Şimdi Ara

Goomass ile internetten para kazanabilirsiniz paragoomassta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkdaşlar internetten para kazanmak istiyorsanız. günlük işlerden sıkılmış iseniz yada ek gelir istiyorsanız. Sizi sitelerime bekliyorum.

    Aradığınız soruların cevabını bulacaksınız.

    Takıldığını kısımlar olduğunda PM yolluyabilirsiniz.

    Detaylı bilgi almak istiyorsanız ;

    http://www.paragoomassta.com adresine

    yada

    http://egitimkiti.blogspot.com/ a girmeniz yeterli olacaktır.

    quote:








  • arkadaşlar ben bu gomass setinin benzeri olan google kazançlarını almıştım yazımı bi okuyun derim hemen atlamayın ve şunuda söliyim bu forumda tavsiye edilen tüm kaznç linkleri satış ortaklarına aittir yani herhangi birine tıklayıp kitabın satış sitesine yönlendirildiğinizde kitabı setın alırsanız linki koyan arkadaş komisyonunu indiriyor sizde burada av olmuş oluyorsunuz işin içine girdikte sonrada avcı olmaya çalışaccaksınız ancak elinize geçecek olan tek şeyi söyliyeyim bu umut tacirlerine bedavadan para kazandırmış olacaksınız.

    Size tüm samimiyetimle söylemek istiyorum bu google kazançları musa erdoğmuş denilen şahsın kurnaz bir pazarlama politikasıdır ilk üyeliğinizde size mailler yoluyla ücretsiz eğitim verdiğini söylüyor her gün otomatik olarak mail adresinize szöde dersler geliyor ve sizi kitabı almaya teşvik ediyor kitap dediğide tamamen dijital metinlerden oluşan birkaç sayfalık şey ve orada anlatılanlar iananın olağanüstü değil özellikle yabancı siteleri nasıl kullanacağınızı clikbank sitesinin nasıl kullanılacağını felan yazmış tercümeli felan yani kitap çok eskiden hazırlanmış artık chrom da türkçe diline otomatik çeviri var biliyorsunuz yabancı dildeki siteleri okumak sorun değil.

    kitabı size satmadan önce verdiği eğitimler satış ortaklığıyla ilgili sanki her türlü üründe satış otaklığından dünya kadar para kazanacakmışsınız gibi hissetmenizi sağlıyor ve ürünlerin dijital kitaplardan ibaret olduğundan hiç bahsetmiyor ve benim gibi kanıp kitabı satın aldığınızda ben 39 tl ye almıştım ödemyi yaptıktan sonta tık diye bi ekran açılıyor ve bu aldığınız kitap tamamen dijital ürünlerin satışı için eğitim vermektedir diyor birkereye mahsusu fiziksel ürünlerin satışı ile ilgili eğitim setini 29 tl daha ödeyerek alabilirsin diyor ve elini kaptırmışken kolunuda veriyorsun birkaç sayfa öneriden yazıdan oluşan fiziksel ürün satış eğitim kitabınıda alıyorsun.

    (işin içine girdikten sonra anlıyorsunki bu işin gerçek anlamda ürün satışıyla alakası yok tamamen sıfır maliyetle para kaznma amaçlı hazırlanmış dijital kiştapları satmaktan ibaret. zaten düşünsenize bi internet sitesi örneğin 100 tl lik bi traş makinesinin satışını siz yapsanız kendi linkiniz üzerinden o adamın karı ne kadar kiş size ne kadar komisyon verebilir? oysa dijital ürünlerde böle değil elin amerikalısı bi zayıflama kitabı yazmış yada vücut geliştirme yada yemek tarifleri gitar kursu fotoğrafçılık kursu internetten para kazanma kursu vs. vs. bu ürünlerin zaten maliyeti yok adam satıyo 50-60 dolara dolayısıyla sizede bu satışı gerçekleştiriseniz güzel komisyon veriyor.)

    an itibarı ile 79 tl girmiş oluyor ve sonra utanmadan karşına çıkan yazı şu oluyor sen bu kitaba 79 tl verdin istersen kitabı xticaret üzerinden satış ortaklığı ile sat sende kazan yani biz seni öptük sende başkalarını öp diyor.

    gelelim clickbank üzerindeki satış ortaklığı ürünlerine arkadaşlar bu iş benim ilk başta sandığım gibi fiziksel ürün satışı değil tamamen dijital kitap ve ürünler satışına dayalı siz clickbank sitesi üzerindeki ürünlerden istediğinizi seçiyorsunuz site size özel bir link veriyor sonra bu linki alıp google de reklam veriyorsunuz satmaya çalıştığınız ürün googlede aratıldığında çıkan reklam sizin ise ve o reklama tıklayıp sitenin satış sayfasına yönlenen kişi sizin linkiniz üzerinden alım işlemini yaparsa clickbank üzerinden komisyonunuzu alıyorsunuz.

    peki bu ürünler nedir en çok satanları söliyim bunlar zayıflama egzersiz gibi konular içeren dijital kitaplar ve internetten para kazamanın yollarını anlatan dijital kitaplar internetten anket doldurarark para kazanmanın yollarını anlatan dijital kitaplar ve asıl bomba olay şu tüm bunların google de reklamlarının verilmesini google artık yasaklmış yani artık satmaya çalıştığınız o fasafiso kitapların linklerini bi şlekilde son kullanıcıya ulaştırmanız gerekiyor ancak bu musa beyin size 79 tl ye yasladığı kitapta tamamen google üzerinden nasıl reklam verilir yöntemleri anlatılıyor. kitabı aldıktan sonra asıl satılabilecek ürünlerin reklamını google üzerinden reklamını veremiyorsunuz haberiniz olsun ve dertlerinizle başbaşa kalıyorsunuz kitabı size satana kadar7 /24 destek vereceğini vaadeden şahıs maillerinize bile cevap vermiyor.ve sizde isterseniz benim denediğim gibi fotoğraf makinesi kursu gitar kursu photo shop kursu gibi kitapları satmaya çalışabilirsiniz yada amerikada plaka sorgulama sicil kaydı sorgulama gibi sitelerin linklerini reklam verebilirsiniz siteler bu sorgulamaları paralı yaptığı için sizin linkiniz üzerinden satış gerçekleşirse komisyon alırsınız. yanlız şunuda tüm samimiyetimle söyleyeyim ben googleye deneme amaçlı biraz reklam parası yatırdım 1 tl bile kazanamadım.

    şunuda bilmenizde yarar var bu iş genelde amerikada dönüyor yani vereceğiniz reklamlar tamamen yabancılara hitap edecek ingilizce olacak birde şöle bi durum var örneğin fotoğraf makinesi kursu kitabı reklamı vereceksiniz reklem linkinizin anahtar kelimelerine photograph lesson course gibi sözcükler yazdınız bölge olarakta amerikayı seçtiniz malum bu kitabı türkiyede satamayacağınız için o reklamın türk sunucularında çıkmasını istemessiniz sizce o kelimeler googlede günde kaç bin kişi tarafından aratılıyordur? google de buna göre parayı en çok basanın reklamını ilk sayfada yayınlıyor örneğin tıklama başına 0.10 cent verirseniz googleye sizin reklamı en arkalara atar 0.50 cent 0.75 cent hatta 1 dolar gibi rakamalr verirseniz reklamınız ön saflarda çıkar ancak o reklama tıklayıp siteye yönlenen herkez sizin google adwords hesabınızdan seçtiğiniz birim kadar mesela 0.50 cent para kaybettiriri örneğin günlük 5 dolar bütçe ayırdınız tıklama başına 0.50 cent verdiniz 10 kişi reklamınıza tıkladımı bitti geçmiş olsun reklamıız o gün atık çıkmaz ve 10 kişiden birinin de 50-60 dolarlara satılan bu dijital kitabı alma olasığını siz hesaplayın.

    ayrıca bu işte uzmanlaşmış amerikalı çok güçlü rakipleriniz var zaten işi asıl yapan onlar çünkü dijital kitap satış işinin en çok yapıldığı ülke orası umut tacirleri orada insanları böyle kandırıyor bizde nasıl google kazançları var ise onlardada buna benzeyen onlarca kitap var hepside sözde internetten para kazanma yöntemlerini anlatıyorlar ve tüm bu kitapların satışlarınada en az %30-40 komisyon veriyorlar mesela google kazançları kitabını xticaretten 20 tl ödeyip üye olduktan sonra satış linkini alın internette sağda solada yayınlayın hatta para basıp google reklamda verebilirsiniz benim gibi safın biri sizn linkiniz üzerinden kitabı aldımı sizinde 30 tl gibi bir kazancınız olmuş olur yani umut tacirliğine ortak olmuş olursunuz kazandığınız 30 tl de ne kadar hayırlı ne kazdar helaldir orasını ancak Allah bilir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.