Şimdi Ara

Golf 6 ile köpeğe çarptım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 10 gün önce otobanda 140 km hız ile giderken bir anda bir köpek önüme fırladı ve köpeğe çarptım.Allah'a şükür bizde herhangi bir can kaybı, yaralanma olmadı.Araçtaki 2 adet önde ve bir adette pedal tarafındaki hava yastıkları açıldı.Birde tasarım hatası olarak düşündüğüm garip bir olay meydana geldi.Aracın ön camı çatladı.Hava yastığının açılmasıyla meydana geldiği aşikar.Çünkü köpek cama fırlamadı.Herhangi bir parçada ön cama çarpmadı.Nitekim servisteki görevlide hava yastığının kapağının açılmasıyla olmuş diye söyledi.Böyle bir şey VW'nin ayıbıdır diye düşünüyorum.Bence tasarım hatasından başka bir şey değil bu.Bu arada aracımdaki hasarın bedeli 15000 TL + İşçilik. Allah'tan kasko ödeyecek.Siz siz olun sakın kaskosuz araç kullanmayın. Kasko CANDIR. :)


    FOTOLAR:

    Foto 1


    Foto 2







  • Büyük geçmiş olsun dostum. Otobanda da olsa böyle şeyler olabiliyor maalesef. Bir keresinde ben de otobanda 140-150 lerde giderken birden karşıma bir köpek ölüsü çıkmıştı, neyse ki heyecan yapmadan yumuşak bir direksiyon hamlesiyle yanında geçmeyi başardım. Yoksa o hızda o kaya gibi şeyin üzerinden geçtiğimi düşünsene! Takla atmamak işten değildi! Neyse ucuz atlatmışsın dostum, cana geleceğine mala gelsin, geçmiş olsun. Camın kırılması hava yastığının patlarken yarattığı yüksek basınçtan olmuş sanırım.
  • Geçmiş olsun. İçim gidiyor şu yollarda ölen sokak hayvanlarına..
  • aslında bu sadece vw için gecerli degıl. hemen hemen tum araçların aırbagları acıldıgında on cam patlıyor. nereden bildiğimi sorarsanız arac alma aşamasındawww.euroncap.com adresınde arac carpışma testlerını ıncelemıstım, orada gormustum aıgbag acıldımı cogu on cam zarar goruyor.
  • Size geçmiş olsun, köpüşçüğe çok yazık olmuş , neyseki size bişey olmamış, bu yüzden şehirlerarası giderken 100-110 un üzerine çıkmamaya çalışıyorum, köpek olsun kedi olsun sonuçta hayvanlar gelen aracın hızını kestiremiyor ve hem kendi canlarından oluyorlar hemde yüksek hızda gidiyorsanız sizinde canınızdan olma riskiniz yüksek. Tekrardan geçmiş olsun köpeğe çok üzüldüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.