Şimdi Ara

GoPro Hero 11 Black Çözünürlük Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. GoPro Hero 11 Black satın aldım ve bu cihazı çok da anladığım söylenemez. Hafıza kartı olarak Sandisk Extreme Pro 128 GB V30 aldım. Fotoğraf çekimlerini yapıyorum ve pc den dosyayı açıyorum ama fotoğrafları sanki bununla çekmemişim gibi kalitesiz, çözünürlüğü düşük görüntüler çıkıyor. Ben bir ayarı yapmamış olabilir miyim? Yoksa cihazda bir problem mi var? Ayrıca video çekimleri de dosyaya .mp4, .lrv ve .thm eklentileri ile yüklendiği için videoları da izleyebilmiş değilim henüz. Bu videoyu ve sesi tek mp4 ile indirmenin bir yolu var mı? Cevaplarınızı bekliyorum.




  • öncelikle kamera fotoğraf çekmek için üretilmedi. yani doğası bu değil.

    teknik detayları bilen arkadaşlar daha iyi açıklar ben şöyle özetleyeyim. çok büyük pikseller ile çok geniş bir resmi tam aksi çok küçük bir ekranda gördüğünüzde uff harika çekmişim diyorsunuz. pc ye aktardığınızda çamur suratlar yada dalgalanmalar görünüyor. buna yapılacak bir şey çok fazla yok gibi.


    video konusunda lrv ve thm ler gopro kendi için oluşturuyor. büyük ihtimal kendi uygulaması için.


    windows kullanıyorsan hevc265 diye codec satın alman lazım. videoları ondan sonra oynatabilirsin. yada 1080p çekim yapacaksın. yada vlc player dene ama yinede hevc265 isteyebilir.


    ücretsin edit programı istersen pc için VSDC kullanabilirsin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.