Şimdi Ara

Google Bard Advanced geliyor ancak ücretsiz olmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Bard Advanced geliyor ancak ücretsiz olmayacak
    Google Bard Advanced geliyor ve bu, şirketin bir yapay zeka sohbet robotu için ilk ücret talep etme girişimini temsil ediyor olabilir. Bard'ın web sitesindeki kod, Bard Advanced'i üç ay ücretsiz alma fırsatını gösteriyor, bu da sonrasında ücret talep edileceği anlamına geliyor. Bard Advanced sürümünün gelişi mevcut ücretsiz Bard'ın kullanımını etkilemeyecek. Google'ın bu hamlesini ChatGPT ve ChatGPT Plus olarak düşünebilirsiniz.



    Bard Advanced geliyor



    Halihazırda kullanımda olan Bard’ın daha gelişmiş bir sürümü olan Bard Advanced, Google'ın yeni duyurduğu büyük dil modelinin (LLM) en üst kademesi olan Gemini Ultra tarafından destekleniyor. Mevcuttaki Bard ise orta seviye Gemini Pro'yu kullanıyor. Gelişmiş matematik ve muhakeme becerilerine sahip daha yetenekli bir büyük dil modeli olarak tanımlanan Gemini Ultra, Bard Advanced aracılığıyla kullanıcıların özel botlar oluşturmasına olanak tanıyabilecek.



    Ayrıca Bkz.Klavyelere 30 yıl sonra yeni tuş geliyor: Windows Copilot



    Kullanıcıların bu botları paylaşıp paylaşamayacaklarına ya da bu özelliğe erişmek için ödeme yapmaları gerekip gerekmediğine dair herhangi bir gösterge yok. Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl OpenAI, ChatGPT Plus abonelerinin özel botlar oluşturmasına ve paylaşmasına izin vereceğini duyurmuştu.



    Google ayrıca Bard'a verdiğiniz komutları genişletmek ve iyileştirmek için yapay zekayı kullanan yeni bir "güçlendirme" özelliği de sunabilir. Ekran görüntülerinin ortaya çıkardığı diğer küçük değişiklikler arasında, Bard'ın şu anda üzerinde çalıştığı görüntü oluşturma gibi daha uzun işleri takip etmek için kullanabileceğiniz yeni bir "görevler" sekmesi ve paylaşılan Bard istemlerine özel bir arka plan ekleme yolu yer alıyor.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2024/1/4/24025270/google-bard-advanced-paid-subscription







  • Alıştınız beleşe kullanmaya. sish kebab devam.

  • Sanırım beleş versiyonlarla alıştırıp sonradan ufak ücret talep edip zamlayarak devam edecekler ama doğru cevap yerine reklamlı cevap göstermeye başladığı an, gerçeklik biter, post truth çağına geçeriz. Reklam verenin dediği gerçek olur direk.

  • Çıktığı gibi alacağım, saatlerce yapay zekayı kullanıyorum ve benim tercihim istisnalar hariç Google Bard oluyor

  • Gpt veya bing varken barda para verende gram akil yoktur

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.