Şimdi Ara

Google Pixel 8 Pro'nun tanıtım videosu sızdırıldı: Sihirli bir özellikle geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Pixel 8 Pro tanıtım videosu
    Google Pixel 8 Pro modelinin tanıtım videosu sızdırıldı. Açık mavi, Pixel 8 Pro’nun renk seçeneklerinden biri olacak. Ayrıca Google’ın Audio Magic Eraser olarak adlandırdığı ve ilk kez Pixel telefonda göreceğimizi belirttiği bir özellikle geliyor.



    Ayrıca Bkz.Pixel 8 ve 8 Pro'nun tüm özellikleri netleşti: Yakında geliyor



    Pixel 8 Pro, videodaki arka sesleri silecek



    Audio Magic Eraser, Google Fotoğraflar video düzenleyicisinin bir parçası olacak gibi görünüyor. Pixel 8 Pro, bir videodaki sesleri belirleyecek ve ardından videodaki arka sesi (gürültü, insanlar, müzik) silmenize imkan tanıyacak. Google Fotoğraflar’daki diğer filtreler gibi sola ya da sağa sürükleyerek arka plandaki seslerin düzeyini ayarlamak mümkün olacak.



    Fotoğraflar için kullanılan Sihirli Silgi özelliği oldukça popüler. Fotoğraflardaki insanları veya nesneleri silmenin yanı sıra renk değiştirmek için kullanılan Magic Eraser, artık videolarda da kullanılabilecek.







    Kaynak:https://9to5google.com/2023/08/11/pixel-8-pro-blie-audio-magic-eraser/







  • Sihirli özellikler Apple a aittir. Diğerleri Teknolojik özellikler kullanır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinir eden özellikler apple'a ait özgürlük ise android dünyasına ama üreticiler işini geliştiriciler kadar iyi yapamıyor 5-7 yıl güncelleme verse ve düzgün bir şekilde bu işi yapsa firmalar apple kumda oynar ama eskiye nazaran işletimsistemi iyi ama aşırı derecede model var ve bu da model bazında üretim adedini düşük olmasına neden oluyor ve bu da fiyat artışı anlamına geliyor lisan ücretleri v.s.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmed13 -- 12 Ağustos 2023; 15:46:21 >
  • Apple'da özellik falan hiç bir şey yok. Düz telefon, bir numarası yok. Android ile yarışamaz.

    Yazılımda öne geçiyor işte. O da tek firma olduğu için. Android ekosisteminde; Google ayrı, telefon üreticileri ayrı, çip üreticileri ayrı.

  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Pixel telefon kullanın sistem googlenin işlemci googlenin neler yapıyor görün 3senelik kamera lensine ne fotoğraflar çektiriyor. Yazılımsa yazılım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı ? İphone 15 ile Pixel 8 arasında kararsızım. 2TB google one paketi aldım vpn kullanabilmek için bekliyorum. Pixel telefonların artık 3 yerine 4 android os update olması lazım bence. Samsung 4 yıl android desteği veriyor yahu. Güvenlik güncelleştirmeleri de bence 5 değil 7 yıl olmalı. Bugün güncel bir iphone alsanız sizi 6-7 sene götürür 4-5 değil.

  • IceRulez kullanıcısına yanıt
    Android birkere tercih sebebi kapalı kutu şunu bunu yapma yaparsanda böyle yap diyen bir sisteme asla geçmem. Pixel 7 pro var s23 ultrada androidden şaşma👍 kullanan insanı her cihaz 5 6 yıl götürür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah bir de Türkiye pazarına giriş yapsa

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.