Şimdi Ara

Google arama sonuçlarına müdahale mi ediyor? İnsanlık ölmüş dedirten yazışmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google arama sonuçlarına müdahale mi ediyor? İnsanlık ölmüş dedirten yazışmalar
    Google kullanıcı güvenliğini her zaman ön planda tuttuğunu iddia etse de aslında kapalı kapılar ardında menfaatlerin ön planda olduğu ve bunu sağlamak için her yolun mübah görüldüğü yavaş yavaş ortaya çıkıyor.



    Aman ağzımızın tadı bozulmasın!



    Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında tekelleşme iddialarına yönelik olarak farklı bilgi ve belgeler toplanıyor. Soruşturma dosyasından sızdırılan bir email, Google’ın kendi kurallarını acımasızca çiğneyebildiğini gösteriyor.



    Ayrıca Bkz.Google, yapay zeka tarafından yapılan siyası reklamlar için adım atıyor



    Google Ads bölümünden sorumlu başkan yardımcısı Jerry Dischler tarafından arama, reklam ve Chrome ekiplerinden sorumlu Prabhakar Raghavan’a gönderilen email, firmanın gelir hedeflerine ulaşması için acil yapılması gerekenleri sıralıyor.



    Anlaması oldukça güç olan email içeriğinde Dischler acil bir şekilde arama sonuçlarına birtakım müdahalelerde bulunulmasını istiyor. Bu sayede Google’ın reklam gelirleri analiz beklentilerini karşılamış olacak.



    Google arama sonuçlarına müdahale mi ediyor? İnsanlık ölmüş dedirten yazışmalar



    Dischler ekiplerin gelir beklentisini karşılaması ile primlerin de azalmayacağını belirtiyor zira çalışanlar kirası fazla olan yerlerde yaşıyor ve bunun moral anlamda olumsuz etkileri olabilir. Dischler şu anda geliri standart bir insandan daha fazla düşündüğünü belirtirken bunun kesinlikle gelir takıntısı olarak algılanmamasını ve tüm Google’ın iyiliği için istediğini de vurgulamadan geçmiyor.



    Bugüne kadar kuralları bahane ederek binlerce uygulamayı yayından kaldıran, sitelerin sıralarıyla oynayan ve YouTube kanallarını kapatan Google, iş kendisine geldiğinde bu kuralları çiğnemekten çekinmiyor.




    Kaynak:https://www.seroundtable.com/google-ads-push-organic-ranking-changes-revenue-36132.html







  • Maalesef Hak hukuk adalet cüzdan ile vicdan arasındadır. Google kendi cüzdanını düşünüyor ne bekleniyordu.

  • Google, dünyanın en büyük 4'üncü şirketi. İnsanlık beklemeniz çok komik olmuş.

  • Tek Google değil ki güç elinde olan herkes kendi çıkarını düşünür. Burada bir firmayı savunurken düşünmek lazım kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Konu internet olunca Google en temelinde bulunuyor.

  • İnsanlık zaten çoktan ölmüş de üstüne toprak atanı yok.

  • Orası bir hayır kurumu değil ki. Şimdi gider gene ceza keserler rekabet kurulları.

  • Bunların ve diğerlerinin dini imanı sadece paradır. Ne adalet ne insanlık ne başka birşey paranın önüne geçti mi direkt çöpe gider.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Batsın bu dünya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Google ürünlerinden kurtulayım dedim. Telefondan hepsini kaldırdım. Bir gün lokasyon geçmişleri lazım oldu tekrar geri dönmek zorunda kaldım.Fotoğraf lokasyonları, gittiğim yerler, müzik dinleme geçmişim muazzam şekilde google bağımlısı olmuşum. Yandex nal topluyor hala.

    E kullanacaklar tabi. Navigasyon'daki işletme bilgileri saçma sapan olsa da en düzgün yol verisi hala google'da. Ben bedava kullanıyorum ve ulaşıyorum haliyle reklamdan kazanacaklar tabi. Muazzam şekilde çarpıtılmış arama sonuçları 5-6 yıldır var. Ona göre de derinlemesine arama yaptığımda google kullanmıyorum. O kadar da olsun.

  • Kullanıcı odaklı arma motoru iddiasi ile piyasaya çıkarak rakiplerini silen google çıkış amacıni yıllar önce kaybetti.

  • Lütfen Google a saydırdiktan sonra; altarnetiflerini de konuşalım
    Searx, ducducgo vb.
    Kullandığınız arama motorlarını

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Barbar batı firmalarına güvenenler sizlersiniz :) SEO sektöründe çalan, hırsızlık yapan ve tabii ki arkası olan herzaman kazanır. Örnek: Leş haber siteleri.

  • para her şey. parayı reddedip doğru olanı yapana keriz derler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bu b@k baya bi uzun zamandır yapıyordu bunu. Özellikle niş bir şey aradığımda türkçe arama bile yapsam ha bire çançinçon zırıltıları çıkıyordu karşıma.


    O yüzden her daim adblockerı aktif tutar, çerezleri anında eşek cennetine şutlar ve ve goygoy aramalar dışında en az 3 farklı motor kullanıp, salt guugılın verilerine bağlı kalmam.

    Yandex ile yahoo bile daha müspet sonuçlar üretiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.