Şimdi Ara

Gorilla Glass 2 destekli Nokia 515 resmi olarak duyuruldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ulasates kullanıcısına yanıt
    Ne demek yarın daha ayrıntılı bilgi vermeye çalışacağım
  • Whatsapp yuklenebiliyor mu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutaltdag kullanıcısına yanıt
    en dusuk model telefondan bıle vergı olarak 100 tl alıyorlarmıs
    bu durumda ucuza telefon bulmak ulkemızde zor
  • Merhaba Nokia 301 kullanıyorum aynı özellikler bende de var. Bu kadar şaşırmama gerek yok. 515 ın bir kac ozellıgı var sadece onun dısında 301 den farkı yok. artıları feneri var 5 mp kamerası var olay bundan ibaret son olarak güzel telefon oldugunu belirtmek isterim Nokia 515 güzel telefon Nokia 301 den sonra tabi. Teşekkür Ederim. Hayırlı Forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 20 Aralık 2013; 15:29:41 >
  • Merhaba Nokia 515 Gorilla Glass Destekli oldugunu söylemem mümkün degil duraklarda gordugum kadarıyla 5 mp kamerası var ve kamera flashı var onun dısında Nokia 301 den farkı yoktur. Bu arada Nokia 301 kullanıyorum begendim tercih ettim. Tercih sizin ister Nokia 301 alın ister Nokia 515 alın ama yarın daha iyisinin çıkacağını da aklınızdan bir an olsun çıkarmayın ve unutmayın. Bana göre Nokia 515 güzel telefon. Nokia 301 den farkı kamerası ve flaşı o kadar. Teşekkür ederim. Nokia 301 Kullananlar'a Saygı ve sevgilerimle. Nokia 301 Sonsuz'a Kadar - Forever. Hayırlı Forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 20 Aralık 2013; 21:29:40 >
  • Şahsi konuşmamak gerekir. Yukarıda birisi, 'bu zamanda wifi ve gps olmayan telefon çıkartmasınlar' demiş. Kardeş, umumi konuşalım. Ben şahsen wifi ve gps'li yada en azından gps'li telefon istemem. Benim de şahsi görüşüm bu. Ne yapalım şimdi? Piyasa da her çeşit olmalı. Piyasa da sadece elektronik değil, her anlamda rekabetin önü açılmalı. Gilette tıraş bıçağı firması piyasada tekelleşmiş ve 'ben nasıl olsa milletin gözünde 1 numarayım, millet alışmış' kaliteyi düşürsem kimse anlamaz' sahtekarlığı ile blue 3 bıçağı 2.5 tl'ye satıyor. Bir ara Wilkinson Extra 3 Sensitive almıştım 2 tl'ye. Tam 8 ay kullandım o tıraş bıçağını ve aylar sonra farkettim meğer Wilkinson Extra 3 Sensitive'de Solingen bıçaklar varmış. Sitesinden öğrendim. Gilette blue 3 ise 1 hafta dayanmıyordu ve çok tahriş yapıyordu. Hemde aynı traş jelini kullandığım halde. Bilmem anlatabildik mi? Rekabet olmalı. Küresel firmaların tekelleştirmesine karşı tek yumruk olmalıyız her milli (ulusal) firma adına.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayulun -- 21 Ocak 2014; 17:47:20 >




  • Ekranın full HD olmaması kötü olmuş.
  • Yillar onceside vardi bu modelleeden sarjida fena gitmiykrdu gerek varmiydi ki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence cok guzel sade prati bir telefon. Bunlar saglam da oluyorlar.

  • O değilde Nokia 301 'in fiyatı 300-320 TL iken bu telefonun 500 TL olması açıkcası çok pahalı geldi.Bi türkcell mağazasında sordum 465 TL dediler. Ama kabul edeyim tipini çok beğendim. Arkadan bakınca sanki Sony experia serisine benziyor. Bence özelliklerine göre Bu telefonun edeceği 380 TL civarı.
    1 Aya kadar bi telefon almam lazım. Telefonum yok. O zamana kadar bu telefon az da olsa ucuzlasa hiç de fena olmaz.

    Bu arada
    Kullanıcıların bazıları bu telefonun konuşurken hoparlörünün çok berbat olduğunu, karşıdan gelen sesin çok kötü olduğunu söylemiş.
    Yok mu başka kullanan, inceleyen.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.