Şimdi Ara

Görünüşe göre Mark Zuckerberg ve Elon Musk’ın kafes dövüşü olmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Görünüşe göre Mark Zuckerberg ve Elon Musk’ın kafes dövüşü olmayacak
    Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasında hangi milyarderin daha güçlü olduğuna karar vermek için yapılacak kafes dövüşü, Meta patronunun çalışanlarına yaptığı bir açıklamanın ardından belirsizliğe gömülmüş olabilir. İkilinin bir müsabakada karşı karşıya gelmeye hazırlandıklarına dair spekülasyonlar haftalardır ortalıkta dolaşıyordu, ancak görünen o ki epik mücadeleyi izleyemeyeceğiz.



    Musk ve Zuckerberg dövüşü için kötü haber



    Görünüşe göre Mark Zuckerberg ve Elon Musk’ın kafes dövüşü olmayacak
    Musk ve Zuckerberg kavgası bir süredir manşetlerde yer alıyor. Her şey Musk'ın 21 Haziran'da, Meta'nın patronunun da aynı şekilde düşünmesi halinde Zuck ile "kafes maçına hazır olduğunu" ilan ettiği paylaşımıyla başladı. Zuckerberg ise Instagram gönderisinde "Bana Konum Gönder" diyerek bir adım daha ileriye gitmişti. Sonrasında Musk, konum göndermiş ve sonraki söylemlerinde dövüşün gerçekten olacağını belirtmişti.



    Ayrıca Bkz.ABD Kongresi’nde tarihi UFO oturumu: “ABD insan olmayan biyolojik canlılar buldu”



    Öte yandan artık dövüşün gerçekleşmesi artık pek mümkün görünmüyor. Reuters tarafından ulaşılan özel bir ses kaydına göre, Zuckerberg şirket çalışanlarına Musk ile "bunun için araya gelip gelmeyeceğinden emin olmadığını" söyledi. Elbette bu açıklama kesin bir “hayır” anlamına gelmiyor ancak olasılıkları epey düşürüyor.






    39 yaşındaki Zuckerberg kısa bir süre önce Brezilya jiu-jitsusunda mavi kuşağa yükseldi ve Covid'ten bu yana dövüş sanatı ve MMA eğitimi alıyor, hatta şu anda haftada üç ila dört kez antrenman yapıyor. Öte yandan Musk ise rakibinin üzerine yatıp hiçbir şey yapmamayı içeren Mors adında harika bir hareketi olduğunu söylüyor. Ek olarak haziran ayında FC patronu Dana White, yaptığı açıklamada Zuckerberg ve Musk ile görüştüğünü ve "her iki tarafın da bu konuda kesinlikle çok ciddi olduğunu" söylemişti.









  • Bu iddiayı gerçekten ciddiye alan insanlar oldu mu ya!
    Ne bekliyorlardı acaba iki tane aşırı zengin önemli konumlarda ki insanın hayvanlar gibi kafeste dövüşeceklerini mi bekliyorlardi acaba. Bunlar sadece iki taraf arasında etkileşimlerini arttıran espri konusuydu sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani ne bekleniyordu.

  • iliminatik aynı gizli yapılara hizmet edenler

    sadece laf show u yapar

    sazanlar ise buna inanır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.