Şimdi Ara

Google, Chrome tarayıcıya gelecek yeni özellikleri duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google, Chrome tarayıcıya gelecek yeni özellikleri duyurdu
    Google, yakın zamanda yayınladığı blog yazısında kullanıcıları kötü amaçlı etkinlikler konusunda bilgilendirmek ve tarayıcının bellek kullanımını boşaltmaya yardımcı olmak için tasarlanmış birkaç yeni Chrome özelliğine dikkat çekti.



    Ayrıca Bkz.Google Chrome, bellek tasarrufu için olasılıkları hesaplayacak: İşte yeni özellik



    Kişiselleştirilebilir ve proaktif güvenlik kontrolü





    Listenin ilk sırasında Güvenlik Kontrolü (Safety Check) yer alıyor. Bu yerleşik araç, kullanıcının kayıtlı şifrelerinden herhangi birinin sızdırılması, yüklü eklentilerden herhangi birinin potansiyel olarak kötü amaçlı olması ve ilgilenilmesi gereken belirli site izinlerinin olması durumunda uyarıyor. Yalnız bu özelliğin elle çalıştırılması gerekiyor. Güncellemeyle birlikte Güvenlik Kontrolü arka planda çalışacak ve olası tehlikeli aktiviteler konusunda kullanıcıyı otomatik olarak uyaracak.



    Daha akıllı performans kontrolleri



    Güvenlik Kontrolü, ayrıca kullanıcının bir süredir kullanmadığı belli sitelere ilişkin izinleri iptal etmesine ve sitelerin gönderdiği bildirimleri hızlıca kapatmasına olanak tanıyacak.



    Sekme gruplarını kaydetme



    Google, Chrome tarayıcıya gelecek yeni özellikleri duyurdu
    Google, ayrıca Chrome’un sekme gruplarına gelecek yeni özellikten bahsetti. Chrome, kullanıcıların sekme gruplarını kaydetmelerine izin verecek. Böylece bu gruplar cihazlar arasında kullanılabilecek. Sekmelerden bahsetmişken, Chrome’un açık sekmelerin üzerlerine gelindiğinde bellek kullanımına ilişkin daha fazla detay sağladığı bilgisi de paylaşıldı. Bellek Tasarruf modu, ayarlarda Performans bölümünden açılabiliyor.



    Gemini, Chrome'a geliyor



    Google, yeni yapay zeka modeli Gemini ile güçlendirilen özelliklerin 2024 başında Chrome’a getirileceğini de belirtti. Gemini’nin Chrome’a geleceğini daha önce CEO Sundar Pichai’den duymuştuk.




    Kaynak:https://blog.google/products/chrome/google-chrome-december-2023-update/







  • Sistem kaynaklarını optimize bir şekilde kullansa güzel olacak. Bu yüzden Safari kullanıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eklenti ureticilerinin inovasyonlarini calmak bu, nerdesin adalet nerde hukuk google tazminat ve duzenli odeme yapmali

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.