Şimdi Ara

Google, Android’in yeni logosunu tanıttı: İşte yeni logo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google, Android’in yeni logosunu tanıttı: İşte yeni logo
    Google, At a Glance Google Assistant widget'ına yönelik güncellemeler, Lookout görsel erişilebilirlik uygulamasına yönelik geliştirmeler ve Android Auto'da Zoom aramaları da dahil olmak üzere mobil uygulama ve hizmetlerine yönelik bir dizi güncelleme yayınladı. Bu güncellemeler, Android'in eğlenceli ama aynı zamanda ciddi bir Google ürünü olduğunu hatırlatmak üzere tasarlanmış marka güncellemeleriyle birlikte geliyor. Ve evet, Android logosu da değişti.



    Logo ve marka düzeltmeleri



    Google, Android’in yeni logosunu tanıttı: İşte yeni logo
    Artık Android logosu biraz daha farklı görünmeye başlayacak. Yazı karakteri Google'ın kendi logosununkine daha yakın olacak ve Android artık büyük A ile yazılacak. Google marka yöneticisi Jason Fournier bir şirket blog yazısında bu değişikliği açıklarken "Google'ın logosunu daha yakından yansıtıyor ve ikisi arasında denge yaratıyor" dedi. Buna ek olarak robot, duruma göre renkli varyasyonlarla 3 boyutlu bir görünüm kazanacak.



    Ayrıca Bkz.Google, şimdiden iPhone 15 ile dalga geçmeye başladı





    Buna ek olarak At a Glance widget'ı tasarım açısından yenileniyor ve etkinlikleriniz, seyahatleriniz ve yerel hava durumu hakkında daha yararlı bilgiler sunuyor. Google ayrıca, fotoğraf içe aktarma özelliği ekleyerek barkodlu ve QR kodlu geçiş kartlarını yüklemeyi kolaylaştırmak için Wallet'ı güncelliyor.





    Görme zorluğu yaşayan veya göremeyen Az gören veya kör olan kişiler için ekrandaki görüntülerin açıklamalarını sağlayan Lookout uygulaması, sahneleri daha akıllı bir şekilde tanımlayabilecek ve devam eden soruları yanıtlayabilecek. Ek olarak Android Auto'ya Zoom ve Webex aramalarına katılma desteği de ekleniyor.



    Tüm bunlarla birlikte bu sonbaharda Google'dan duyacağımız son şey bu olmayacak. 4 Ekim’de şirketin donanım lansman etkinliği olacak ve Pixel 8 ailesi tanıtılacak. Muhtemelen, o zamana kadar tam bir Android 14 sürümüne de sahip olacağız.









  • Eskisi daha iyi diyenler ↪️

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ee öncekinin aynısı bu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • süreyye hanım yokmu. lan sitenin kalitesi düşüyor. eskiden olsa süreyya hanım dolardı yorumlar. yaşlanıyoruz be

  • Google, Android’in yeni logosunu tanıttı: İşte yeni logo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sawasson -- 6 Eylül 2023; 11:26:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Google, Android’in yeni logosunu tanıttı: İşte yeni logo

  • Mükemmel değişim.

  • 2 boyutlu logolar > 3 boyutlu logolar > 2 boyutlu logolar(günümüz, böyle daha sade, daha akılda kalıcı, daha modern, daha anlaşılır(bu yalan, birbirine giren google servis logoları ortada)) > 3 boyutlu logolar(gelecek)

    Google'ın tasarım firması olmaya çalışıp becerememesi olarak yorumluyorum. Bütün servisler arama tabanlı, arama odaklı tasarımı var ki insanların tasnif yeteneğini körelttiği gibi liste içi arama yapılamaması durumunda sürekli scroll yapmaya zorluyor.

  • Logo zaten kötüydü daha kötü olmuş. Bir Android kullanıcısı olarak Google'ın marka imajı konusunda çok vasat olduğunu düşünüyorum.

  • Hiç sevmedim bu logoyu değişmemiş de.

  • Google için çok büyük bir adım daha büyük bir "A" kullanmak için kim bilir ne kadarlık bir Ar-ge yapmışlardır.

  • Yaratıcılık tavan yapmış NFT olarak sunsunlar. -_-

  • Google da LGBT 'ye destek için yapıyor bunu

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.