Şimdi Ara

GOLF 7 DÜŞÜK DEVİRLERDE MOTORDAN GELEN ÇINLAMA SESİ (CİK CİK SESİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
10.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Adam aracıyla ilgili sorunu başlıkta özetle belirtmiş, sorun hakkında fikir edinmeye çalışıyor, burada millet başlığa aracının modelini yazdığı için adamı fanboy ilan ediyor.

    Bu forumda VW konuları çok tehlikeli. Fanboyları bir dert, onların düşman kitlesi ayrı dert. VW konuları hiçbir zaman düzgün kalmıyor.
  • http://www.youtube.com/watch?v=crQhLaBfG8E

    Tabii ki dönen her şey bu sesi yapabilir. Kayışlar ince sprey veren bahçe fısfısı ile su sıkarak kontrol edlebilir. Şarj dinamosunun rulmanı, bazen klima kompresörü de benzer sesleri yapabilir.

    Ancak motor diyorsak videodaki tipik sıkışık valf sesi. Motor soğukken valflerin biraz sıkışık olması normaldir. Soğuk motorların -olağan- gürültü sesinin bir kısmı buradan gelir. Ama ısınınca düzelmesi lazım. Rolanti ve düşük devirlerde belli olur, piston basıncının yüksek olduğu orta ve üst devirlerde duyulmaz. Ses buradan geliyorsa yağ kapağı açılınca daha iyi duyulabilir. Valf kılavuzları motor yağına çok hassastır, farklı markalar denenebilir.

    Aşağıdaki örnek aşırı bir durum. Eski alttan eksantrikli, uzun iticili arabalarda lastik vantuzlar çekiliyormuş gibi de ses yapardı. Bu valfler sıkışınca daha da geç açılır, gerçekten de piston emme zamanında iyice vakuma düştüğünde açılırdı.

    https://www.youtube.com/watch?v=Fe1h7ysd6Fg




  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bendeki durum farklı. Su pompası sesi diyor bazları. Servis de anlamıyor nerden geldiğini.
  • Puk gibi araba

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise verin bulsunlar. Servis anlamıyor ne demek. Servisin işi o. Köşedeki tekel bayi mi bulacakmış çözümü?

    Bırakın arabayı bu sorunu bulacaksınız diye postanızı koyun, gerekirse vw genel merkezi arayıp servisin ilgisizliğini yazın eninde sonunda beyefendiler üşenip sorunu bulup yaparlar. Yapmak zorundalar. O şekilde binmeyin aracınıza.
  • adam vosvos aracının akü problemini anlatırken şürüş konfor paketinden görüş paketine kadar sayıyor tek tek. böyle dangalaklara karşı gelişen bir tepki bu.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 14 Temmuz 2020; 14:21:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.