Şimdi Ara

Google'a 4.000 Liraya Eleman Alacakmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sıkça takip ettiğim teknoloji sitelerinin birinde çıkan haber dikkatimi çektihttp://teknolojituru.com/google-4000-tl-maasla-eleman-ariyor/ Heberin detayını buradan okuyabilirsiniz. Google yeni özelliğini geliştirmek için günümüz şartlarında iyi paraymış diyebileceğimiz bir miktara eleman alıyormuş.
    Başvuru linkide ilgili sitede paylaşılmış fakat buna başvuruda bulunan oldu mu arkadaşlar. İşin aslı nedir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. İyi forumlar :)
     Google'a 4.000 Liraya Eleman Alacakmış







  • Yazının sonunda adam ne yazmış dikkatli oku "Fakat gezmeyi ve macerayı seven kişiler için oldukça iyi bir iş imkanı olduğunu da belirtmekte fayda var.

    Çalmaya çalışan olur , abey bu neymiş bi foto çek , google da kendimi aratırım beni de çek , ver birazda ben dolanıyım , etrafta bir sürü insan mal mal bakacak (ben olsam ben de bakardım) uğraş dur. Bu ülkede bu işe girenin başı ağrır , gerek yok.
  • sayın hocalarım, linkteki yazının başında 18 kg olan CİHAZ sonlara doğru 13 kg oluyor. yeni metin belgesi açıp yazıyı baya uzattım yarım külo CİHAZLA dolaşıp 4000 tl alacağım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.