Şimdi Ara

görüşlerinizi bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar ben 1mb 4gb kotalı adsl kullanıyorum speedtest sonucum asagıda oldugu gibi. 8 mbit 4 gb kotalıya gecmeyi dusunuyorum sizce hızım makul bir sekılde yukselirmi? bu santrala yakınlık falan filan olayından dolayı kafam karıstı biraz bu speed testinden birseyler anlasılabilirmi acaba? şimdiden teşekkurler

     görüşlerinizi bekliyorum..


    server eskişehir sectigimde ise bu degeri aldım..

     görüşlerinizi bekliyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DungBettle -- 20 Temmuz 2009; 0:41:35 >







  • 8 mbit 4 gb kota ? Aklınızdan zorunuz mu var. Bu hızla bu kota intihar gibi birşey gerçekten kendinize hakim olabilecekseniz neysede bu kota oranı ve 8 mbit hızla nete girmeyen 1-2 gb kota harcayan arkadaşlarım 3 ay üst üste kotayı aşıp kota aşım ücreti ödedikten sonra netlimitsiz 8 mbite geçtiler. Bence sizde öyel yapın 15-20 lira daha fazla verin netlimitsize geçin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: donanımcı123

    8 mbit 4 gb kota ? Aklınızdan zorunuz mu var. Bu hızla bu kota intihar gibi birşey gerçekten kendinize hakim olabilecekseniz neysede bu kota oranı ve 8 mbit hızla nete girmeyen 1-2 gb kota harcayan arkadaşlarım 3 ay üst üste kotayı aşıp kota aşım ücreti ödedikten sonra netlimitsiz 8 mbite geçtiler. Bence sizde öyel yapın 15-20 lira daha fazla verin netlimitsize geçin.


    hocam dogru dıyorsunda şimdi egerki dusuk bır hzı saglanırsa bana 3-4 mbit gibi o zamanda degecegını sanmıyorum..boyle bır durumda tekrar tarife degiştirme hakkım oluyormu acaba?
  • 1 ay sonra tekrar değiştirirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: donanımcı123

    1 ay sonra tekrar değiştirirsin.


    peki birsey daha sorayım..bu 24 ay kullanım sozu verıp modem almayı dusunuyorum..netlimitsize gecince bedavaya veriyorlar modemi..boyle bir durumda geriye donus yapılabılınırmı?
  • O kampanyanın detaylarını bilmiyorum. Normal 24 ay tahahütte indirim süresi birince mevcut tarifenin altına düşülmeyecek şekilde tarife değişitiriliyordu ancak netlimitsizde tarife değiştirilmiyor galiba 3 ay indirimli sonra normal fiyat. Bence hiç girme kampanyaya falan 40 liraya kablolu 70 liraya kablosuz modemler var.
  • haklısın bende oyle dusundum sımdı..forumu arastırıyordum ama uygun cevabı bulamadım bır sorum daha var sana cevaplarsan sevınırım..
    şimdi benım kullandıgım 1mbit 4 gb kotalı..şlimdi netten depiştirmek istiyorum tarifemi ben online işlemlerden..ben netten tarifemi değiştirdigim zaman herhangi bir 24 ay kullanma garantisi falan veriyormuyum? yoksa sadece tarifemi değiştirmiş mi oluyorum? yani istedigim zaman ( 1 ay sonra ) tekrar geri dönüş yapabilirim değilmi?


    yani ben netten tarifemi net4 olarak degiştirdigimde herahngi bir kampanyaya dahil oluyormuyum? otomatik olarak 24 ay garantisi vermiş oluyormuyum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DungBettle -- 20 Temmuz 2009; 2:21:15 >
  • İnternet üzerinden yada telefonla değiştirdiğin hiçbir tarifede kampanyaya katılmış olmassın çünkü kampanyaya katılman için 24 ay tahahüt sözleşmesi imzalaman lazım bunuda ancak telekom ofislerinden yapabilirsiniz.
  • saol arkadasım tarifemi değiştirdim bende durum boyle olunca aynı paraya daha hızlı baglanayım bari..1 ay bir deneyeyimde eger sorun cıkmazsa onumuzdekı ay limitsize geceyim..

     görüşlerinizi bekliyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.