Şimdi Ara

Görüntü ekrana sığmıyor? (Tüplü TV)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evde 2 tv miz var 2si de tüplü. 2 farklı uydu alıcısı var ve sorunsuz. Tv ler de sorunsuz. Hem uydu cihazlarında hem tvlerde 4:3 formatı seçili olduğu halde görüntü ekrana sığmıyor. Tv logoları falan bazılarında görünmüyor bile. Bir türlü çözüm bulamadım. Tamirci kondansatör arızası olabilir dedi tamir ücreti 100 lira tutar dedi. Zaten tv yi satsan ancak o kadar eder. Yeni bir tv alana kadar idare edelim diyoruz. Tüplü tv kullanan arkadaşlarda böyle bir sorun var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 28 Nisan 2015; 20:39:38 >



  • Birkaç tane foto atabilir misiniz? Ona göre yorum yapmak daha uygun olacaktır. Konu elektronik bölümünde açılsa daha iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 29 Nisan 2015; 8:55:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdmGdk

    Birkaç tane foto atabilir misiniz? Ona göre yorum yapmak daha uygun olacaktır. Konu elektronik bölümünde açılsa daha iyi olur.


    Şu an için atamıyorum ama (sallıyorum) 1600 cm2 lik tv ekran alanına merkezler çakışacak şekilde 2000 cm2 lik bir görüntüyü koyduğunuzdaki gibi bir görüntü oluşuyor. Ekran çözünürlüğü ile ilgili bir durumdan kaynaklandığını düşünüyorum fakat çözünürlük ayarı mevcut değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 29 Nisan 2015; 11:35:00 >
  • bendeki tüplüdede görüntü yandan taşıyordu kanalların logoları gözükmüyordu nedeni uydu kanalları 16.9 formatında yayın yapmasından kaynaklanıyor buna çare bulamassın bütün tüplülerde bu sorun var
  • Tüm tüplülerde şu an durum aynı mı yani?
  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam tüm tüplü tvlerde durum aynı eskiden 4:3 yayın yaparken kanallar sorun yoktu fakat yeni nesil televizyonlar çıkınca 16:9 yayına geçtiler bu durumdan dolayı sığmıyor ekrana görüntü

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.