Şimdi Ara

Google'de Uçmaya Hazır Olun! Nakliyat, Film, Haber Siteleri Pagerank 7-8 Link Satış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Google'de Uçmaya Hazır Olun! Nakliyat, Film, Haber Siteleri Pagerank 7-8 Link Satış!


    Merhabalar,

    DonanımHaber bünyesinde 2008 yılından beri kayıtlı ve uzman bir kullanıcı olarak güzel bir kampanya yapmaya karar verdiğimi belirtmek istiyorum. Konuyu baştan sona kadar okuyarak lütfen mesaj atarak bilgi talep ediniz. Konu içerisini okumadan özel mesaj gönderenlere hiç bir şekilde yanıt verilmeyecektir. Bilginize sunarım!

    Değerli arkadaşlarım başlık'da belirttiğim gibi Yurtdışı SEO Hosting'de barındırmış olduğumuz Pagerank değerleri yüksek sitelerimizden Footer çıkışlı link satışı sağlamaktayız. Satışını yapmış olduğumuz süreler illegal yöntemler ile satılan HACKLİNK değildir.

    SİTELER LİSTESİ
    5 Adet Pagerank 4
    5 Adet Pagerank 5
    5 Adet Pagerank 6
    2 Adet Pagerank 7
    1 Adet Pagerank 8

    REFERANSLARIMIZ
    İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Edirne, Samsun, Tokat, Mersin illerinde Nakliyat Şirketlerine hizmet veriyoruz.
    İzmir, Bursa ve Adana illerinde olan Haber sitelerine hizmet veriyoruz.
    İstanbul, İzmir, Edirne ve Antalya illerinde sigorta şirketlerine hizmet veriyoruz.
    Türkiye'nin her bölgesinde faaliyet gösteren birden fazla kurumsal ve bireysel web sitesine hizmet sunmaya devam ediyoruz!


    BİLGİLENDİRME
    Bu sektör rekabet isteyen bir sektör ve bu yüzden Müşteri Gizliliği sebebi ile hiç bir şekilde firma referansları ve eklenecek sitelerin adresleri verilmemektedir.
    Öncelikle anlaşma sağlanır, Çalışma kelimelerinizi ve site adreslerinizi gönderirsiniz, Ödeme sonrasında linkleriniz ve tanıtım yazılarınız eklenerek e-mail ile gönderilir.
    Harici hiç bir şekilde anlaşma dışarısına çıkılmayacak olup, Şartları okuyup kabul eden kişilerin işleri ile ilgilenilecek ve dikkate alınacaktır.


    HİZMET SUNDUĞUMUZ SEKTÖRLER
    Evden Eve Nakliyat,
    Sigorta,
    Film,
    Magazin,
    Haber,
    Forum,
    Teknoloji,
    Sağlık,
    Dedektiflik,
    Taşımacılık,
    Kredi Kartı Taksitlendirme

    NOT : Müstehcen içerikli web sitelerine hiç bir şekilde hizmet verilmemektedir.

    Hazır paket alan arkadaşlarımıza Türkiye veri merkezli sunucular üzerinde bulunan ORG.TR uzantısına sahip dernek sitesinden bir adet tanıtım yazısı hediye edilecektir. Bunun yanı sıra 3 adet GOV.TR uzantısına sahip forum üzerinden tanıtım yazısı da hediye edilecektir. 10K Index sayısına sahip Türkçe Google Forum üzerinden bir adet link çıkışı ve bunun yanı sıra bir adet footer link dahil edilerek hediye edilecektir. Son olarak COM.TR uzantısına sahip Web Tasarım sitesinden footer link'de hediye edilecektir.

    Üst kısım da yazmış olduğum bu eşsiz/kaliteli paketi satın almak sadece 599 TL'dir. Fiyat'da pazarlık söz konusu değildir. Standart fiyat olarak belirlenmiştir. Daha düşük paket, daha yüksek paket söz konusu değildir. Konuyu okuyan arkadaşlarımız lütfen detaylıca okuyup ona göre mesaj atarsalar böylelikle karışıklık yada gereksiz polemik söz konusu olmayacaktır.

    Forum dışı olan arkadaşlar E-Mail atarak iletişime geçebilirler. 7 gün 24 saat mobil üzerinde gmail açıktır. Maillerinize yanıtlar maksimum bir saat içerisinde yanıt verilecektir.

    İLETİŞİM BİLGİLERİ
    E-Mail : seosemdestek@gmail.com
    Tel : PM ile gönderilecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEODestek -- 10 Aralık 2015; 1:53:32 >







  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.