Şimdi Ara

GoldenArmy Crom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HİKAYEMİZ VE BİZ (RP)

    Zamanının en cesur, en ihtişamlı ve yenilmez olarak kabul edilen ordusuna sahip bir lider vardı. Onun adı, “Golden”dı. Bu lider, asıl gücünü, adalet anlayışı, halkı arasında sağladığı eşitlik ve onun emriyle ölmeyi onur olarak nitelendiren ordusundan alıyordu. Güçlü olanın hayatta kaldığı o zamanlarda halkına amaç olarak, özgürce beraber yaşamaları gerektiğini ve bunun için savaşmak gerekiyorsa da bu uğurda ölmeleri gerektiğini söylemiştir. Her zaman adaletten yana olan Golden, insanlığa zulüm eden diğer krallara ve ittifak liderlerine yaptıkları eziyete son vermeleri için defalarca uyarıda bulundu; lakin bir sonuç alamadı. Diplomasinin bittiği yerde de zamanın en büyük savaşı başladı.
    Golden ve arkasındaki ordusu, yeryüzündeki tüm kötülükleri silmeyi başarmışken; son kalan düşman kırıntılarının hain bir planları daha vardı. Golden'ın en zayıf yanını, adil ve merhametli tarafını, ona karşı bir silah olarak kullanacaklardı. Savaş esnasında kasıtlı olarak taraf değiştiren bazı düşman askerleri, onun yanında savaşmak istiyorlarmış gibi davranıp güvenini kazanma yoluna gittiler. Ve planlarını gerçekleştirmek için, Golden’ın ordusu içinde istedikleri mevkilere gelmeyi başardılar. Zamanı geldiğinde de en başından itibaren planladıkları asıl amaçlarını gerçekleştirip, Golden’ı hain bir pusuya düşürdüler.
    Golden'ı öldürmek çözüm değildi; çünkü onun ordusu, liderlerinin yokluğunda hemen dağılmayacak kadar ona sadık ve inançlı askerlerden oluşuyordu. Zamanın en büyük lideri esir edildi ve kimsenin onu bulamayacağı bir zindana kapatıldı.
    Durum fark edildikten sonra askerleri yıllarca onu aradılar. Ancak bulamadılar; çünkü hain düşmanlar istedikleri gibi planlarını gerçekleştirmişlerdi. Golden’ın yokluğunda yerine geçen ordularının ikinci kumandanı da bir savaşta ölünce, o zamana kadar zaten yıpranmış olan düzen tekrardan bozulmaya başladı. Kötülük ve zulüm yeniden eski gücüne kavuştu. Golden’ın yokluğunda ordusu ve ülkesi dağıtıldı. En sadık savaşçıları bile gördükleri işkenceler sonrası, onu unutmaya zorlandılar. Birçoğu bugüne kadar birbirlerinden ayrı olarak kendi savaşlarını sürdürdüler. Bazıları başka ordulara katıldı. Hepsinin zamanla güç ve yetenekleri de artmış oldu. Bu savaşçılardan birkaçı sadece savaşmadılar. Golden, olarak bildikleri önderlerinin varlığını sürekli hissettiler ve her yeni maceralarında onu arayıp ulaşmaya çalıştılar. İçlerindeki inançla onun bir yerlerde olabileceğini hep düşündüler; ancak uzun bir zaman liderlerini bulamadılar. Ona inanan bir kaç sadık ve iyi asker, bir gün Golden' i buldukları anda tekrar birleşmeye başlayacaklarını ve hep birlikte eski ihtişamlarına kavuşacaklarını biliyorlardı.
    Dost sandıkları hatta zaman zaman, omuz omuza savaştıkları müttefikleri bile “Altın Askerlere” daima sahip olabilmek ve olası bir karşı birleşmeye engel olmak için nesiller boyu Golden'ın varlığını inkar ettiler. Onun sadece bir efsane olduğunu anlattılar ve Golden’ın halkını nesiller boyu bu şekilde aldattılar.
    Bütün bu engellemelere ve aldatmacalara rağmen, Golden’ın ortaya çıkmasının zamanı gelmişti. Birkaç sadık askeri, onu tekrar buldu ve değişimi kaçınılmaz hale getirdiler.
    Artık herkesi bildiklerinin aksine daha farklı bir dünya bekliyordu.

    Yapılanması ;

    Golden, hakkı olan yere, savaşçılarının yanına dönüp tekrar eski gücüne kavuştuktan sonra kendisine sadık olan askerlerinin bazılarında, eski ordularında bulunan ve neredeyse tüm yaşamları boyunca anlatılan yalanlarla örülmüş; köleleşmeden kalıntıları gördü. Kendi kendine karar verebilen o cesur savaşçı ırk gitmiş; yerine tek başlarına karar vermekte zorlanan bir ırk gelmişti. Golden, bu beklemediği olumsuzluk karşısında tekrar eski düzenlerini kurma kararı aldı. O zamanlarda görülmemiş yeni yasaları insanlar arasında kulaktan kulağa yayılmaya başladı...
    Bu barbarlığın hüküm sürdüğü dünyada, artık farklı bir oluşumun tohumları atıldı. Ve şu hedefler göz önüne alındı:

    * Artık guild lideri tarafından yönetilmeyeceksiniz ve tek bir kişi size emirler yağdıramayacak. Guild Liderinin tek amacı: Guild varlığını korumak olacaktır.

    * Golden Army oluşumunun en üst mevkisinde Golden bulunur. Görevi: sadece tarafsız olup, alınan kararlarda savaşçılarını olumsuz etkileyebilecek durumları analiz etmek ve gerekirse tekrar oylama için, Golden Senatosuna geri göndermektir. Guild kasasına erişme yetkisi sadece Golden ve Golden Senatosu’nda bulunur.

    * Golden Senatosu: Guild oluşumunun korunması için çalışır. Stratejik ve savunmaya dayalı önemli konuları Guild açısından inceler; adil bir çerçevede gerekli kararları alır. Alınacak tüm kararlar yapılacak oylama sonucunda oy çoğunluğuna göre belirlenecektir.


    * Golden Senatosu’na bağlı olarak 2 Diplomat, 2 Raid Lideri, 2 PVP Komutanı 2 PVP Grup Lideri bulunmaktadır. Bu liderler, kendi alanlarını ilgilendiren konularda tam yetkilidir. Belli bir konu ya da mevcut sorunla ilgili olarak fikir bildirebilirler ancak kararlara karışamazlar. Senato’ya bağlıdırlar.

    * Savaş Lordu, savaş esnasında kaptanlarını, onlarda savaş sırasında kendilerine bağlı olan birliklerini yönlendirebileceklerdir.

    * Diplomatlarımız bizim için önemli müttefik olabilecek guildlerle temaslarda bulunup, diplomasiyi sağlayacaklardır.

    * Savaş kaptanlarımızın savaş esnasında kendilerine bağlı olan 12 askeri ile ilgili her türlü sorumlulukları ( beraber yapılacak mini savaşlarla grup olma, guild desteği sağlanarak mali destek, zırh ve silahları) bulunmaktadır. Savaş gereksinimleri savaş kaptanları tarafından araştırıldıktan sonra konseye iletilecek. İstenilen lojistik destekler önem sıralamasına göre tüm Guildin katılımı ile düzenli aktivitelerimiz arasında olacak olan, Raid’lerle DKP veya benzeri bir sistem olmaksızın sağlanacaktır.

    * Golden Army adından da anlaşılacağı gibi yüksek mertebelere ulaşmış askerlerden oluştuğu için, zaman zaman müttefik olmadığımız Guildler tarafından, savaşlarda destek için aranabilecek bir kuvvette oluşturacaktır. Tabi ki savaş giderleri yardım talebinde bulunan Guild tarafından ödenecek olup; Golden Meclisinin kararıyla belirlenen ücret karşılığı olacaktır.

    * Özel savaşçı birliğimize tüm guild personelinden talep edilen sınıflara göre her savaştan önce ayrı ayrı asker seçilip savaşçının onayı ile gönderilecektir.

    * Alınan savaş ücretlerinin gerekli görülürse yarısı guild kasasına aktarılacak, kalan yarısı savaşan askerlere verilecektir.

    Neden Golden Army’e katılayım diye halen aranızda düşünenler varsa, kısaca sizlere üç neden:
    1.) Kendi kendinizi yönetin. ( Tek kişilik yönetime son ) Hiyerarşik yapı içerisinde boğulmayın.
    2.) Oyuncuların birbirlerine desteğine güvenin. Her levelden karakter bu guildde yardım alacaktır.
    ( Level alma - itemlerin tamamlanması)
    3.) Bir takım olabilmenin keyfine varın. Savaş ganimetleri toplayıp, sayısız Battle Keep’e katılın.

    Halen diğerlerinin arasında varlığını sürdürmeye çalışan Golden'ın Altın Askerleri bu dünyanın en seçkin yapılanmasında siz de yerinizi alın.


    “Eskinin usta savaşçıları belli etmeseler de inceliklerinden.
    Gizemli bir güçleri vardı,
    Öyle derinlerdi ki bilinmezdiler.
    Bilinemez olduklarından
    Onları betimlemeye çalışacağım:
    Savaşçılıkları kışın ırmağı geçmek gibiydi;
    İhtiyatları, çevredeki her şeyden korkanların ki gibi.
    Konuk olarak ciddiydiler,
    Çözülme noktasındaki buz kadar gevşek.
    Yontulmamış tahta kadar yalın,
    Vadi kadar açık,
    Bulanık sular kadar anlaşılmazdılar.”
    Tao Te Ching



    Ventrilo : Var
    Web :www.goldenarmy.net
    Yetkililer : antropik , ultio , eraybaba , vampyren , geremino , hoxcetin , sinsisu , ultios .
    Guild Citiy : T3 olmak Üzere
    Server : Crom



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malagand -- 10 Ekim 2009; 22:43:32 >







  • Başarılar ve bolca aktif oyuncular diliyorum şuan ben aion başladım ve 40 lvl karakter kastım az sıra sorunları ile uğraşıyorum şu sıralar aoc hesabım hala aktif ve arasıra güzel zevkli raid yapacağım bir guild arıyordum crom karakter açıp birara sizlede takılmak isterim.

    Ben bu oluşumu sanki Aq. görmüştüm noldu rp-pvp serverı bıraktınız mı. ?
  • o serverdan ayrıldık ustam pve takılalım dedik bazı arkadaşlarımız oradan gelip burada üzerilerini rahat rahat full epik yapıp tekrardan pvp server larına geçiyorlar..burada raid yapmak problem değil serverda genel bir özellik var..tüm raidler open...rahatça her gün karekterlerine raid bulabiliyorsun..hemde kesemezler filan zannetme:(())))girilen her raid bitiyor..birde bazı itemler pvp serverlarına göre çok ucuz..yani seyehat edecek arkadaşlara duyrulur:))boş gelip eliniz dolu dolu gidiniz:))eski alamancılar gibi:))
  • GoldenArmy Guild ismi Kanije olarak değiştirilmiştir. Halen bi arada olmak isteyen türk arkadaşlarla birlikde her hafta raidler düzenleyip,oyuna yeni başlayan arkadaşlara tecrübeli arkadaşların bilgi birikimlerini aktarmakta olduğu ,Kardeşlik,dürüstlük ve üyelerinden guilde gold ve maden yardımı istemeden,yöneticilerin kendi çabaları ile T3 guild şehri ni bitirmek üzere olduğu Sıcak bir ortamda olmak isteyen türk arkadaşlar biz crom Kanije deyiz siz nerdesiniz ??
  • Oyuna başlayalı birkaç gün oldu...
    Bende bu guilde katıldım....
    ortamdan ve yardımlaşmadan çok memnunkaldım...
    Giderek gelişen bir guild...
    Saygılı ve seviyeli playerlere her zaman yer var ...
    Saygılar
  • akşam saatleri kaç kişi online oluyor guildte dostum ?
  • Arkadaşlar GoldenArmy isim değişikliğine uğramış,Kanije adını almıştır.Burada ana konusuda açılmıştır.Oradan devam edersek hoş olur.

    Xanthor ,dostum ortalama 20 civarı oluyor.
  • oyuna yenı başladım önce fury de başladım fakat pwp işi beni zorladı croma geçtim kastım biras yanlız guild yabancı pek anlaşamıorum eğer guilde alım varsa ben de katılmak isterim.yalnız oyuna yenı başladıımdan bi çok şeyi pek bilmıyorum acemi olduğumu söyleyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih3360

    oyuna yenı başladım önce fury de başladım fakat pwp işi beni zorladı croma geçtim kastım biras yanlız guild yabancı pek anlaşamıorum eğer guilde alım varsa ben de katılmak isterim.yalnız oyuna yenı başladıımdan bi çok şeyi pek bilmıyorum acemi olduğumu söyleyebilirim.

    Gel her ne olursan ol yine gel.Bizlerde oynaya oynaya öğrendik,halende öğrenmeye devam ediyoruz.Akşam saat 7-8 gibi globalden bi seslen alırız seni guilde.Ancak guildin ismi KANİJE,Golden armydi,artık değişti.
  • tmm dır akşam globalden yazarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.