Şimdi Ara

Google Play Kodu Kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Topladığımız coinler 13000 e ulaştığında 1 TL karşılığı değişim yapabilecek ve bakiyemiz 25 TL ye ulaştığında karşılığında 25 TL Değerinde Google Play Kodu Alabileceksiniz . Peki Sistemimiz nedir nasıl işler aşağıda biraz bahsedelim.


    Bu sitede hem youtube videolarını izletebilecek abone artıracak beğeni yaptırabileceksiniz. İstersenizde sadece izleme yapıp abone olup video beğenip coin toplayabilir bununla da Google Play 25 Tl Kod Alabileceksiniz. Otomatik sörf sayesinde siz işlerinizi yaparken sistem otomatik videolar arası geçiş yaparak size coin kazandıracak. Ayrıca Sistem hakkında video çekip youtube kanalınızda paylaştığınızda izlenme sayınız 500 ulaştığı anda hesabınıza 200.000 coin yatırılacak.


    -Yeni açılan bu sitede kullanımı oldukça basit herhangi bir program veya uygulama indirmeden chrome, edge ve firefox tarayıcılarda bile video izleme özelliği gayet başarılı, sorunsuz çalışıyor. Sitede video öncesi link yönlendirme kullanılmadığı için çok hızlı açılıyor. Ayrıca yan yana sekmeler açarak hızlıca video oynatmalarda çok hızlı puan kasabilirsiniz.


    -Site içinde iki tane sörf kısmı var 127 sn kadar web sitesi linkleri (video linklerini de oynatıyor) eklenebiliyor ve 255 sn kadar uzun videolarınızı videoları otosörf şeklinde izletebilirsiniz (Sisteme Eklediğiniz her coin 5sn izleme yaptırıyor). ayrıca diğer sistemlerden farklı olarak manuel izletme 30 saniye değil 60 saniye izletme yaptırabilirsiniz.



    -Bu siteye video ekleyen arkadaşlar kanal linkini de abone ol kısmına ekleyin, video izlemeye gelen üyeler aynı zamanda abone olarak, videolara like atarak puan toplamak isteyecekler, yani videoları her durumda görüntüleme elde edecek.Puan kasmak için video izleyenler abone olarak da puan toplayacakları için abone ol kısmını da kullanmanızı öneririm.




    Not: Video izleme başarılı (+) İzlemesiz Abone olmak (+) başarılı








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.