Şimdi Ara

Görüşlerinize İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 24 Yaşındayım evliyim ve bu sene sınava hazırlanmak istiyorum. Hedefim uzaktan eğitim endüstri mühendisliği. 260 binlerde olması gerekiyor sıralama olarak. Ticaret lisesi mevzunuyum ve muhasebeciyim. Yani temelim yok. Dersane düşünüyorum ama forumda bu konu hakkında çok fazla gerek olmadığına dair yorumlar mevcut. Bu konu hakkında biraz görüşe ihtiyacım var yanlız görüşlerinizi yazarken lütfen bunun kararımı etkileyeceğini göz önünde bulundurun. Görüşlerini paylaşacak olanlara şimdiden teşekkürler



  • hocam normalde dershane gereksiz ama senin için gerekli gibi bir şey. çünkü senin temelin yok . bana kalırsa yazın sen temel konulara başla. internette 50 milyon hoca var zaten onlardan dinle. baktın olmuyor dershaneye yazıl. ama çalışıyormuşsun zamanı nasıl ayarlıyacaksın sana kalmış.
  • Eğer düzenli çalışabilecekseniz internette konu anlatan bir sürü hoca var, Matematik/Geometri : Hocalara Geldik Fizik : Umut Öncül Biyoloji : Selin Hoca Kimya : Kimya Özel bir göz atın isterseniz. Soru çözmek için de çözümlü kitap alırsınız artık internet çözümlü kitaplar da var, sıkıntı olmaz. Ama ben düzen kuramam derseniz gitmenizi öneririm.
  • Taizun T kullanıcısına yanıt
    Benim problemim daha neye çalışmam gerektiğini bile bilmiyorum. ağustos itibariyle başlayacağım hangisinin daha verimli olacağı konusunda deneme yanılma yapıcaz mecbur.
  • özel ders ayarlarsan çok daha iyi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AugKunzee

    Benim problemim daha neye çalışmam gerektiğini bile bilmiyorum. ağustos itibariyle başlayacağım hangisinin daha verimli olacağı konusunda deneme yanılma yapıcaz mecbur.

    Daha neye çalışacağımı bile bilmiyorum diyosanız maddi durumunuz iyiyse dershaneye gidin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.