Şimdi Ara

GoPro HERO11 Black aksiyon kamerası sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GoPro HERO11 Black aksiyon kamerası sızdırıldı



    Son dönemde bazı sıkıntılar yaşasa da aksiyon kamerası pazarının lideri olan ve geçen yıl yaklaşık 3 milyon satış rakamına ulaşan GoPro markası yeni modeli için hazırlıklara başladı. GoPro HERO11 Black öncekine göre pek değişmiyor.



    GoPro HERO11 Black neler sunacak?



    GoPro HERO11 Black aksiyon kamerası sızdırılan görsellere göre mevcut nesilden tasarım anlamında farklılık barındırmıyor. HERO10 modeli yeni GP2 yongası sayesinde daha verimli özellikler kazanmıştı. GoPro HERO11 Black anlaşılan bu yongadan yararlanmaya devam edecek.



    Ayrıca Bkz.Snapchat aynı anda iki kameraya izin verecek



    Diğer taraftan 23MP çözünürlüğünde ve 5.3K 60fps kayıtlar yapabilen sensörün iyileştirilmesi bekleniyor. Kaynaklar 6K 60fps kaydın getirileceğini iddia ediyor. Böylece rekabette çıtayı biraz daha yükseltmiş olacak. Bunun haricinde ön ve arka ekranlar, mevcut aksesuarlar ile uyumluluk gibi özellikler yine devam edecek. Henüz GoPro HERO11 Black aksiyon kamerası ne zaman piyasaya çıkacak bilinmiyor.




    Kaynak:https://wccftech.com/gopro-hero11-black-uses-same-design-as-hero10-black/







  • Gopro bataryayı geliştirmesi lazım.Soguk havada perte çıkıyor.

  • Çoğu gezgin youtuber (Örneğin Yırtık Pantolon kanalı) eklentisiz Gopro kullanıyor ve hiçbir eksiklik hissetmiyorum izlerken, görüntüler olsun mikrofon olsun çok güzel seyir zevki veriyor. Sadece altına tutmak için kısa bir tripod takıyorlar yeterli oluyor, aldığı seste gayet tatmin edici.

  • Hero 10s olmuş bu :)

  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Enduro pil i çıkarttılar zaten belki yenisinde kutuya dahil ederler.

  • volcano2K kullanıcısına yanıt

    Standart olarak gelmiyor ama. Extra almak gerekiyor. Yani her alanda kullanılan bir aksiyon kamerasında standart olarak gelmesi lazım.

  • Pil çok zayıf, 4k da hemen ısınıyor ve kapanıyor. Hala iPhone rahatlığında bir kamera çıkmadı.

  • Gopro bence herşeyden önce su gece çekimini düzeltsin heceleri görüntü bir işe yaramaz diğer yönleri bence gayet iyi bende gopro 10 var be dji action 2 var ikiside gece çekiminde berbat.

  • 6k yerine 16 k bile çıksa görüntü değişmeyecek sensörü büyük olmalı gerisi satış politikası

  • Gopro da max lens efsanesi var. Gimbal kullanıyormuşun da ötesinde efsane titreşimsiz çekimlere imza atıyor. Gimbal 3 yönlü 5 yönlüsü sinema kamerası tutan steadicam arabalı steadicam tren raylarında giden steadicam vs vs hepsini stabilite olarak solluyor ama görüntü kalitesi cep telefonuyla kıyaslarsak ciddi kötü durumda. Özellikle gece performansı mikrofon performansı çöp. Yetmedi mikrofon bağlamak için adaptör vs bunlar olmamalı.

    Ben cep telefonu kalitesinde ses alırsa cep telefonunu kalite olarak geçerse ve 8k 60 fps koyabilirlerse alırım onun dışında düşünmüyorum. Telefonda bile hedefim 8k 60 fps çekim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.