Şimdi Ara

Google'ın patronu duyurdu: İşte Android 14'ün tanıtılacağı tarih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google'ın patronu duyurdu: İşte Android 14'ün tanıtılacağı tarih
    Google I/O 2023 geliştiriciler konferansı 10 Mayıs’ta düzenlenecek. Google’ın etkinlikte Android 14 özelliklerini detaylıca tanıtmasının yanında yeni donanımları da tanıtması bekleniyor.



    Ayrıca Bkz.Android 15 ismi belli oldu: İşte Google'ın yeni tatlısı



    Google I/O 2023 etkinliğinde neler tanıtılacak?



    YouTube ve sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak yayınlanacak Google etkinliğinde yalnızca Android 14 yenilikleri gösterilmeyecek. Şirket, muhtemelen kamera ve ekran tarafında iyileştirmeler yaptığı Tensor G2 işlemcili uygun fiyatlı bir Pixel akıllı telefon modeli de duyuracak. Pixel 7a ile birlikte Pixel Tablet ve uzun süredir konuşulan Google’ın ilk katlanabilir telefon modelini de görebiliriz.






    Google etkinliği sonrasında Samsung, OnePlus, Vivo, Oppo, Realme ve diğer Android telefon üreticilerinin cihazlarına Android 14 beta sürümü vermesi bekleniyor. Şu anda Android 14 geliştirici beta sürümü belli Pixel telefonlarda deneyimlenebiliyor.




    Kaynak:https://9to5google.com/2023/03/07/google-io-2023-date/







  • Adamlar Android 14 diyor Xiaomi halen Android 12li telefonlar çıkarıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • android şu jvm saçmalığından kurtulamadıktan sonra istediği kadar yeni sürüm çıkartsın iOS un yanında çöp kalır. iOS'un 3 gb ramle yaptığını android 8 gb ile yapamıyor işlemci ve batarya içinde aynısı geçerli.

  • Casper 10 da kaldı.

  • patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    O kadar da değil ama yine de ciddi bir fark var tabiki. Bu arada JVM kalkalı yıllar oluyor, onun yerine Android Runtime (ART) kullanılıyor fakat dediğiniz doğru iOS kaynakları daha efektif kullanıyor. Bahsettiğiniz şey için belki mimari seviyede ciddi değişiklik gerekiyordur ve milyon uygulamanın olduğu bir ekosistemi öyle bir anda değişmek pek mümkün değil, kolay da değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.