Şimdi Ara

Gördüğüm ibretlik rüya (Ateistler ve Agnostistler konuya bekleniyor) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RichardDawkins

    quote:

    Orijinalden alıntı: Déjà Vu

    quote:

    Orijinalden alıntı: RichardDawkins

    quote:

    Orijinalden alıntı: Déjà Vu

    quote:

    Orijinalden alıntı: RichardDawkins


    Yetkili birine benziyorsun. Normalde normalce uyuyan biriydim fakat lucid rüya olayına merak sardım. Tabii yaparken REM moduna geçmek gerekiyor. 2-3 denememde REM oldu fakat şuan olmuyor? Yani gözlerim oynamıyor() bugda kaldı heralde. Nasıl düzeltebiliriz. Not: Uyku düzenim var sayılır.

    REM moduna sen geçmiyorsun yalnız. Vücudun NREM evresini bitirdikten sonra kendisi geçiyor. Sen zaten NREM dönemindede uyku halindesin ama rüya göremiyorsun. Soruna gelirsek basit bir stres problemine benziyor, ayrıca lucid rüyayı da çok abartmayın çoğu zaman rüya da olduğunu anlarsın zaten. Hani rüyanda istediğini yaşamak meselesi de denemekle olabilecek birşeye benziyor. Daha fazla ayrıntılı cevap veremem çünkü hiçbir araştırma yapmadım konuda bi kaç makale okuma dışında.



    Ben geçemiyorum derken, gözlerini kapatıp hareketsiz bekleyerek uyumadan bilinç açık bir şekilde görünen imgeleri felan takip edince gözlerim kırpışıyordu artık olmuyor. Neyse teşekkürler.

    Sorunu tam olarak anlayamadım ama zaten NREM dönemine girdiğiniz anda bilinciniz tamamen kapanıyor, hatta kaslarınız bile yarı felç oluyor. Karabasan gördüm falan diyenlerin sorunuda aslında NREM döneminde takılı kalmadır.

    Yavaştan karabasana geçiyorsun bu yöntemle. Korkup gözünü açmassan lucid rüyaya giriyorsun direkt olaraktan. WILD tekniği deniyor hatta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shade of Death -- 7 Aralık 2012; 17:19:55 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.