Şimdi Ara

Görüntü Titreme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 gündür bu sorunla uğraşıyorum monitörü çöpe atmama ramak kaldı. Birden bire görüntü de titremeler renklerin birbirine girip geri düzelmesi gibi bir sorun yaşıyorum. Bazen 4-5 saat kullanıyorum bir sorun olmuyor sonra birden bire görüntü alttan yukarıya doğru titremeye başlıyor. Sonra bu titremeler hızlanmaya başlıyor. En sonunda da renkler falan birbirine giriyor geri düzeliyor döngüye girdi resmen. Sistemi kapatıyorum 1-2 saat falan geri açıyorum düzelmiş oluyor. 2 farklı HDMI kablosu 2 adet ekran kartı ile denedim sıkıntı bunlarda değil. Monitör güç kablosunu farklı 2 prize taktım yine düzelmedi. Ne yapabilirim acaba bilen var mı?




  • Lcd panel bozulmuş servise gönderin garantisi devam ediyorsa, etmiyorsa yenisini almaya bakın Lcd panel değişimi 0 a yakın fiyatlarda çünkü ayrıca markası MSİ mi ?

  • emc-2 kullanıcısına yanıt

    Asus hocam. Dün komple söktüm flex kablosunu çıkartıp geri taktım temizledim 8 saat çalıştı normal şekilde sonra birden görüntü geri bozulmaya başladı. Kapattım az önce açtım yine normal çalışıyor. Sanki ısınınca bozulmaya başlıyor gibi izlenim veriyor anlamadım ben. Dün 8 saat kullandım oyuna falan girdim bir şey yoktu bir anda tekrar masaüstünde yapmaya başladı. Garantisi yok 6-7 senelik monitör.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.