Şimdi Ara

GOPRO KULLANANLAR KULÜBÜ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
58
Favori
97.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gopro 8 black kameramın orjinal iki bataryasıda şişme yaptı. Şimdi bataryalara göz gezdirdim. Türkiye fiyatları inanılmaz uçuk. Alternatif veya uyguna bulabileceğim bir yer var mı ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Ben dün GoPro Hero Black 11 siparişi verdim. Hafıza kartı araştırması yapıyorum. Gopro 9 kullanan bir arkadaşımın önerisiyle Lexar V60 32 Gb hafıza kartı baktım. Ama hiç bir sitede V60 lexar kart bulamadım. Hatta hiç bir markanın V60'ını bulamadım. Arkadaşım 1 sene önce almıştı D&R'dan. Bu kartların üretimi mü durduruldu. Neden piyasada yok sebebini bilen var mı? Bir de şöyle bir öneride bulunmuştu hafıza kartının kapasitesi ne kadar artarsa cihaz o kadar kasmaya başlıyor doldukça. O yüzden 32 veya max 64'lük önerdi gerekirse 2 adet al dedi. Bu 2 konu ile ilgili düşüncelerinizi ve GoPro 11 için hafıza kartı önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mrcermik kullanıcısına yanıt
    Cihazın kasması ve ısınması kapasitesiyle değil yazım hızıyla alakalı. Aldığınız hafıza kartının yazım hızı düşükse görüntüleri kaydederken zorlanacak ve normalden daha fazla ısınacaktır. Bu yüzden yüksek kapasiteli yazım ve okuma hızında olan hafıza kartlarını kullanmanızda fayda var. Ben sandisk 256 gb extreme pro kullanıyorum. 140mb/s yazma hızı, 200mb/s okuma hızı var. Bir sorun yaşamıyorum. Bundan yüksek bir hafıza kartı da yok heralde. Cihaz güzel bir cihaz o yüzden hafıza kartını da iyi alın ki verimli kullanın. Ferrari alıp tüp taktırmış gibi olmasın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrtcrc kullanıcısına yanıt
    Sondaki örnek çok iyiymiş😀 Kullandığınız hafıza kartının linki mevcut mudur acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mrcermik kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.com.tr/SanDisk-microSDXC-adapt%C3%B6r%C3%BC-RescuePRO-Performance/dp/B09X7DMBVF

    256 almanız şart değil. 128de olur, 64 kapasite olarak biraz düşük olsa da sık sık pcye vs aktarım yaparım derseniz o da olur. Buradaki odağımız yazım hızının yüksek olması

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrtcrc kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ben de bunun 64'lüğünü sipariş vermiştim. Bir tane de Lexar'ın V60'lık sipariş verdim 64 GB'lık yine.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Go Pro 8 kamerama önceden telefonuma bağlayıp kontrol edebiliyordum ama son zamanlarda bağlanamamaya başladım. Sorun nerde olabiliir neyi yanlış yapıyorum ?

  • Arkadaşlar Gopro Hero 11 ile çektiğim 5K videoyu editleyemiyorum. Telefonum Xioami Note 10 Lite. Sanırım 5K'yı telefonum desteklemiyor. Bu yüzden videoyu editlemek için telefona indirdiğimde telefonum videoyu oynatamadığı için goproda da capcutta da editleyemiyorum. Bunla ilgili bir çözümü olan var mı? 1.38 dklık bir video boyutu 1.2 GB.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geriye doğru baya bi sayfa okudum ve az çok kafamda bir şeyler oturdu aksiyon kameraları ve GoPro hero 11 hakkında. öncelikle herkese teşekkürler çok faydalı bir konu olmuş.


    Benim sormak istedğim hepsiburadada aşağıdaki linkte bulunan setin mantıklı olup olmaması. Sizce bu set mantıklı mıdır yoksa ayrı ayrı almak mı mantıklı?


    https://www.hepsiburada.com/gopro-hero-11-black-master-video-seti-pm-HBC00003W3SGD

  • ben 11 sahibiyim.

    videoları çektikten sonra VSDC programı ile (ücretsiz) kesme, kırpma ve program içerisindeki otomatik renk ayarlarını yapıyorum. örneğin 4k 60fps 2Gb lik bir videoyu .mov formatında 4K 30fps 700mb gibi çıktı alabiliyorum. (bulutta yerden tasarruf için yapıyorum)

    benim derdim şu ki benim çektiğim hiçbir video youtube da seyrettiklerim gibi değil hele gopro sitesindeki videolar gibi hiç değil. hep bir grain/noise (kumlama) var. ya ben çok kıl davranıyorum takılıyorum yada ayarlarda bir eksiğim var.



    mesela 9 eylülde türk yıldızlarını 2,7K 120fps ile çekmeye çalıştım (hayalim net görüntüde ağır çekim yakalamaktı); güneş tam karşıdaydı tabiiki etkisi vardır ama video çok kötüydü. kafamdakini yakalayamayınca hevesim kırıldı biraz.


    youtubedaki bıçak gibi keskin inceleme videoları falan bence gopro ile çekilmiyor bizi kekliyorlar.


    otomobil kanallarında araç içinde bağladıkları gopro bile çok iyi görüntü veriyor. bu aşamada EDIT programının bir etkisi olabilirmi? illaki adobe kullanmak gereklimi? ki beni bu kadar detaya ayırcak vaktim yok





  • hamidowic kullanıcısına yanıt

    Gopro'yla mükemmel videolar oluşturabilmek için değişen her koşulda ayarlarla oynamak gerekiyor. Ben bir yıl uğraştım sonra pes ettim. Her koşulda işe yarayan bir ayar buldum ve birkaç yıldır bu şekilde kullanıyorum. Bende hero9 var.

    • 4K | 60

    • Lens: Wide veya Linear

    • HyperSmooth: ON

    • Bit Rate: Standart

    • Shutter: Auto

    • Ev Comp: 0

    • White Balance: Auto

    • ISO Min-Max: 100 - 6400

    • Sharpness: Medium

    • Color: GoPro


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 53*MURAT kullanıcısına yanıt
    Hocam iso max ı 6400e ayarladığınızda ışığın yeterli olduğu güneşli açık bir havada görüntüleri patlatmıyor mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrtcrc kullanıcısına yanıt

    100 ile 6400 arasında kendi otomatik ayarlıyor. Araba içinden çektiğim videolarda ışık patlaması olayı yaşıyorum sadece. Onun da bir çözümü var ama hiç uğraşıp denemedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 53*MURAT kullanıcısına yanıt
    Ben de gopro 11 var , bu kadar ayarı nerden yapıyorsunuz kamera üzerinde ? Yoksa telefondaki uygulama üzerinden mi yapılıyor? Ben videoda view formatı seçip kayıt tuşuna basıyorum bir tek. Bu kadar ayarı bulamadım :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sportivo S kullanıcısına yanıt

    Kamera üzerinden. Şu video yardımcı olur;

    Photomenikayoutube
    Video İçeriği Gopro Hero 11 Pro Mod nasıl aktifleştirilir? : 01:00 - Gopro Hero 11 en iyi Video preset ayarları : 01:20 - Gopro Hero 11 en iyi Vlog ayarı : 01:20 - Gopro Hero 11 en iyi Aksiyon ayarları : 07:40 - Gopro Hero 11 en iyi Sosyal Medya ayarları : 10:20 - Gopro Hero 11 en iyi sinematik ayarlar : 12:20 - Gopro Hero 11 Döngü (Looping ) Ayarı : 14:40 - Gopro Hero 11 en iyi Gece ayarları : 16:15 - Gopro Hero 11 en iyi iç alan ayarları : 16:15 - Gopro Hero 11 en iyi su altı ayarları : 16:15 - Gopro Hero 11 en iyi Timelapse ayarları : 22:25 - Gopro Hero 11 en Fotoğraf ayarları : 29:00 Diğer Aksiyon Kamerası Videolarım : https://www.youtube.com/playlist?list=PLzRwH1NWHK3ZybwLHlXPuHaK09mj8WErA Tüm Gopro Videolarım : https://www.youtube.com/playlist?list=PLzRwH1NWHK3bpfrJeJbx82vkPnB85Svpg Fps ve çözünürlük nedir? Hangi durumda hangi FPS ayarlarlarını kullanmalıyız ? https://www.youtube.com/watch?v=Ivivwhl_Rks&t=460s (Gopro Hero 10 detaylı kullanım kılavuzu videosu) Beğendiğim aksiyon kamerası aksesuarları Ulanzi Pil kapağı : https://s.click.aliexpress.com/e/_DdYUU9f Telesin Mıknatıslı göğüs aparatı : https://s.click.aliexpress.com/e/_Ev8w9Pz Hollyland Lark C1 Kablosuz Mikrofon (Tip c ve Lightning): https://s.click.aliexpress.com/e/_ok67Sb5 Hollyland Lark m1 Kablosuz Mikrofon : https://s.click.aliexpress.com/e/_Ddddtof Ulanzi BG-4 taşınabilir şarj güç bankası :https://a.aliexpress.com/_mO866Tc Godox BPC 01 1000 Mah taşınabilir şarj güç bankası : https://a.aliexpress.com/_mrpS80q Telesin Power bank selfie çubuğu : https://s.click.aliexpress.com/e/_DDbdujv Ulanzi u-180 ayarlanabilir manyetik top kafa ile DJI Osmo 2- 3 aksesuarları için manyetikli tutacak : https://s.click.aliexpress.com/e/_DFMvlqL Saramonic Smart Mic : https://s.click.aliexpress.com/e/_A8LMdj Boya By-M100Uc mikrofon : https://s.click.aliexpress.com/e/_Ddo9e43 Boya BY-DM100 : https://s.click.aliexpress.com/e/_Amt9Ml Telesin Cage : https://s.click.aliexpress.com/e/_9ztBAD Ulanzi Cage : https://s.click.aliexpress.com/e/_9zgzy5 Ulanzi Bg-4 powerbank selfie çubuğu : https://s.click.aliexpress.com/e/_AEqH5r Ulanzi Mıknatıslı Tutacak : https://s.click.aliexpress.com/e/_Dmx8AqL
    https://www.youtube.com/watch?si=-Rvfy-p2c_-bgPxj&v=_A9DH4Pvk00&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 53*MURAT kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için. Ancak dediğiniz otomatik ayarlıyor ifadesi doğru olmayabilir. Bu mantıken de hatalı. Dediğiniz gibi olmuş olsaydı Iso min ayarını en düşüğe, iso max ayarını da maximuma ayarlardık, dahası kendi otomatik yapacaksa böyle bir düzenleme seçeneği bile koymazlardı. Bu ayarı ortama göre kendimiz ayarlamamız gerekiyor o da sıkıntı. Misal ben göğüs bandı kullanarak koşu yapıyorum, açık havada sıkıntı yok ama ormana girince düşük ışık ortamında kumlanma yapıyor. Koşarkende iso ayarıyla uğraşma durumum olmuyor. Bi çözüm bulamadım bu duruma

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrtcrc kullanıcısına yanıt

    Hero9'da ISO'nun minimumu 100, maksimumu 6400 zaten. Ben kılavuzda yazan bilgiye istinaden otomatik ayarladığını düşündüm. Kılavuzdan alıntı: "Seçtiğiniz Maksimum ISO, maksimum ISO değeri olarak kullanılır. Uygulanan ISO değeri, aydınlatma koşullarına bağlı olarak daha düşük olabilir."


    Gopro açık havalarda güzel sonuçlar veriyor. Karanlık ortamlarda maalesef kötü. Bende de kumlanma olayları var. Karanlık ortamlarda artık cep telefonuyla çekimi tercih ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayıs 2023 ayında aldığım Go Pro Hero Black 11 ürünü kaça satabilirim acaba ?


    Sadece çalışıyor mu diye 3 5 dakikalık çekim yaptım kenarda yatıyor boşuna




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ceza -- 18 Eylül 2023; 9:39:41 >
  • Merhabalar, 3 hafta önce gopro 9 cihazım Marmaris’te denizde sıvı temasından bozuldu, ekstra su koruma kılıfı yoktu ancak denize temas ettiği yer 1 metre, dalış vs kesinlikle değil. Zaten kayıtda idi ve bozulduğu ana ait delil de var. 10 metreye kadar su geçirmez denen cihaz için Garanti kapsamında tamir olma şansı nedir?
    Daha önce yaşayan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wntln kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun. Söylediğiniz şey hepimizi şüpheye düşürecek bi durum :) cihazın batarya kapağının tam olarak kapalı olduğundan emin miydiniz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.