Şimdi Ara

Google'ın klavye uygulamasına büyük güncelleme: İşte gelecek yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • google gboard büyük güncelleme
    Google’ın klavye uygulaması Gboard, Android tarafında büyük güncelleme alıyor. Gboard 13.3, kalemle el yazısı modu, sesle yazma arayüzünde değişiklik, üretken yapay zeka çıkartmaları gibi yeni özellikler getirecek.



    Ayrıca Bkz.Google klavye uygulaması Gboard, en çok beklenen özelliğe kavuşuyor



    Gboard'a gelecek yeni özellikler



    Google Gboard 13.3 yenilikler
    Bölünmüş klavyeden sonra Gboard’un bir sonraki büyük ekran optimizasyonu yeni dijital kalemle yazma modu olacak. Kalem kullanarak veya el yazısıyla yazılan otomatik olarak metne dönüştürülecek. Herhangi bir metin alanına doğrudan yazılabilecek. Ayarlar - Diller - Dil - El Yazısı bölümünden açılabilecek. Ayrıca kalemle bir harfi, kelimeyi veya cümleyi karalayarak silmek mümkün olacak. Seçme, ekleme, yeni satır gibi çeşitli düzenleme hareketleri de sunulacak.



    Sesle yazma yardımcısı, kullanıcının aynı anda konuşup yazmasına olanak tanıyan bir özellik. Yeni araç çubuğu, sesle yazarken ekranda yer açılmasını sağlayan tuş gizleme seçeneğiyle geliyor. Mikrofonun yanındaki düğmeye basarak etkinleştirilebiliyor. Sesle yazarken araç çubuğu kolayca istenilen konuma taşınabiliyor.



    Güncellenen Gboard, üretken yapay zekayı kullanarak tek dokunuşla yazım, dilbilgisi ve noktalama işaretlerini düzeltmeye yardımcı oluyor. Düzeltmelere araç çubuğundan erişilebiliyor, hatalı düzeltme yapılmışsa belirtilebiliyor. Yazım hatalarını denetleme kullanıldığında, yazılan metin, geri bildirim ve özellikle etkileşim, kullanıcıya düzeltme önerisi sunmak ve özelliğin iyileştirilmesi amacıyla Google sunucularına gönderiliyor ve 60 gün boyunca saklanıyor.



    Son olarak, kullanıcılar, üretken yapay zekayı kullanarak (Emogen) emoji stili çıkartmalar oluşturabilecek.




    Kaynak:https://9to5google.com/2023/08/09/gboard-13-3/







  • Önce kalıcı pano yapsınlar, kopyaladigim siliniyor , bu yüzden samsungun klavyeni kullanıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Swiftkey iyidir. Yıllardır kullanıyorum.

  • Yıllardır SwiftKey kullanırım, tavsiye de ederim.



    Sadece geçen güncelleme getirdiler, bu yazım yanlışlarını düzeltme işi biraz sıkıntılı oldu. Eskiden ya daha iyiydi ya da ben artık daha kötü yazar oldum

  • Ios SwiftKey çok kötü. Geri sil yok. Android SwiftKey süper bence.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 yıldır microsoft SwiftKey kullanıyorum harika gboard falan hikaye

  • iyi değil

  • Klavye gerçekten çok güzel fakat bir problem var Ben sesli yazma özelliğini çok sık kullanıyorum geri board klavyede bu işkenceye dönüşüyor ilk mikrofona tıkladığımda yazıyor ondan sonra 2 mesaja geçmek istediğinde maalesef sadece dinliyor ve uzun süre bekliyor hiçbir şey yapmıyor tam bir işkence böyle defalarca yazmama rağmen hiçbir gelişme olmadı iOS klavyedeki sesli yazma inanılmaz çalışıyor sirf bu sebepten iPhone kullanmayı düşünüyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.