Şimdi Ara

Golf jant değişimi hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm değerli forum üyeleri ben nasip olursa kısa zaman icinde bir golf 5 1.4 tsi alacağım. Mevcut daki jantı değiştirmek istiyorum aklımda oz ultraleggera 18 düşünüyorum. Sizlere sormak istediğim degisim sırasında nelere dikkat etmeliyim. Şimdiden Tskler...



  • Arkadaslar yok mu yardım edecek kimse tamam ben doğmamış cocuğa don biçiyorum ama sizlerde bir seyler yazın bilgilendirme amaçlı :)
  • aracınıza uygun ET değerini bulun ona göre alın jantı, sadece bijonun uyması yetmiyor. oz gerçekten hafif ve kaliteli jantlar üretiyor, bence de en güzellerden birisi ultraleggera , bende istiyorum bu janttan ama çok pahalı be, bir de golflere en çok yakışan jant bence 18"gti jantı.

    tabi sadece jant da yetmiyor, yay isteyecek, para var dersen coilover olmanı tavsiye ederim, bir de golf 5 in ön panjur kötü geliyor bana, kısacası gti görünüme ne kadar yaklaşırsa o kadar güzelleşiyor,golf 5 güzel görünsün dersen tamponlar ve jantlar kesin değişmeli diyorum ben :)

    hatta ben bu masraflardan kaçmak için hem donanım hem de aracın orijinalliğini bozmamak için 2008 golf gt sport 170 hp alacaktım, bir araç buldum 30.000 km de araca 43.000 fiyat çekti. manueldi araç bende takmıştım araca gerçekten beğenmiştim fırtına grisiydi dedim 40.000 e ver alacam, yok banamısın demedi vermedi sanıyorum ilanı verdikten sonraki ilk müşterisiydim. neyse dedim 40.000 e vermiyorsan gidip leon alacağım dedi sen bilirsin, tamam dedim bende. tabi aracın alıcı kitlesi belli çok yok, eski kasa ikinci el bir compact araba sonuçta 40000 tl veren az bulunur(du 7 ay önce) ilan aylarca kaldı sahibindende. sonra aradım adamı aracımı teslim alınca ne oldu sattınmı arabayı diye. yok nerde hocam vermedim sana arabayı elimde kaldı 37 ye veriyorum artık arayan soran yok beddua mı ettin nedir gibisinden konuştu. bende dedim beddua etmedim arkadaşım inşallah satarsın istediğin fiyata dedim kapadım. yok yoktu araçta tek eksiği xenon farlardı, gazoz açacağına kadar herşey vardı araçta. banamısın demedi satıcı arkadaş. ha memnunmusun leondan dersen sonuna kadar memnunum sıfır araç aldım tadı başkaymış sıfır almaya alışkın olmayan bir insanım aslında gerçekten tadı başkaymış.

    neden yazdım bunları bu konuya bilmiyorum ama içimden geldi. hayırlı olsun size de.




  • Hocam cevabınız icin Tskler peki size göre araca uygun ET degeri nedir birde bu yay olayını mecbur yaptırmamız gerekir mi?
    Gt olayınıza gelince bence ahınız tutmuş :)
  • ET 50 olmalıdır. Ayrıca bu kadar büyük bir jant standart araca takılırsa problem yaratır. Spor süspansiyon da beraberinde taktırılmalıdır. Hatta VW orjinal 17 jant olanlarda bile spor süspansiyon kullanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.