Şimdi Ara

Görev Çubuğuna Başlat Düğmesine vs. Tıklanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar bilgisayarımda ilginç bir problem var, 10-15dk da bir görev çubuğu başlat menüsü vs. mouse ile tıklanmaz hale geliyor, masaüstündeki simgelere tıklayabiliyorum ama örneğin bilgisayarım'a tıklayıp açtğımda o pencerede hiç bir yere tıklayamıyorum, düzelmesi için klavye kullanarak başlat menüsünü açıp oturumu kilitle yapıp geri kilidi açıyorum ve 3-4 saniye içinde düzeliyor. İşin garibi temiz şekilde format attım başta düzeldi gibiydi ama 1-2 saat sonra tekrar aynı problem ortaya çıktı. Zaten format atarken en başta çıkan dil ve klavye seçtiğimiz ekranda bile mouse işe yaramıyordu klavye ile yapmıştım o ayarları. İşletim sistemim windows 10, 8gb ram'im var, ekran kartım bozuk onboard ekran kartı kullanıyorum şimdilik (ekran kartım bozulmadan önce sorun var mıydı hatırlamıyorum). Temiz formatla bile çözülmediğine göre donanımsal bi sorun mu acaba, yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

    Not:Format attıktan sonra sorunu yaşama sıklığım baya azaldı ama hala devam ediyor.







  • merhaba

    size önerim iso dosyasını microsofttan indirdiginizden emin olun eger başka sitelerden indirdinizse bu iso dosyaları oynanmış iso oluyor maalesef içine ne kodukları belli degil o yüzden iso dosyasını mutlaka microsofttan indirin

    ▸▷ Windows 10 orijinal iso indirme ve format atma :https://www.youtube.com/watch?v=W4JACy71jUk


    kolay gelsin
  • Aynı sorun bende de var çözümü var mı ? W7 vardı sorunu aldığımda. Format attım W10 kurdum sorun devam ediyor donanımsal mı acaba ? :)
  • Hala bir çözüm bulamadım, çıldırmak üzereyim artık. Windows kurulum ekranında bile mouse ile tıklayamıyorum ayarlara vs. Donanımsal bir sorun diyeceğim ama hangi parça böyle bir soruna neden olabilir bilmiyorum dolayısıyla bir şey yapamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
  • 2 gün önce aynı sorun bana da oldu, bilgisayarda 1-2 saat geçirince düzeliyor ama reset atınca tekrarlıyor bu sorun. çözümünü daha bulabilmiş değilim. acaba siz de windowsu etkinleştirmeden mi kullanıyorsunuz?
  • Aynı sorun bende de oluştu arkadaşlar. Başlat çubuğundaki ikonlara tıklayamıyorum. Arka fonu gri dahi olmuyor sanki imleci oraya götürmemişim gibi. Görev yöneticisini açıyorum tekrar kapatamıyorum sanki fare bozukmuş gibi ama bozuk değil. Çıldırmak üzereyim. Bilgisayar Jotstick taktıktan sonra böyle oldu.

    Lütfen yardım.
  • Arkadaşlar saçma gelecek biliyorum ama sorun mouse'u değiştirince düzeldi. Hiç ihtimal vermiyordum donanimsal bir sorun olduğuna, fakat öyleymiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.