Şimdi Ara

Golf mk5 motor arıza lambası !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Golf mk5 kullanıyorum, yaklaşık 2-3 ay önce satın aldım. Ancak aldığımdan beri göstergedeki motor arıza lambası yanıyor. İki kez makineye bağlatıp sorunu sildirdim ancak tekrar yandı. Ustamız bilgisayara bağladığında katalizör ve yakıt fakir vs. gibisinden bir iki tane sorun çıkıyor. Ancak benim arabamda katalizör yok tıkandığı için çıkartmışlar. Sizce bu sorun neden olabilir, ciddi bir sorun mudur bu cumartesi tekrar gösterip yaptırmayı düşünüyorum.



  • Katalitik konvertör iptal edildiği için o lambayı yakıyordur. Eksoz gazındaki emisyon değerlerini okuyarak en uygun karışımı sağlamaya çalışır aracınızın beyni. Uygun fiyata bulursanız ihmal etmeyin taktırın. Genellikle çok uçuk fiyatları oluyor bu parçanın. Arıza ışığını başka türlü söndürebileceğinizi zannetmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ES3NT

    Katalitik konvertör iptal edildiği için o lambayı yakıyordur. Eksoz gazındaki emisyon değerlerini okuyarak en uygun karışımı sağlamaya çalışır aracınızın beyni. Uygun fiyata bulursanız ihmal etmeyin taktırın. Genellikle çok uçuk fiyatları oluyor bu parçanın. Arıza ışığını başka türlü söndürebileceğinizi zannetmiyorum.

    Piyasada soruşturdum hocam orjinalini 1500 liraya takıyorlarmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.