düşüyor yani türk bir oyuncu türk bir toptancıya gold satışı yapmak her türlü çok karlı oluyor yani aslında türklerin gold fiyatları sen satarsan ortalamanın bir tık üstünde temiz cash olarak kalırken sen gold alırken ise ortalama bir fiyat ödemiş oluyorsun şuanda yabancı sitelerde 800k gold 35 dolara satılıyor türkiye de daha ucuza bulabiliceğinize eminim :) konudan uzaklaştık bakıldığında bu fiyat politikalarını biz türkler olabildiğince belirlemeye çalışsakda büyük paydaşların ucuzluğuna ve sürekli yükselen dolar fiyatlandfırması yüzünden geride kalıyoruz ve onlara uymak zorunda kalıyoruz işin etikliğine girersek bu açıkçası tartışılır bir durum ne bu satıcılar olmadan nede alıcılar olmadan nede bu nötr oyuncular olmadan nede boosterlar olmadan bu oyun bırakın bu yılları belkide 10 sene bile göremezdi yani bu işe sürekli bir kırpma getiriliyor satışlar üsrekli bir şekilde durdurulmaya en aza indirgenmeye çalışıyor ama blizzarda biliyorki bu işi ayakta tutan bu adamlar umarım anlamışsınızdır forumdaki alım satımcılara kızmaktansa oyuna ve dolara kızınız teşekkür ederim





  • Caisssa C kullanıcısına yanıt

    bot ve multibox sistemi olmasaydı bu kadar değersiz olmazdı gold piyasası.


    herkes kendi çabası ile gold kassa. böyle olmazdı. zaten bu bot ve multibox kullananlar normal farm yapmaya zorunlu kalsalar yüzüne bile bakmazlardı oyunun. sistemi kurmuşlar ban yeseler bile yedekler yedeğin yedeği diye gidiyor adam zararını da karşılıyor.


    o yüzden buraya ne yazarsanız yazın bu üstteki 2 sorun giderilmeden ne hakkaniyetli bir fiyat olur nede hakkaniyetli bir oyun olur. zaten gerçek hayattaki piyasa bile üçkağıtçı, hırsız, kalpazan doluyken burada normal bir sistem beklemek de hatalı olur. dünya yozlaşmış oyun nasıl yozlaşmasın.

  • Dün bir tane şüpheli grubun vidyosunu çektim buraya eklersem ceza alır mıyım?Teknik olarak forum kurallarına ters mi?Botlar demiyorum ama baya baya şüpheliler.


    Normal değiller.

  • BoT vidyosu paylaşmak yasak mı değil mi?

  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam.

    Bot, Warez ve illegal paylaşımlar; doğrudan veya dolaylı olarak forum kuralları gereği paylaşılması yasaklıdır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    BOT ifşa bilgilendirme değil.

  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Blizz reportluk paylaşım. Paylaşabilirsiniz, sorun olmaması gerekiyor. Atın bakalım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vidyo yu çektim 2dakika ve 1080P fakat buraya nasıl yükleniyor uğraştım olmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 9 Ağustos 2023; 13:5:3 >
  • Sadece geçen ay 120 bin tane hesap hacking sebebiyle banlandı. Blizzard bu işten ciddi miktarda para kazanıyor çünkü banlanan adam aynı gün heroic edition alıp boost basıp operasyona devam edebiliyor. Bu konularla alakalı anlayamadığım bir obsesif tutumun var, blizzard gm ler senin kadar kafaya takmıyordur bence bu konuları. Video paylaşmak için streamable.com gibi bir siteyi kullanabilirsin. Dediklerimi iyiliğin için söylüyorum, iyi günler

  • Valla yakında yayınlara da başlıyorum


    Beklerim yayınlara Son BOT bükücü olaraktan yayınlar başlayacak.

  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Video linkini doğrudan paylaşabilirsin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    1.Kazık: Asgari ücretten hesaplarsak sen 1 milyon gold kasana kadar normal işten 3.400 TL para kazanıyorsun hatta 3.500 TL aslında /2.700 TL para kaybın oluyor Asgari ücrete göre.


    2.Kazık:Üstüne burada geliyorsun yabancıların 1100 TL ve üzeri satın aldığı bir ürünü buradaki ALICI SATICI Spammer piyasacılar yüzünden 700'e indirip satmaya çalışıyorsun oradan da net /400TL kaybın oluyor


    3.Kazık: Tüm bunların Üstüne 2.Kazıkda beslediğin ALICI SATICI Spammerlar asıl beslendikleri oyun içi BOTlar oyun içinde satışını yaptığın ürünlerin fiyatlarını düşürüyor bir de orada net Kaybın oluyor



    Bu sistemde kaybeden sadece ve sadece normal yoldan gold farmı yapanlar ve en mağdurlarda o diğer tüm kişiler kazanıyor.Allah Kurtarsın ben bıraktım bu sistem su olacağıma olmam daha iyi.


    DONANIMHABER BOTLARI beslemeyi bırakın ya artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 12 Eylül 2023; 12:46:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.