Şimdi Ara

Goldmaster alırken dikkat.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar

    11 Haziran 2010 tarihinde Teknosa mağazasından goldmaster sat-3030 HD uydu alıcısı aldım. Sat-1010 hd (daha önce kullandım ve görüntü kalitesini biliyorum) ile aynı ürün olması ve görüntü kalitesinin iyi olduğundan dolayı tercih ettim. Kurduktan sonra merdivenleşme şeklinde sorunlarla karşılaştım. Birkaç gün bu şekilde kullandım. Teknosaya geri verip 1 aylık süre içinde olduğum için yenisiyle değişim talep ettim. Teknosa merkez servise gönderilmesi gerektiğini onlardan gelecek olan rapora göre değişim yapılacağını söyledi. Ürün teknik servise gönderildi ve değişti diyerek geri geldi. Ürün aynı, sorun aynı değişen birşey yok. Geri verdim tekrar gönderildi. Ürün tekrar geldi ve bana ürünün iç aksamının tamamen değiştiği söylendi. Yine aynı sorunlar devam etmekte. Ayrıca ne hikmetse içi komple değişen bir cihazda kanal listem hatta en son bıraktım radyo sırası bile aynı duruyor. En son 07.08.2010 tarihinde Goldmaster firmasına güvenmediğim için İADE amaçlı olarak geri verdim. Teknosa tabi herzaman söylediği gibi merkez servisten gelen yanıta göre hareket edeceğini söyledi. O günden bu yana sağlıklı bir yanıt alabilmiş değilim. Bekliyoruz bakıyoruz filan tarzı cevaplar. Net bir yanıt aldıktan sonra hala çözülmezse hakem heyetine gideceğim.
    Az önce teknosa ile görüştüm ve adam gibi cevap alamadım. Goldmaster ile görüştüm onlarda başlarından savdı. Oruç oruç sinirlerim iyice tavan yaptı.
    Goldmaster marka ürün alırken bozuk çıkma veya bozulma gibi bir durumla karşılaşırsam ne olur diye düşünün derim.







  • www.sikayetvar.com'a yazabilirisn.. uyarı için teşekkürler
  • Yazılımsal problem olabilir
  • Yazılımsal değildi. Tamir edildiğine dair ibare var servis fişinde
  • Bozuk malı satmak suç.. Bir ay içinde bozulsa beni servise gönderebilirsin....Aldığım günden beri bozuk....Diyeceğin bu.....Hiç zaman kaybetme.....Onların keyfini bekleme....Gereken başvurunu gereken yere yap...Çözüm yoksa hemen tüketici mahkemesine....Birde avukat tut...En az 1500 - 2500 lira...mahkeme ve avukat giderlerini davayı kaybeden ödeyecek....Değiştirmedikleri .receiverin yirmi , otuz katını para olarak devlete, avukata öderler....Zaman geçirme...Kolay gelsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 3 Eylül 2010; 10:53:58 >
  • Arkadaşlar 28 ağustosta ürün güya yenisi ile değiştirilerek servisten geldi. Birkaç gün kullandım işlerimin yoğunluğu ve şehir dışında olmam nedeniyle pek ilgilenemedim. Aynı görüntü sorunu devam ediyor, üstüne bir de usb diski okumama gibi bir problem de eklenmiş. Kardeşimde Sat-66000 var ve scarttan bağlıyken benim HDMI bağlantımdan daha iyi görüntü var. X3 turbo hd inceleme fırsatım olmuştu. Anti-aliasing olayını adamlar gayet iyi yapmışlar. Onların da sinyal yok problemi varmış diye almamıştım.
    Bu kez ciddi ciddi taşkafanın da önerdiği gibi mahkemeye vermeyi düşünüyorum. Bu yapılan tamamen insanları salak yerine koymaktan başka bişey değil. Bu yaşadığımdan sonra ne goldmaster firmasından birşey alırım ne de tanıdıklarıma aldırırım.
  • Hocam sen tv modelini ve bana sorununu tam olarak anlat ben yardımcı olmaya çalışayım
  • TV Philips 42PFL8404 sorun trt hd dahil bütün kanallarda eğik çizgilerde ve hareketli görüntülerde merdiven gibi tırtıklanma oluşuyor. Aynı sorun scart girişinden bağlandığında daha fazla oluşuyor. Tvden netliği sıfıra çekmeme rağmen 3-4 metreden sd yayınlarda merdivenleşmeyi rahat görüyorum. Daha önce turbo hd kullandım onu da hdmi ile bağladım onda bu sorun yoktu. Hatta 78800 ve 1010 hd de kullandım onlarda da bu sorun yoktu.
    İşin ilginç tarafı kaç defa değişim için gönderdiysem bu ürün sorunsuz kardeşim sen neden yolladın diyen olmadı. her gidişinde ürün değişti sıfırlandı filan dendi. En son servisten gelen ürün de değişim oldu diye geldi. Bu kez gelen uydu alıcı daha önce denemek için uydu alıcıyı servise vermeden önce kayıt yaptığım usb flash diskimi görmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kylixturk -- 6 Eylül 2010; 2:00:28 >
  • tv güzel bende 8694 kulanıyorum. Tv yazılımını güncelledin mi hic? Birde resım koyabılcen mı
  • Tv yazılımını iki gün önce güncelledim. fotoğraf ile ne kadar anlaşılır bilemem ama üşenmedim çektim ve ekledim. Buraya nasıl eklendiğini bilmediğim için linklerini veriyorum.
    http://img829.imageshack.us/i/p1010045u.jpg/
    http://img820.imageshack.us/i/p1010046k.jpg/
  • Sen anlayan birisin belli. Sorunuda şimdi anladım resimden. Heralde misal 3 sayısı gölgeli ve sanki iki tane varmış gibi olmasıdır. Öyle bir sorun tv mizde yok. Dediğin gibi receivar kaynaklıdr. Cihazin çözünürlük ayarı nedir 1080i mi acaba? Yarın o cihazı çözeceğim kesin valla senin için.
  • İlgin için teşekkür ederim. Foruma yeni girebildim. 1080i olarak ayarlıyken bu kadar kötü. Bir de 576i çözünürlükte izlediğimizde siz düşünün. Cihazın asıl sorunu anti aliasing yapamıyor olması. Resimlere dikkatli bakarsanız özellikle ikinci resimdeki sunucunun yakasında ve omuzlarındaki merdiven gözden kaçmaz. Aynı olay diğer resimde yatak ile baza arasında bariz belli oluyor. Bayram sonu ilk işim receiver ile ilgilenmek olacak.
    Goldmaster ürünü alacak olan arkadaşlar baştan sona konuyu okusun ona göre alsın. Benim sorunum üründe sorun çıkması değil, sorunlu ürünün 3 defa servise gidip tekrar aynı şekilde geri gelmesi ve ürün yenisi ile değişti denilmesi. Ürünü sorunsuz hale getirseler benim için yine problem olmazdı. Elimde servis fişleri duruyor, her şekilde tüketici mahkemesinde haklı çıkarım.
  • abi bişe dicem cihazında çok dandikmiş emusuda yok.
  • Emusu yok topfield tabanlı olduğu için tercih etmiştim. Sırf görüntü kalitesi iyi diye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kylixturk
    Emusu yok topfield tabanlı olduğu için tercih etmiştim. Sırf görüntü kalitesi iyi diye

    Teknosa ya götür tv de göster onlara sorunu. Büyük ihtimal sana çek vereceler başka birşey al.
  • Teknosa goldmastera paslıyor zaten. Bu saatten sonra çek de kabul etmem belediyeye gidip müracat etsem zaten para iadesi yapılır. Daha da ne teknosadan ne goldmasterdan birşey alırım. Görüntü kalitesi iyi diye receiver alıyorum iğrenç bir görüntüyle karşı karşıyayım.
  • beş para etmez bir marka

    zamanında bi ton para verip çift tunerli 80800 modelini almıştım neredeyse aldığım tv yi onun yüzünden camdan aşşağı atacaktım ki aynı şekilde next in öyle bir cihazını almıştım oda yaramazdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.