Şimdi Ara

Google Chrome'da sekmeleri yapay zeka organize edecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Chrome'da sekmeleri yapay zeka organize edecek
    Google, Chrome tarayıcı için sekmeleri organize et özelliğini test ediyor. Bu özellik, yapay zeka desteğiyle kullanıcının birde fazla açık sekmesini otomatik olarak düzenleyecek. Şu anda Chrome Canary’de kullanılabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Google Chrome, yeni özelliğiyle RAM tüketimini artıran siteleri görmenizi kolaylaştıracak



    Sekmeleri organize et özelliği geliyor



    Chrome’un yeni özelliği Microsoft Edge’de yakın zamanda tanıtılan benzer sekmeleri gruplandır özelliğine çok benziyor. Sekmeleri organize et özelliği, kullanıcının içeriğe göre farklı sekmeleri bir grup içinde birleştirmesine yardımcı olacak. Yeni özelliğe erişmek için ilk sekmenin solundaki düğmeye tıklayıp grup oluşturma seçeneğine tıklamak gerekiyor.



    Sekmeleri organize et, şu anda yalnızca Canary sürümünde mevcut, tüm kullanıcılara ne zaman açılacağı belli değil. Google, sıklıkla yeni özellikleri test ediyor ancak bunlardan bazıları final sürümde oluyor. Chrome’a yakın zamanda videodan ekran görüntüsü alma, trend aramaları adres çubuğunda gösterme gibi bir dizi yeni özellik eklendi.




    Kaynak:https://indianexpress.com/article/technology/tech-news-technology/google-chrome-ai-organize-tabs-8974920/







  • Size göre boş olabilir ancak benim gibi farklı projelerde görev alıyor ve farklı konularda onlarca makale okuyan ve gerektiğinde sekmede açık bırakan biri için oldukça faydalı böylelikle her projeye ait makale sayfaları sekme grubu içinde yer alarak hangi makale hangi projeye uygundu diye 10sn de olsa (her makale için) kafa yormaya gerek kalmayacak. Zaten halihazırda sekme gruplandırma kullanıyorum ama gruplandırma yapmayı unuttuğumda kolaylık sağlayacak olması güzel.
  • Yapay zeka ancak bu kadar boş birşey için kullanılıp haber yapılabilirdi.

  • myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Size göre boş olabilir ancak benim gibi farklı projelerde görev alıyor ve farklı konularda onlarca makale okuyan ve gerektiğinde sekmede açık bırakan biri için oldukça faydalı böylelikle her projeye ait makale sayfaları sekme grubu içinde yer alarak hangi makale hangi projeye uygundu diye 10sn de olsa (her makale için) kafa yormaya gerek kalmayacak. Zaten halihazırda sekme gruplandırma kullanıyorum ama gruplandırma yapmayı unuttuğumda kolaylık sağlayacak olması güzel.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Microsoft Edge üzerinde bu sekmeleri yapay zekanın organize etmesi özelliğini severek kullanıyorum. Chrome da getiriyor demek, darısı tüm tarayıcıların başına diyelim (çok sekme kullanıyorsanız süper özellik cidden).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MKA64 M kullanıcısına yanıt
    Kendi sekmelerinizi gruplayamıyorsanız, bunun için yapay zekaya ihtiyacınız varsa, boşuna o kadar okumuşsunuz, okuyorsunuz.

  • MKA64 M kullanıcısına yanıt

    O kadar sekme açıyorsan bi zahmet kendin grupla. Yapay zeka en fazla gider sitelere göre falan gruplar gibi geliyor bana. Ben denemeyi düşünmüyorum zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şeyi bookmarklar için de yaparlarsa güzel olabilir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.