Şimdi Ara

Google, İsrail ve Gazze için 8 milyon dolar bağış yapacağını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google, İsrail ve Gazze için 8 milyon dolar bağış yapacağını duyurdu
    Avrupa Birliği tarafından İsrail-Filistin savaşı hakkında dezenformasyona yönelik resmen uyarı alan Google ve CEO Sundar Pichai, kısa bir süre önce yeni bir güncelleme paylaştı. Yapılan açıklamada Google, İsrail ve Gazze'deki yardım çalışmalarına bağışta bulunacağını duyurdu.



    Google'dan İsrail ve Filistin'e bağış



    Google, İsrail ve Gazze'deki mağdur sivillere yardım sağlayan yerel kar amacı gütmeyen kuruluşlara 8 milyon doların üzerinde hibe vereceğini açıkladı. Google.org, İsrail'deki yerel acil durum müdahalesi ile birlikte mağdurlar, çocuklar ve aileler için psikolojik ve duygusal destek için 3 milyon dolar taahhüt ediyor. Firmanın hayırseverlik kolu ayrıca Gazze'deki insanlara destek sağlayan yardım kuruluşlarına gıda, barınma ve psikolojik destek gibi temel ihtiyaçlar sağlayan kurumlara 3 milyon dolar bağışta bulunuyor.



    Google çalışanları şirket eşleştirmesiyle 1 milyon dolardan fazla bağış toplarken, şirket de yardım etmek isteyenlere bilgi sağlamak üzere kâr amacı gütmeyen kuruluşlara Arama Ağı Reklamları için 1 milyon dolar bağışta bulunacak.



    Ayrıca Bkz.Avrupa Birliği, İsrail-Filistin gerginliğiyle alakalı Google'ı resmen uyardı



    CEO Sundar Pichai, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Dünyanın dört bir yanındaki Yahudi Google çalışanlarımız, tarihteki en kötü anları acı bir şekilde hatırlatan bu saldırıların şokunu yaşıyor ve sinagoglarda ve okullarda güvenliğin artırılmasını gerektiren antisemitik olaylarda artış yaşanıyor.



    Filistinli, Arap ve Müslüman çalışanlarımız İslamofobideki kaygı verici artıştan derinden etkileniyor ve Gazze'deki Filistinli sivillerin ciddi kayıplar verdiğini ve tırmanan savaş ve insani kriz nedeniyle hayatlarından endişe duyduklarını dehşetle izliyorlar.”



    Google’ın İsrail’deki varlığı ve çalışmaları oldukça köklü. Şirketin İsrail'de Hayfa ve Tel Aviv olmak üzere iki ofisi ve 2.000'den fazla çalışanı bulunmakta. Bu yerleşkeler öncelikli olarak Waze ve çip tasarımı üzerinde çalışırken birçok ekip, Arama, sağlık hizmetleri ve krize müdahale alanlarında makine öğrenimi, doğal dil anlama (NLU) ve makine algısına odaklanan araştırmalar üzerinde çalışıyor.




    Kaynak:https://9to5google.com/2023/10/16/google-israel-gaza-relief-efforts/







  • Küreselci şeytancı Google’ın Gazze için gerçekten destek vereceğini zannetmiyorum.

    Bu yardım olayı ancak hava civa olarak yani gösteriş olarak kalır.

  • kensininin yapmasına gerek yok direk ülkesi gerekeni yapıyor bütün firmalar adına sadece ben yaptım demek icin acıklama yapıyor ceza almamak icin daha fazla

  • Para muhtemelen "hastane bomblayan çocuk katillerine" gider.

  • YouTube da itrail kötüleyen tüm kanalları kapat videoları engelle sil sonra yardım yapacakmış siyonist pislikler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • spencermilas S kullanıcısına yanıt

    Aynen dostum.Ben Google şirketi çapında demiştim bir de.

    Yorumu beğendim dostum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hangi şirket olursa olsun fark etmez amerika icinde ise söz sahibi amerika devletidir o nederse olur sahipleri degil firmaların yarın amerika deseki irana ona buna şunu vermeyeceksin veremez firmaları

  • pkk/ypg askerlerimizi şehit ediyorlar, istanbulda canlı bomba patlatıyorlar sonra zeytin dalı, barış pınarı vs. operasyonlar yapıyoruz, tüm müslümanlar bize sövüyor.

  • Kanlı para.

  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    ABD’nin ve batının silah ve para desteğiyle Askerimizi ve polisimizi ve insanlarımızı şehit ediyorlar bunu es geçmişssiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.