Şimdi Ara

Görüntü yavaş ilerliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nvidia GT540M ekran kartım var. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. 1-2 hafta önce farkettim. Bilgisayarda yeni bir pencere açarken yavaş yavaş açılıyor ve kapanırken de yavaş yavaş kapanıyor. Oyun oynarken de görüntü sanki slow motion yapılmış gibi ilerliyor. Fakat işlemci veya ram ile ilgili bir sorun yok çünkü bu işlemleri yaparken bilgisayar kasmıyor veya donmuyor. Görüntü yavaş yavaş ilerliyor. Windows7 kullanıyorum. Aklıma gelen herşeyi yaptım ama bir çözüme kavuşturamadım ve forumlara biraz baktım bu tür bir soruna örnek bulamadım. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.



  • Masaüstünde gezinirken işlemci'nin % kaç oranda çalıştığını hiç kontrol ettin mi ?
  • cpu kasılmıyor. görüntü yavaş yavaş ilerliyor. Mesela bilgisayarı açıyorum. biosu geçiyor işletim sistemini yüklüyor(Windows7). Masaüstü ekranına eskisinden 30 saniye felan geç giriyor bir de o hoşgeldiniz ekranından masaüstüne değişirken görüntü yavaş yavaş geçiyor.
  • Driver ı ılk kurdugumda res attıktan sonra boyle oluyordu tekrar atınca duzelıyordu baska nasıl duzelır bende bılmıyorum ama kurduğun driver yanlış olabilir ısınmada sorun yoksa başka bişi gelmiyor aklıma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.