Şimdi Ara

Google Pixel Fold duyuruldu: İşte Google'ın ilk katlanır telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Pixel Fold duyuruldu: İşte Google'ın ilk katlanır telefonu
    Google, I/O 2023 etkinliğinde ilk katlanan telefonu Pixel Fold’u tanıtacak. Lansmana az bir süre kala Google, sosyal ağ platformu üzerinden telefonun tanıtım videosunu paylaştı. Şu an detayları resmî olarak bilmesek de Google Pixel Fold net bir şekilde karşımızda.



    Ayrıca Bkz.Google Pixel Tablet'in yüksek kaliteli basın görseli ortaya çıktı



    Çeşitli sızıntılarda ortaya çıktığı gibi, Google’ın ilk katlanır telefonunda Samsung’un Galaxy Fold modellerine benzer şekilde tablet benzeri ekranı ortaya çıkarmak için dikey bir menteşe bulunuyor. Kapatıldığında, dış tarafta daha küçük bir dokunmatik ekran görülüyor. Arkadaki kamera çubuğu diğer Pixel cihazlara benziyor.



    Google Store sayfasına göre, Pixel Fold yakında satışa sunulacak. Pixel Fold’un 1700 dolar başlangıç fiyatına sahip olması ekleniyor. Google Tensor G2 işlemci, 5.8 inç dış ekran, 7.6 inç iç ekran, normal kullanımda 24 saat, Extreme Battery Saver modunda 72 saate kadar kullanım, henüz onaylanmamış özellikler arasında.



    Google Pixel Fold özellikleri dahil tüm detaylar resmî olarak 10 Mayıs’ta belli olacak.






    Kaynak:
    https://store.google.com/intl/en/ideas/pixel-is-open/







  • İlk seri bence alınmaz üzerinden 3-4 model geçsin ancak o zaman tam anlamıyla oturur çünkü google parayı seven bir firma maliyetleri kısmak için donanımdan kısıyor.

  • Her zamanki gibi Google Pixel serisi ve bu katlanır arkadaş google pixel fold Türkiye'ye gelmeyecektir maalesef. Gelse alternatif olabilir ama gerçi yurtdışında da fiyatı yüksek oluyor bunların, burada çok satmayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniakcoder -- 11 Mayıs 2023; 11:30:06 >
  • Exynos Tensor olmuş. S23U varken buna 1700 dolar veren de ne bileyim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maniakcoder kullanıcısına yanıt
    Gürcistan'dan alırız hahaha 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Off ikisi rakip bile değil ne saçmalıyorsun, araba ile motorsikleti karşılaştırmak da ne bileyim...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi şu ucubenim ekranına bakın bi de samsungun

  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Asıl sen ne saçmalıyorsun? Nereye rakip değilmiş acaba? Sonuçta ikisi ile de aynı işlemler yapılabiliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Off birader sadece işlemci ile karşılaştırıyorsun, o kadar katlanabilir ekran özelliği, Google yazılım desteği falan hepsini unuttun işlemci aynı diye ikisini rakip yaptın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Google yazılım desteği mi? Samsung şu an Google’dan daha fazla destek veriyor. Katlanabilir olması ikisinin kıyaslanamaz olduğu anlamına gelmiyor. Ki sayabildiğin tek özellik de o. Gören de sanki zibilyon tane farklılığı var da o yüzden rakip değil zannedecek. Sonuç itibarıyla S23U daha fazla güncelleme alacak ve donanımsal olarak da daha sağlam. Ayrıca çok daha ucuz. Sadece katlanabilme özelliği yüzünden bu cihaza bu para verilmez.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi... Katlama özelliği bu cihazı S23U dan ayıran en büyük özelliği, aynı hızda gidebilen araba ve motorsiklet karşılaştırmasından farksız gibi geldi bana bu cihaz ile S23U yu karşılaştırmak. Samsung un daha uzun süre güncelleme aldığını biliyorum, fakat benim kanaatimce daha uzun süre güncelleme almaktansa daha sık güncelleme almak güvenlik açıklarına karşı daha güçlü bir yöntem, bu devirde bir telefonu 3 seneden fazla kullanan var mı bilmiyorum. Bu arada bu cihazın fiyatının 1700 dolar olduğu nerede yazıyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    ''Google Pixel Fold, ilk etapta ABD’de 1799 dolarlık bir lansman fiyatıyla satışa sunulacak. Diğer pazarlarda da bu değere yakın bir satış fiyatıyla karşımıza çıkması beklenen cihaz, özelliklerine kıyasla oldukça uygun bir maliyete sahip.''
    heryerde bu fiyatdan bahsediliyor ve bence çok pahalı Exynos işlemci kötü değil ben seviyorum bana göre mediatech işlemcilerden çok daha iyi ama yinede diğer firmaların verdiklerine bakmak gerekiyor.

  • Çerçeve Fold

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.