Şimdi Ara

Gpon Fiber internet ev içi taşıma ve Elit hizmet almakta sorun yaşıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet türk telekom Fiber internet kullanıyorum daha önce kurulup yaparken sonlandırma işlemi Oturma odasında yapılmıştı yani fiber kablo duvar içinden o adaya götürülerek PON cihazi ve Modem odaya koyulmuştu şimdi bunu başka odaya taşımak istiyorum ama Elit hizmet (ücretli) alarak bunu yapamıyorum Gpon kullanıcısı türk telekom elit hizmetten yararlanamaz diyor çağrı merkezi...Elektirikci kabloyu cekeriz ama fiber sonlandırma yapamayız diyor. Elektirikçi ve Fiber sonlandırma yapan birini bulup ayrı ayrı işi uzatmakta istemiyorum bilgisi olan yardım edebilir mi? elit hizmet için ne yapmam lazım?



  • @GévréK çok pahalı cihaz elektrikcilerde pek olmaz zor bulursun sonlandırma yapan elektrikci yada bilgisayarcı. modemden odaya kablo çek daha kolay maliyeti düşük.
  • ONT eski yerinde dursun.Minimum CAT5e kabloyla modemi (router) taşıyın.
    Bir mahzur var mı CAT5e kablo çekilmesinde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç elektrikçiye ya da elit hizmetine ihtiyacın yok, sc/sc tipli fiber kablo alıyorsun ihtiyacına göre daha sonra aşağıda linkini verdiğim ürünleri kullanabilirsin fakat dikkat et evine gelen fiber kablonun konektör rengi önemli, mavi olduğunu var sayıyorum ürünleri ona göre öneriyorum.

    kablo:(ihtiyacına göre uzunluk seçebilirsin)

    konektör




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LGR9

    hiç elektrikçiye ya da elit hizmetine ihtiyacın yok, sc/sc tipli fiber kablo alıyorsun ihtiyacına göre daha sonra aşağıda linkini verdiğim ürünleri kullanabilirsin fakat dikkat et evine gelen fiber kablonun konektör rengi önemli, mavi olduğunu var sayıyorum ürünleri ona göre öneriyorum.

    kablo:(ihtiyacına göre uzunluk seçebilirsin)

    konektör
    Hocam senin dediğin mantıklı geldi ama duvar içinden Fiberkablo geliyor aynı hat üzerinden geri kablo çektirmem gerekecek yani bu kabloyu sonlandırmalı şekilde alırsam duvarın içinden gitme şansı yok yani ucu adı neyse o kısmın bilmiyorum ama kesilip duvar içinden gecirilip tekrar yapılmalı o aşamada sonlandırmayı elektirikci yapmıyor ki elimde fazladan fiber kablo var sorun sonlandırma yapmada onu sadece Türk telekom yapiyor onlarda gelmiyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.