Şimdi Ara

Google Pixel 4 gelişmiş yüz tanıma sistemine sahip olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google’ın önümüzdeki aylarda piyasaya sunmasını beklediğimiz yeni nesil Pixel telefonları ile ilgili önemli bir bilgi paylaşıldı. iPhone X serisi ve bazı Android telefonlarda gördüğümüz gelişmiş yüz tanıma sistemi Google Pixel 4 serisinde de olacak.


    Gelişmiş yüz tanıma


    Google’ın paylaştığı bilgilere göre gelişmiş kamera sistemi nedeniyle telefonun üst kenarı tamamen bileşenlere ayrılmış durumda. Yani bir çentik tasarımı söz konusu değil ve kalın sayılabilecek bir üst kenar söz konusu.


    Ayrıca Bkz.Pokemon Duel kapanıyor

    Bu kısmın en solunda yüz tanıma için ayrılmış bir kızıl ötesi sensör yer alıyor. Hemen yanında özçekim kamerası, ortam sensörleri ve ahize yer alıyor. Ahizenin yanında ise el hareketlerini algılayan Soli radar sensörü bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar el hareketleri ile pek çok fonksiyonu çalıştırabilecek.


    Sağ kısma doğru ise nokta projeksiyon modülü, ikinci kızıl ötesi sensör ve aydınlatma sensörü bulunuyor. Bu sistem çok hızlı bir şekilde yüz tanıyarak ekran kilidini açabilecek. Google bu nedenle yeni telefonda parmak izi okuyucuya yer vermeyecek.


    Google Pixel 4 ile ilgili bugüne kadar sızan özellikler ise Snapdragon 855 yonga seti, 6GB RAM, 128GB depolama kapasitesi, ana kamera, telefoto lens ve 3D ToF sensöründen oluşan arka kamera şeklinde sıralanıyor.


     



     







  • Soli Radar devrimdir... Iki adet kizil otesi lazer noktalama projeksiyonu biri solda oteki sagda olmasi ile genis bir kapsama alanina sahip olunacak.


    Soli Radar ile ultrasonik teknolojisi ile parmak hareketlerinden tutunda ince parmak hareketlerine kadar algilayacaktir yani basit el kaydirmalarindan ibaret olmayacaktir :) .

    Elinizle bile el yazisi veya cizim yapabileceksiniz :)

    Tek on kameraya donmesi de ilginc.

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Onu boşverde nasıl alcaz? Pixel 3 xl pasaport kayıtlı bulmustuk artık onuda yapamicaz, pixel 4 için yurtdısına cıkılmaz ama harbiden efsane telefon olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Turkiye'de sanirim sirketler paralel ithalat yani firma garantili olarak satis yapmaktadir. Yani IMEI kaydi 5 TL filanmis ve elbette diger masraflarla da eklenecek halde.

    Firma garantili telefonlarda ciddi patlama bekliyorum. Artik IMEI kayitsiz cihazlara pek ragbet olmayacaktir veya olsa da 1-2 tane satici olur ve malum IMEI kaydi yeni satin alinip tekrardan satilan urunlerde artik imkansizdir o tur satis yapanlarda.

    Elbette sadece pixel icin cikilmaz ama pasaportu musait ( kendisi icin malum ) kisiler planli yurtdisi cikisi icin anlamlidir.


    3 YIL bir cihaz alinacaksa artik ya yeni cikacak Iphone modelleri ya da Pixel 4 ve 4XL modelleri anlamlidir. Orta seviye cihazlari da almanin anlami yoktur...

  • Parmak izi sensörünün sunulmamasının eksikliğini hissedecek kimse kalmadı mı? Ben bu alternatifi görmek isterim. (ekran altında kimseye zararı yok, kullanın)



    Yüz tanıma yine harika olsun, yüzümü sakınacak biri değilim ama onların da acayip işine geliyor yüz tanıma, geliştirmeye öncelik veriyorlar.

  • sayın editör bu telefonun reklamını niye yapıyorsun ki? pixel 3 bile tr' de satışa sunulmamışken bu telefonun da ülkemize satışa sunulmamasını protesto etmek için şu an chrome' yi kaldırmaya karar verdim. neden sorusuna da şunu yazacağım: pizel 4' ü tr' de satışa sununcaya kadar chrome' u kullanmayacağım. nasıl iyi mi? şu ülkelere bir bakın ya >

    Amerika, İngiltere, Avustralya, Kanada, Almanya, Japonya, İrlanda, Fransa, Tayvan, İtalya, İspanya, Hindistan ve Singapur.


    fazla söze gerek yok. herkesi chrome' u boykot etmeye davet ediyorum.




  • Tasarım arkadan kızaklı mı yoksa yanlış mı anladım?
  • Cihaz çıkmadan cihazı mı tanıtıyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Note10
  • 2017'ye hoşgeldiniz, Pixel.

    CTRL-C CTRL-V

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dememe

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.