Şimdi Ara

Google Hesabı kilitlenenler için çözüm [LG G4]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
12.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gün önce Google hesabımın şifresini değiştirmiştim, dünde telefonun yazılımını güncellediğim için hard format attıktan sonra google hesabı ile giriş kısmında problem yaşadım. 3 gün bekleyecektim yada aşağıdaki yöntem ile yeni bir hesap tanıtacaktım.

    Hesap tanıtmak için yapılması gerekenler;








    Adım adım yapılması gerekenleri anlatayım;

    1. Erişilebilirlik tıklayarak "Anahtar Erişimi"`ne tıklayarak açın ve gelen pencerede "Tamam"`a basın.


    2. Sağ alttan "Ayarlar" düğmesine basarak ekranın en altındaki "key combo for OVERVIEW"`e tıklayarak telefonun arkasında ses kısma düğmesine basınız. Bu işlem ses kısma düğmesine bastığımızda telefonun "kare" tuşundaki gibi arka planda çalışan uygulamaları gösterdiği ekrana geçişimizi sağlayacak.

    3. Yukarıdaki işlemleri yaptığınızda geri tuşu ile açılış sayfasına gelin, Acil arama kullanarak "112"`yi arıyorsunuz, arama esnasında "SES KAPAMA" düğmesine bastığınızda size telefondaki uygulamaların olduğu arka planda çalışanlar ekranını getirecek. Bu ekranda "ÇİFT PENCERE" butonuna basın.

    4. Açılan ekranda internet tarayıcısına girerek aşağıdaki linkten Shortcut.apk dosyasını telefonunuza indirin.
    quote:

    https://www.mediafire.com/view/w31qhed1j162thg/Shortcut.apk



    5. Yine aynı SES KISMA tuşuna basarak ÇİFT PENCERE`den dosya yöneticisine giriniz ve yüklenen Shortcut.apk dosyasını yükleyiniz. Yükleme sırasında sizi ayarlar sekmesine yönlendirir ve "bilinmeyen kaynaklar"`a tik atın.


    6. Program yüklendikten sonra bende otomatik açıldı, açılmadıysa da yine ses kısma tuşuna basın ve açılan pencereden çift pencere diyerek oradaki uygulamalardan yüklediğiniz Shortcut`a bakın.

    7. Shortcut açıldığında videodakinden farklı bir pencere karşınıza gelirse, sağ üst köşede 3 tane nokta olacaktır, Ayarlar sekmesi buradadır. Oradan arama yaptırarak "Ayarlar" yazarak telefonun ayarlar menüsüne giriş yapacaksınız.

    8. Ayarlar Menüsü - Hesaplar - Yeni Hesap Ekle ile başka bir google hesabı ekleyiniz.

    9. Hesap ekleme sonucunda artık telefonun ana menü ekranına giriş yapabiliyor olmanız gereklidir. Ayarlar Sekmesi - Kullanıcılar - Sahip (Eski kullanıcıya geçiş yapın)

    10. Ayarlar Menüsünden - "Yedekle ve Sıfırla" ekranında telefonu "fabrika verilerine sıfırla" tıklayarak işlemi bitiriyorsunuz.


    Güle güle kullanın.





    #Google hesabı açılmıyor #lütfen bu cihazın sahiplerinden birinin hesabını kullanarak giriş yapın #Google hesap erişimi #lütfen bu cihazın sahibinin hesaplarından birini kullanarak giriş yapın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpEeDy! -- 11 Ocak 2016; 16:02:35 >







  • Ayarlara basınca bahsettiğiniz ekran yerine aşağıdaki ekran geliyor
     Google Hesabı kilitlenenler için çözüm [LG G4]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.