Şimdi Ara

google maps brut mod kullanan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • g maps 4.6.0 brut modu uzun süredir telefonumda kullanıyorum. özelliği offline olarak haritaları sd karta saklayabilmesi. online durumda harita üzerinde gezinirken gezilen yerlerin kopyasını sd kartta saklaması ve offline durumunda sakladığı parçaları kullanabilmesi.

    bu harita g. mapsin eski bir sürümünün modifiye edilmiş hali. yeni g. mapslar gibi vektörel tabanlı değil, resim-tile dosyası tabanlı. bu durumun getirdiği bazı avantajlardan dolayı hala bunu kullanmaya devam ediyorum. yeni vektörel tabanlı g mapslarda ekranda yeterince boşluk olmasına rağmen yeterli bilgi göstermiyor, devamlı bir değişkenlik var ekranda. eski sürümde zoomu sonuna kadar dayamadan her katmanda ekranda sokak-cadde adlarından mekan adlarına kadar yeterli bilgi görülebiliyor. ayrıca eskisi daha az işlemci kullanıyor. harita üzerinde gezindiğinizde anında ekranda gösteriyor. dezavantajı ise harita dosyaları çok yer kaplıyor.

    2011 model düşük çözünürlüklü telde gayet iyi çalışıyor. yeni bir telefon almayı düşünüyorum. 1080p ya da 720p ekranlı telefonda bunu kullanan var mı?. resim tabanlı olduğu için 1080p de harita yazılarının oldukça küçük görüneceğini tahmin ediyorum. kullanıp bilgi verebilecek olan var mı?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.