Şimdi Ara

GÖZÜMÜZ AYDIN' akaryakıta zam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Birazdan yönetici gelir "bu konuyla ilgili üst konu var" der.

    Hükümetin protesto yapıp sesini duyurmaya çalışanlara yaptığı gibi.
  • akaryakıt tüketimi azaldı deniliyor.. peki o kadar araç satıldı vergi indirimi oldu yıl sonunda rekorlar kırıldı nerede o araçlar ?.. batıda kaçak benzin&mazot satışı da yok. o zaman millet arabasını kullanmıyor.

    aslında benzinin kaçağı olacak var ya 80 oktan satsalar bile son model araçlar kuyruğa girer.

    yada nasıl kamyonlara yağ konuluyor araçlara da bir yolu bulunup birşeyler dökülecek onlarda çözüm olabilir.

    artık benzine indirimden umudu kestim. seçim zamanı 10 kuruş indirim yaparlar ve seçim sonrası fiyatlar 5 tl ye dayanır.

    o kadar kamyoncu , tırcı var bu ülkenin yükünü taşıyorlar sağ şeritte kontak kapasalar ortalığı ayağa kaldırabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 31 Aralık 2010; 21:21:52 >
  • Geçenlerde radyoda biri diyordu "vergi daireleri kapansın, benzinciler en güzel verdi dairesi" diye. 15 gün önce iş için Qatar'a gitmiştim. 2 gün önce döndüm. Bizim paramız ile 50 litrelik bir depoya sahip normal bir arabanın deposu 16 liraya doluyor. Zaten arabaların hepsi lüks ve dizel araba yok. Dizeller kamyonetler ve pickup'lar. Adamlar birde park halinde bırakırken arabalarını çalışır durumda ve içinde klima açık vaziyette bırakıp gidiyorlar. Bizde burada benzin 4 lira oldu deyip nasıl bir tepki yaparız da sesimizi duyururuz diye dövünüp duruyoruz. Ve onları gördükçe içim cız etti. Biz benzinden tasarrufu düşünürken adamlar har vurup harman savursun. Bizim beyefendiler acaba hiç bilmezlermi bunları? Tabi ki bilirler ama işlerine gelmez.
  • Biraz daha böyle devam ederse halk "MEE" lemeye başlıyacak
  • "Arap yağı bol bulunca...." durumu olmuş onlarında, petrol yatakları tükenince görecez bakalım ne yapacaklar.
    quote:

    Orijinalden alıntı: brkcad34

    Geçenlerde radyoda biri diyordu "vergi daireleri kapansın, benzinciler en güzel verdi dairesi" diye. 15 gün önce iş için Qatar'a gitmiştim. 2 gün önce döndüm. Bizim paramız ile 50 litrelik bir depoya sahip normal bir arabanın deposu 16 liraya doluyor. Zaten arabaların hepsi lüks ve dizel araba yok. Dizeller kamyonetler ve pickup'lar. Adamlar birde park halinde bırakırken arabalarını çalışır durumda ve içinde klima açık vaziyette bırakıp gidiyorlar. Bizde burada benzin 4 lira oldu deyip nasıl bir tepki yaparız da sesimizi duyururuz diye dövünüp duruyoruz. Ve onları gördükçe içim cız etti. Biz benzinden tasarrufu düşünürken adamlar har vurup harman savursun. Bizim beyefendiler acaba hiç bilmezlermi bunları? Tabi ki bilirler ama işlerine gelmez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hlmdsl


    quote:

    Orijinalden alıntı: Karbon 12

    quote:

    Orijinalden alıntı: hlmdsl

    Arkadaşlar Gürcistan sınrıına yakın oturduğumuz için benzini ordan alıyoruz. Gürcistan'ın para birimi Lari. Batum'a geçtiğimizde 100 TL verip 116 LARİ alabiliyoruz. 95 Oktan benzin 1.95 LARİ orda. Ve gayet de güzel lüks arabalar kullanıyor bu benzinlerden zira biz de yıllardır kullanıyoruz.

    43 LT benzin aldık 85 LARİ tuttu.Yani TL hesabı ile 80 lira bile değil. Peki 43 LT benzini Türkiye'de alsam ne kadar ödeyecektim?

    Şu an İstanbul'dayım ve birazdan dışarı çıkacağım ve mecburen de benzinciye gideceğim. Hayal kırıklığına hazırlamaya çalışıyorum kendimi.

    Yazık bize gerçekten çok yazık. Her şeyin en pahalısı bizde...


     GÖZÜMÜZ AYDIN'  akaryakıta zam


    Gürcistan sınırımız.

    Aslan yattığı yerden belli olurmuş... sınırlar namusmuş... bunlar ihtiyarların hurafeleridir. Hem uzaktan herşey güzel görünür, fenalıklar yakından bakınca belli olur. Eminim Türkiye'de oradan bakınca güzel görünüyordur.

    Yabancı birine deseniz ki Karadeniz sahilinde iki ülke var, biri tabiatı kendi haliyle bırakmış, dalga almayan kısmına plaj yapmış, hem plaja yakın mesafede kamyonlar da bekleyebilir... diğerinin de birbirinden güzel molozları, künkleri, rengarenk çöpleri var... Yakıt fiyatları nerede diğerinin iki katı acaba diye sorsanız sanki yıllardır burada yaşıyormuş gibi isabetli cevap verirdi herhalde.


    Dostum ben Hopalıyım. Yani bu resmini koyduğun yer. Batum'un sahilini de koymuşsun ama emin ol bu bir şey değil. Asıl merkezde o kadar güzel sahili var ki... Biz de de dediğin gibi çer çöp işte. Tamam Batum Hopa gibi değil daha yayvan bir şehir. Yani denizden hemen sonra bizimkisi gibi dağ başlamıyor ama bu bahane değil tabi ki.



    Fotoğrafta gördüğünüz yer sarp köyünün dibidir, ve sürekli tırcı kamyoncu doludur,
    orada plaj yapsan da aile olarak kimse denize girmez.

    oraları çok iyi bilen biri olarak şunu unutmamanızı tavsiye ediyorum.
    Batum Gürcistan'ın Antalya'sıdır.
    Yani eğer bir kıyaslama yapmak istiyorsanız Antalya ile kıyaslayın.
    Ayrıca plaj olarak Hopa'nın Kopmuş plajı da çok güzeldir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 1 Ocak 2011; 10:30:19 >




  • Her gün akaryakıt zammı ile ilgili en az 3 konu gündeme geliyor. Bu birincisi, devamı gelmesse iyidir. Umarım gelmez, umarım forumdaki arkadaşlar bizi anlar yeni konu açmayıp üst konuyu kullanırlar yada şu an tartışdığımız konuya yorum yazarlar. Diğer konuda uzun uzun tartışıyoruz bunu... Sizleri dinliyoruz...

    Çözüm bulana dek akaryakıt fiyatları ile ilgili açılan tüm konular kilitlenecektir. Duyurulur....

    Bu konudaki görüş ve önerilerinizi lütfen diğer konuya yazınız.

    Teşekkür ediyorum.

    Konuyu vereyim, kolaylıkla ulaşılmak adına;http://forum.donanimhaber.com/m_45623767/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45624582
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.