Şimdi Ara

Google aramalarında yüzünüze sanal makyaj yapabileceksiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google aramalarında yüzünüze sanal makyaj yapabileceksiniz



    Alış verişlerin daha fazla internete yöneldiği günümüzde giysi, takı, makyaj, gözlük gibi pek çok ürünün denenmesi noktasında sıkıntılar yaşanıyor. Şartları karşılamayan ürünleri kargo ile tekrar geri gönderip değişim veya iade talep edilmesi gerekiyor. Bu noktada sanal gerçeklik veya zengin gerçeklik önemli bir yardımda bulunabilir.



    Sanal makyaj



    Google’ın mobil arama uygulamasında başlattığı yeni deneysel özellik makyaj malzemelerinin zengin gerçeklik üzerinden yüzünüzde nasıl durduğunu görmenizi mümkün kılıyor. ABD’de başlayan özellik standart Google aramalarında ortaya çıkıyor.



    Ayrıca Bkz.LG Gram 2021 serisi Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi



    L’Oreal veya MAC Cosmetics gibi anlaşmalı firmaların ürünlerini Google üzerinde arattığınızda Üzerinde Dene tuşu görünüyor. Bu tuşa bastığınızda uygulama kozmetik ürünlerini yüzünüze uyguluyor.



    Ön kamerayı kullanan bu özellik farklı gölgelendirmeler, farklı deri tonları gibi seçeneklerle kullanıcının seçim yapmasına yardımcı oluyor. Bir mağaza linki de beğenildiği takdirde ürüne götürüyor.



    Bu özellik şimdilik sadece ABD’de test halinde. Gelecek yıl daha fazla ülkeye gitmesi bekleniyor. Google uygulaması ayrıca Keşfet kısmında ve Alış Veriş kısmında güzellik, giyim, ev bakımı gibi ürünlerde profesyonellerin tavsiyelerini de sunmaya başladı.




    Kaynak:https://www.slashgear.com/googles-latest-ar-feature-lets-you-virtually-try-on-makeup-18651859/







  • Ben de Google Meet, Chat uygulamalarında oluyor sandım. "Arama sonuçlarında" yazılsaydı daha iyi bir başlık olurdu.

  • Biraz kafa karıştırıcı bir iş. Sonuçta bu ürünlerin belirli renk ve tonları var ve kadınlar renk konusunda çok hassaslar. Yüzünün fotoğrafını veya bizzat videosunu çekerken bir çok farklı ışık altında, farklı ton ve renklerde yüzleri olunca aldıkları malzeme bu ortama göre kendini adapte etmesi gerek ki doğru renkte ruj veya her ne ise onu aldıklarından emin olabilsinler. Vardır bir bildikleri bakalım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.