Şimdi Ara

Gran Turismo 7'ye VR modu geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gran Turismo 7'ye VR modu geldi
    Polyphony Digital, 1.29 güncellemesinin bir parçası olarak Gran Turismo 7’ye yeni içeriklerin geleceğini duyurdu. Son güncelleme, PlayStation 5 kullanıcıları için sanal gerçeklik modu ile birlikte yeni modlar, yeni arabalar ve fazlasını getiriyor.



    Yeni güncellemeyle birlikte, GT7, PS VR2’nin yeni nesil özelliklerinden tam olarak faydalanacak. PS VR2 sahibi PS5 oyuncuları, garajlarından veya diğer oyun içi otomobil bayilerinden özel VR Showroom adında yeni bir alana erişebilecek. Oyuncular, özel olarak optimize edilmiş HDR ton eşlemesini görebilecek ve ekrana bakılan alanları işleyen yeni göz takibi özelliğini kullanabilecek. Buna ek olarak, dinamik 3 boyutlu ses ile daha sürükleyici deneyim yaşayacak.



    Ayrıca Bkz.Gran Turismo 7’ye yenmesi neredeyse imkânsız yapay zeka pilotu 'Sophy' eklendi



    Gran Turismo 7'ye VR modu geldi
    Güncelleme, oyuncuların Sophy ile birlikte yarışacakları sınırlı süreli modu da getiriyor. Mart ayı sonuna kadar açık tutulacak olan modda oyuncular dört tur seride GT Sophy’e karşı yarışacak. Oyuncular ayrıca yenilmesi neredeyse imkansız denilen yapay zekayla birebir modda yarışacak. Yalnız bu mod, PlayStation 5 kullanıcılarına açılacak.



    Gran Turismo 7'ye VR modu geldi
    Öne çıkan pistlerin de görsel olarak yenilendiği güncelleme, yeni arabalar getiriyor; Honda RA272 ’65, Italdesign Exeneo Vision Gran Turismo Street and Off-Road Mode, Citroën DS 21 Pallas ’70 ve Porsche 911 Carrera RS (901) ’73.






    Kaynak:
    https://blog.playstation.com/2023/02/20/gran-turismo-7-update-1-29-includes-ps-vr2-upgrade-a-race-against-superhuman-ai-a-classic-gt-track-and-5-new-cars/







  • Gelse ne olacak? Tr'de vr2 alacağımız hiçbir yer yok. Ne bir resmi açıklama var, ne de fiyatı veya satış tarihi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plus extraya gelse bide Gran Turismo 7'ye VR modu geldi 

  • Sırf oyun dolgun olsun diye getirilmiş bir güncelleme, heves yapacak hiçbir şey yok. Yine kimsenin umurunda olmadığı oyuncak gibi fütüristik arabalar eklenmiş. Bir tane de orjinalliğinin içine edilmiş ikonik pist getirilmiş, bir de yenilmesi imkânsız diye lanse ettikleri ama hazırda tecrübesi bulunup da ilk denemede bile yenebildikleri sözde yapay zekâlı yarışçıların olduğu ve karşısında galip geldiğinizde kazandığınıza değmeyecek yarışların olduğu bir mod eklenmiş. Bir şey yok kısacası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozer928 -- 22 Şubat 2023; 19:28:15 >
  • ozer928 kullanıcısına yanıt
    İşte bu yüzden Forza. Hem arcade hem similasyon işini çok iyi yapıyorlar.

  • Forza sim mi iyi ? Forzayı sim olarak dümyada takan var mı acaba çarpışan oto simi olur anca


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onların da kusuru yok değil.

  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt

    Forza Motorsport 7'nin dengi yok şu an piyasada. iRacing ve Asetta Competizion var evet güzel oyunlar ama kesinlikle denk değiller. Bunu da 8 senedir sim ve arcade ne varsa oynayan biri olarak söylüyorum.

  • ozer928 kullanıcısına yanıt

    Kusursuzu yok zaten ama gt 8 gibi daha sürücü kaplaması koymaya üşenen tırt oyun varken Forza Motorsport 7, s class oyun oluyor.

  • Kim oynuyomuş motorsports atsana bi communitysini felan görelim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FM7 S class mı? Espriye gel. Konu başlığı buna kayarsa tutana aşk ola.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt

    6 senelik oyunun iliğini sömürenlerle daha geçen sene çıkmış ve denk olamayan oyunu mu kıyaslıyorsun aktiflik olarak? Üzerine Forza Horizon 4 çıktı, 5 çıktı, bu sene de Forza Motorsport 8 çıkacak. Girip bakabilirsin bu oyunların comminity's'ine.

  • Size kalsa NFS Unborn falan övüyorsunuz :D


    Forza Horizon 1'den ve Forza Motorsport 5'den itibaren bütün seriyi ve diğer oyunları oynadım. Yaklaşık 10 sene falan yapıyor. Emin ol, hepsi tırt oyunlar. Bi Asetta Competizion, bir de iracing. Bu kadar. Geri kalanlar Forza'ların dengi bile değil.

  • Fm7 çıktığı dönemki communitysini de atabilirsin bana eski mesajlara bakarım sorun değil. Gts gibi bir gudubet bile 6-7 katı sattı. Sorarlarsa fm en iyi sim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var modunun gelmesi gerçekten iyi oldu. Bazen kaza anlarında şoförler suçlarını inkar ediyor; tam o anlarda kayıtlara bakmak işi çözecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başımızdakiler varken kim takar Türkiyeyi? Birçok ürünü Türkiyeye getirmiyorlar bile, onların gözünde 3. dünya ülkesisin gelişmiş dünyanın bir parçası değilsin. Öncelikle bu hükümetten kurtulup ekonomiyi güçlendireceğiz ki dünyada bir değerimiz olsun.

  • Gran Turismo 7'ye VR modu geldi 

    Gran Turismo 7'ye VR modu geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 23 Şubat 2023; 11:39:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda Forza'nın iRacing'den daha iyi olduğunu söyleyeni de gördük şükür.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt

    Kudurun. Parasını verip sim kurup yıllarca deneyimlediğim bilgileri aktarıyorum. Sizde gamepad ile 5 saat oynayarak saçma sapan yorum yapıyorsunuz. Eminim hiçbiriniz Forza Motorsport'u oynamamışsınızdır.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.