Şimdi Ara

Golf 7 24. saat izlenimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar,
    Dün itibari ile 1.4 tsi 140 act dsg highline durban 18 sunroof, 2014 model golf araç aldım.

    Araç hakkında izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Eski bir f30 kullanıcısı olarak söylemek istediğim kesinlikle kendimi attan inip eşeğe biniyor gibi hissetmedim.


    + 134 km - 34 km/h hız ortalaması ve 6.0 yakıt tüketimi. Bu tüketime 30 km 5 kişi ve genelde klima açık kullanım dahil. İstanbul tüketimi. Resmi telefon bağlantı kablomu bulunca yükleyeceğim.
    + Auto hold, şehir içi trafikte çok ciddi derecede sürüş konforu sunuyor. Her ne kadar ilk duruşumda gaza basmayıp arkamdakilerden korna gelsede hemen adapte oldum. Ciddi konfor.
    + Motor çok başarılı performansta, ekonomik sürüşte tüketimde çok iyi. 18 jantlı aracın bu kadar yakıt tüketmesi güzel bir durum.
    + Yalıtım, sessizlik ve aaç içi tasarımı beğendim, döşemeler standard mi bilmem ama alcantare diye geçiyordu sanırım çok rahat.
    + Ses kalitesi benim gibi standard bir kullanıcı için iyi diyebilirim. Ortalama tonlarda net ses çıkıyor.


    - Dsg nin kalkış yapar yapmaz hemen 2. vitese geçişine alışamadım. Aracın kalkışı konforsuz, yada ben hala tam çözemedim gaza basınca öne atışı biraz sarsıyor.
    - Araç konfor seviyesi jantada bağlı olarak kötü, konforu seven biri olarak 17 inch jantlı araç tercih edebilirdim diye düşünüyorum. Bununla orantılı olarak yol tutuşu gayet güzel.

    düşünen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.







  • Hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız. Güzel tespitler.

    18 durban var adaptif şasi yok ise aracınız spor süspansiyonludur.

    Ben 17 Dijondan 18 Durbana geçince çok bariz fark hissedemedim. Lastik basınçlarınızı kontrol edebilirsiniz, birde oalsı bir talihsizlik takozlar;





  • Yakın zamanda lastikleri değişmem gerekiyor, lastikleri değişirken gerekli kontrölleri yaptırmak gerek demek ki.Teşekkürler uyarı için. 18 jantı alırken konforlu olmayacağını biliyordum beklediğim birşey bu ancak beni etkileyen arabanın yakıt tüketimi gerçekten etkileyici fabrika verilerinde yakıt tüketiyorum, inanılır gibi değil :)

    sizin 17 den 18 e geçerken yakıtta fark oldu mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: illakihb

    Yakın zamanda lastikleri değişmem gerekiyor, lastikleri değişirken gerekli kontrölleri yaptırmak gerek demek ki.Teşekkürler uyarı için. 18 jantı alırken konforlu olmayacağını biliyordum beklediğim birşey bu ancak beni etkileyen arabanın yakıt tüketimi gerçekten etkileyici fabrika verilerinde yakıt tüketiyorum, inanılır gibi değil :)

    sizin 17 den 18 e geçerken yakıtta fark oldu mu?



    Benim 1.2 Tsi olduğu için 1 litreye yakın fark oldu maalesef.
  • Negatiwe kullanıcısına yanıt
    benim 400 km ortalamam 6.1 lt civari ortalama hız 33km. Sanırım benim yakıt farkı 1 litrenin çok altında, eğer 1 litre fark ederse dizellerden daha az olacak yakıt tüketimi.
    güçlü motorun avantajı olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: illakihb

    benim 400 km ortalamam 6.1 lt civari ortalama hız 33km. Sanırım benim yakıt farkı 1 litrenin çok altında, eğer 1 litre fark ederse dizellerden daha az olacak yakıt tüketimi.
    güçlü motorun avantajı olabilir.

    Tüketiminiz harikaymış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.