Şimdi Ara

Google kripto para reklam yasağını kaldırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google kripto para reklam yasağını kaldırdı
    Dev finans kuruluşlarının Bitcoin ETF başvurularının onaylanması Bitcoin fiyatına pek olumlu yansımasa da sektörde bazı şeyleri değiştirmeye başladı. Google yıllar sonra kripto para reklamlarına izin veriyor.



    Google geri adım attı



    Mart 2018 tarihinde artan güvenlik endişeleri nedeniyle Google, kripto para projelerinin reklamlarına yasak getirmişti. Aradan 5 yıl geçtikten sonra özellikle kurumsal dünyanın kripto paralara bakış açısı değişince Google da geri adım attı.



    Ayrıca Bkz.Bitcoin ETF piyasaya yaramadı: Bitcoin fiyatı yüzde 20 düştü



    Gelen bilgilere göre 29 Ocak itibariyle Google reklam politikalarında değişiklik yapıldı. Kripto Para Güveni adı verilen reklam şartlarına uyan ürünlerin Google arama ağında reklam yapmasının önü açıldı. Bu şartlara da haliyle Bitcoin ETF onayı alan şirketler uyuyor.



    Şartlar kısıtlayıcı olduğu için her kripto para projesinin Google reklam ağında görünmesi mümkün değil. Yani SEC onayı burada belirleyici gibi görünüyor. Haberin duyulması ile 39 bin dolar seviyelerine kadar inen Bitcoin fiyatı hareketlenerek 43 bin doların üzerine çıktı.




    Kaynak:https://cointelegraph.com/news/bitcoin-etf-ads-google-crypto-community







  • Twitter'daki reklamları gibi olacak her yer, bakın xx bize çok kazandırdı siz de gelsenize ponzisi

  • Facedeki gibi neredeyse her reklamı dolandırıcılık olmasın da. Şikayet ediyorsun düperüz dolandırıcılığı, adamlar bakmıyor bile.

    Yıldık yahu roll atamıyoruz sadece dolandırıcı reklamı olmuş koca yer.

  • Reklam Parası Google Gibi Bir Deve Bile Cazip Geliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S400vermeyelim gerek yok f35 gerek yok

  • f35 programına girip Kaan uçağı durdurmak olur oda çok aptalca bir şey olur

  • Dünyanın en pahalı (bir F-35A $82.5 milyon) ve en çok arızalanan savaş uçağını tabii ki bize satmak ister. Maksat elimizdeki S-400'leri Ukrayna'ya sevkettirip bize daha düşük yetenekli ABD Patriot'larını satmak ve yerli imalat KAAN savaş uçağımızın kuyusunu kazmak. Geçti Bor'un pazarı, sür eşeğini Niğde'ye.

  • Amerika tek dişi kalmış canavar. Bizi düşünerek kılını bile oynatacak değildir O. Ortadoğu karışıyor, Türkiye'yi kendi tarafına bağlamak-bağımlı yapmak istiyor.

  • Bu melanet yankilerden gelen hiçbirşeyden milletimize ülkemize insanlığa hayır gelmez bu melanet yankilerden nekadar uzak durursaniz milletimizin insanlığın hayrına olur bunlar yarın Süha uçak gemi projelerini sekteye uğratmak için herşeyi yaparlar size yankilerden hzaklasiyorsunuz diiye oy verdik ama görünen o ki yine yankı radarına girdiniz

  • S 400 var s 500alalim f35 değmez

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.