Şimdi Ara

★GOOGLE NEXUS 4 BEKLEYENLER VE ALMAK İSTEYENLER (VIDEO İNCELEME)★ (603. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.104
Cevap
68
Favori
529.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 601602603604605
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar nexus 4 lere imei atılabiliyor mu? Octobus box ile kaybolan imeyi mi geri getiriyor yoksa farklı bir imei atabiliyormuyuz malum telefon yurtdışı.

    Link bu:

    http://www.youtube.com/watch?v=PjJ_lC2LeDY
  • Arkadaşlar 4.4.3 güncelleştirmeyi alan varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bi saçmalık var telefonumda. 4.1.1 görünüyor ama kitkatt simgesi var. Güncelleme kontrolünde de sistem güncel görünüyor. Aşağıdaki anlatılan Google sistem çerçevesi numarasını denedim ama olmadı. Fikri olan var mı?

     ★GOOGLE NEXUS 4 BEKLEYENLER VE ALMAK İSTEYENLER (VIDEO İNCELEME)★ ★GOOGLE NEXUS 4 BEKLEYENLER VE ALMAK İSTEYENLER (VIDEO İNCELEME)★




  • Xasi kullanıcısına yanıt
    4.1.1 değil o. 4.4.1 yazıyor orada. 4.4 ve üzeri kit kat. Doğru yazıyor yani. Sen güncelleme alamamışsın o kadar. Bir üst sürüm olan 4.4.2 sürümünü aylar önce almış olman lazımdı. Seni atlamışlar demek ki. İstersen yedek al sıfırdan 4.4.3 kur. Bana kalırsa sıfırdan kurman daha iyi olacaktır.
    Google'a böyle dandik şeyler cidden hiç yakışmıyor. Tamam çok iyi bir platform kurdu ve zirveye çıkardı ama keşke böyle ufak tefek şeyleri de halledebilseler. Android'in bazı yönlerinin sıfırdan tekrar yapılması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hello333

    Arkadaşlar 4.4.3 güncelleştirmeyi alan varmı?

    Ben aldım. Bu arada güncellemeleri telefondan göremeyenler ayarlar>uygulamalar>tümü yerinden google olay hizmetleri çerçevesinin verilerini temizleyip zorla durdurun. Yeniden başlattıktan sonra yine görmezse tekrar edin. En fazla 3-4 denemede görmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus 4 4.4.3 yükledikten sonra telefon aşırı ısınmaya ve kendini kapatmaya başladı.. bu olaya rastlayan başka kimse var mı ?
  • arkadaşlar telefonun şarjı % 20 nin altına indiği zaman ekran sapıtıyor dokunmatik sapıtıyor telefon kendiliğinden biyerlere filan giriyor çıkıyor bunun sebebi nedir acaba
  • Güzel kılıf bulanlar varmı? 7 aydır cihaz elimde ekranı çatlayacak diye korkuyorum.
  • 27 Temmuzda Türkiye' ye geliyorum. 600 Tl ye cihazı satabilirim.
  • fathieagle kullanıcısına yanıt
    Kaç aylık telefon?
  • Arkadaşlar Motorola Moto G ya da Nexus 4 almayı düşünüyorum. Siz hangisini önerirsiniz. Nexus daha android güncellemesi alır mı? Moto G düşünüyorum ama teknik servis konusunda şüphelerim var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Njord-

    Arkadaşlar Motorola Moto G ya da Nexus 4 almayı düşünüyorum. Siz hangisini önerirsiniz. Nexus daha android güncellemesi alır mı? Moto G düşünüyorum ama teknik servis konusunda şüphelerim var.

    ARADA FİYAT FARKI VARDIR SANIRIM.NEXUS BİRAZ DAĞA PAĞLI AMA DONANIM OLARAK MOTADAN ÜSTÜN ..ONA GÖRE..
  • Xasi kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de vardı. Teknik servisten gelince bu şekilde hata verdi. Android 4.4.1 yüklemişler. Android 4.4.4 çıktığında güncelleme gelmedi. N-Cry diye bi program buldum. Direkt Google tarafından Android 4.4.4'ü alıp yüklüyor. Tabii bütün veriler vs. siliniyor. Bu işlemleri yaptıktan sonra hata kalmadı.
  • mhmt__42 M kullanıcısına yanıt
    Android 4.4.4 yükledikten sonra aşırı ısınma ve uygulamaları vs kapatmaya başladı.
  • bende nexus 4 kullanıcısıyım şuan 4.4.4 kullanıyorum sorun yok bu 303k 304k falan diyorlar benim cihaz hangisinden nasıl öğrenebilirim? birde şu kulaklık için kesin bir çözüm yok mu yaw google play den tonla ekoleyzır programı denedim nafile play de olayan nette olan sound++ programını denedim o da olmadı iphone kulaklığı kullanıyorum maşallah çok sağlam eski htc sensatiom cihazımda bomba gibiydi yok nexus 4 öldürecek beni :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: giraysaltuk

    bende nexus 4 kullanıcısıyım şuan 4.4.4 kullanıyorum sorun yok bu 303k 304k falan diyorlar benim cihaz hangisinden nasıl öğrenebilirim? birde şu kulaklık için kesin bir çözüm yok mu yaw google play den tonla ekoleyzır programı denedim nafile play de olayan nette olan sound++ programını denedim o da olmadı iphone kulaklığı kullanıyorum maşallah çok sağlam eski htc sensatiom cihazımda bomba gibiydi yok nexus 4 öldürecek beni :/

    Kutusunda yazar. Benimki 301k ve bir sorun yaşatmadı bana. jetaudio plus üzerinde AM3D kullanıyorum müzik için. Kulaklık dersen sennheiser markasına bir göz at derim.

     ★GOOGLE NEXUS 4 BEKLEYENLER VE ALMAK İSTEYENLER (VIDEO İNCELEME)★




  • Merhaba nexus 4 kullanıcıları.Bir servis garanti sorunum var daha bir yıllık olan telefonum power tuşunda ve alt dokunmatik ikon tuşlarında zor basma/temassızlık
    sorunları ile servise gönderdim paralel ithalat.

    Telefon bana bir gün sonra tekrar geri gönderilmiş. Servisi telefonumun durumu ile ilgili aradığımda telefonumun kasasında çizik boya kalkması olduğundan dolayı
    kullanıcı hatasından garanti dışı kaldığını söylediler. Telefonumun hasar darbe alacak şekilde kullanmama,üzerindeki orijinal folyosunun bile kaldırılmamış olmasından
    rahatlıkla anlaşılabilecek olması,mesleğimin de öğretmen olmasından dolayı telefonumu gayet titiz ve koruyucu kılıfla kullanmama rağmen bu haksız işlem sonucunda
    şuan mağdur edildiğimi düşünüyorum.Hakem heetine başvurup bilirkişi yada başka bir servis incelemesi istemeyi düşünüyorum böyle bir hakkım var mı onuda bilmiyorum.
    Ne güzel memleket valla garantili diye sat ama garantiye alma ozaman ne anladım ben garantili telefondan neden fazladan ücret verip garantili alıyoruz ?

    Bu olayın özeti gelelim benim telefonumun sorunuun nasıl çözüleceğine bu durumla karşılaşan üyeler olmuş ama çözüm noktasında bir cevaba ulaşamadım.
    Bu durum içi nne yapabilirim telefonumu seviyorum kullanmaya devam edeceğim.




  • nexus 4 için power tuşunu kullanadan tuş kilidini tap tap ile açacak bir uygulama veya rom bilen varsa bi haber verebilir mi power tuşu 1 sene olmasına rağmen haşat oldu...Garantiye yollasam kullanıcı hatası olarak mı geçer bide ?
  • Garantiye verirseniz garantiye girer merak etmeyin. Güç düğmesini değiştirirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iscanthere

    Garantiye verirseniz garantiye girer merak etmeyin. Güç düğmesini değiştirirler.

    eyvallah sağol ne biliyim bazı forumda bir kaç kişiye öyle denmiş
  • 
Sayfa: önceki 601602603604605
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.