Şimdi Ara

Gran Turismo SPORT (2017) [ANA KONU] (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.636
Cevap
74
Favori
298.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • venge V kullanıcısına yanıt
    E ben de o üç şeyin dışından bahsediyorum zaten, ilk mesaja bak.


    quote:

    Grafiği vs eleştirmeden evvel oyunun sadece online için stres testi olduğu unutulmasın.
  • Ozurdilerim hocam, dikkat etmemisim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 15 kişilik bir yarışa katıldım. Pingim 158 idi. Rakipler aşırı laglıydı. Hoplayan zıplayan zikzak çizen. Oynanmayacak derecede idi. Zaten yarışı bitiremedim, ağ hatası verdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozcan kullanıcısına yanıt
    Herhalde sunucular Japon'yada Zkra GT6'da online pingi az idi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Gt6 da sabit sunucular var mıydı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah dediğiniz gibi olur ama benim pek ümidim yok.
  • bozcan kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRC grubumuz adina ciktigim ikinci yaristanda podyum gormeyi basardim. Ve ikinci yarisimda ilk GTS Beta birinciligim






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 16 Nisan 2017; 23:13:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde iki km hesiyesi ile 5 araç oldu. Hyundai Genesis Coupe 3.8 ,Track'13 Mercedes Benz SLS AMG Gr.4 McLearen 650S GT3'15 Jaguar F-type Gr.3 Nissan GT-R Gr.4



    Henüz bir yarışa katılmadım ama Hyundai ile SLS'in frenleri berbat hiç tutmuyor hele hele SLS sürekli önden kayıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç araba olacak bu oyunda ?
  • Gtplanette birisi saat ayari hilesi yaparak surekli yaris listesini guncellemis ve maksimum 36 arac hediye almis hatta fotograflariyla araclari paylasmisti. Koyabilirsem hediye araclari gosteren fotografi paylasabilirim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 3 yarışım








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 19 Nisan 2017; 10:1:58 >




  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    Dragon ve Green Hell yarışlarını izledim, güzeldi. Eline sağlık Deniz. Green Hell de daha oynayamadım, ama yol bana da dar göründü.

    Ben de deneyimlerime dayanarak dan bir kaç "BETA yorum" yapabilirim.

    Sürüş; Tüm yardımlar kapalı araçları kullanmak çok kolay. Araçlarda kayma diye bişey yok. Kaydırmak için ABS kapalı iken frene asılmanız gerek, o da biraz abartı olmuş. Onun dışında yapabileceğiniz tek hata fren noktasını kaçırdığınız için aracın pist dışına savrulması. Oyundaki tek sürücü hatası bu. Frene asılmaz ve frene zamanında basarsanız hata yapmak sıfır. Aracı kaydırdınız diyelim. kaydıra kaydıra drift yaparak sürebiliyorsunuz, araç modeli ne olursa olsun.

    Başlangıçta denemek için gamepad ile oynadım, sonra direksiyona geçer, denerim dedim ama denemedim. Çünkü bu oyunda direksiyona gerek yok. Kerbs in yüksekliği ne olursa olsun, üstlerinden tam gaz geçebiliyorsunuz, aracın kontrolü hala sizde oluyor. Bu durum diğer oyunlarda bu pek mümkün değil-hatta hiç değil. Yol hissiyatı GT6 ile aynı. Anlaşılan süspansiyon üzerinde pek çalışmamış Kazu ekibi yada çalışır gibi yapmış. GT3 sınıfı bir aracı (Mercedes SLS AMG) Renault Megane ile geçebiliyorsunuz, çok mantıklı değil mi!! Sürüş olayını özetlemek gerekirse, GT6 nın üstüne tüm iyi niyetimle %15 koymuşlar diyebilirim. Gerçekten çok vasat.

    Grafik; Tek artısı ışıklandırma. Ama Kokpit içinde ışık yok, yeterince karanlık tutmuşlar sağ olsunlar. Bazı yerlerde kaplamalar zayıf kalabiliyor yani çevre grafiği idare eder seviyede. Ancak özellikle menu de arabalar da ciddi AA eksiği var, kenarlardaki kırıklar rahatsız edici. Bu durum oyun içinde de bazen görülebiliyor. Araç modellemeleri pek öyle abartı iyi değil, hatta Asetto Corsa daha iyi diyebilirim. Yani GT6 nın makyajlı hali gibi. Özetle öyle uçan kaçan bir grafik yok. Ayrıca Beta olduğu için hasar modeli kapalı, o yüzden ona bir şey diyemem.

    Ses; Bu ses için ne desek bilemedim . Tek kelime ile yatmışlar.

    Oynanış; Bu sportmenlik puanı olayı güzel bir düşünce, iracing de var ve şimdi PC2 de de olacak ama burada uygulamada bazı yerlerde saçmalıklar var. Misal, adam sana çarpıyor senden de puan düşüyor, e ne anladım ben bu işten. BETA içinde sadece serverların belirlediği pist ve araçlarla zaman turu atabiliyor veya belli zaman aralıklarında Sportmenlik Puanına göre online yarışlara girebiliyorsunuz. Keşke Arcade Mode da açık olsaydı. Ceza sistemi var. Ceza zaman olarak yarış sonunda ekleniyor. Böylece arkanızdaki kişi ile aradaki zaman farkına bağlı olarak yarış sonunda pozisyonunuz değişebiliyor.

    Sonuç; Vakti ile GT5 ve sonrasında GT6 i deli gibi oynadım. Son zamanlarda piyasaya çıkan bir çok kaliteli Sim oyun mevcut ve daha da çıkacak (PC-AC-PC2-Raceroom-Dirt Rally Dirt 4-iracing vb). Piyasadaki bu oyunları görünce insan GT den daha fazla şey bekliyor. Çünkü maddi olarak yeterli imkanlara sahipler.

    Bu oyun sim değil, yarı arcade eğlencesine oynanacak bir oyun. O Gran Turismo nun altındaki "the real driving simulator" yazısını da bence kaldırsınlar, ayıp oluyor. Oyunun gerçek adı "GT Photo Sport" olmalıydı. BETA olduğuna da bakmayın. Aslında oyun bitmiş, sadece serverları deniyorlar. Bu saatten sonra fizikleri-grafikleri değiştirecek değiller. Önceden de pek bir beklentim yoktu, denedikten sonra da beni yanıltmadıklarını gördüm. Üzgünüm ama olmamış. Son zamanlarda Japonlar oyun yapma konusunda Batı nın çok gerinde kaldı. Ciddi bir değişime ihtiyaçları var ve bazı kalıplardan kurtulmalı, yenilikçi olmalılar.

    İnsan sormadan edemiyor; Eyyy Kazu, 4 senedir sen naptın?

    Tek güzel şey, yarışları birinci bitirince bayrağımızı milletin gözüne sokmamız. Video nun sonunda görebilirsiniz;

    https://www.youtube.com/watch?v=As58XUrVwhs&t=224s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 17 Nisan 2017; 12:20:40 >




  • Eline, fikrine sağlık Kubilay hocam.

    Dediklerinin %90'nına katılmamak elde değil.

    Evet GT-R'ı Scirocco ile geçmenin aklı mantığı bana göre de yok.

    Oyunun sürüş dinamiği çok basit ve yalın. Herkes oynayabilsin diye yapmışlar belli ki ama çok çok kolay olmuş.

    Benim için en büyük eksilerden birincisi, lazer taramalı pistlerin olmayışı. 2017'de çıkacak (henüz çıkmamış) bir '' YARIŞ SİMULASYONU '' ve senin de dediğin gibi '' THE REAL DRİVİNG SİMULATOR'' yazısını biran önce kaldırmalılar.

    AC konsola gelmese, millet P. CARS'ı AC'yi oynamasa GT SPORT'u ilah zannetmeye devam edecekti.

    AC ve KUNOS içerik anlamında Pcars ve GTS'den geride olabilir. Ama ses fizik ve araç yol ile ilgili herşeyde şuan konsollarda AC'den daha iyi bir SİM yok.

    Umarım P Cars 2'de başarılı bir şekilde çıkışını yapar ve ilk oyunun üzerine baya koyar. Böylelikle beklediğimiz GT'yi P Cars 2'de buluruz.

    GT SPORT'u ben severek alıp oynayacağım fakat, kimse AC ve P CARS'tan iyi bir GTS beklemesin.




  • Dr.Gonzo kullanıcısına yanıt
    Aklin yolu bir. Biz bunlari yazinca kotu olmustuk, yemedigimiz laf kalmamisti.Kim istemez ki sony ozel turkce harika bir simulasyon yaris oyunu, keske 10 numara bir gt gelse ama eldeki malzeme bu, kendimizi kandirmanin anlami yok. Bu yapimci ekip anca bu kadar yapabilir. Sony gt ye elveda demeli, avrupali bir yapimci ile yeni bir isimle yaris simulasyonu yapmali. Japonlar bu konuda zayif, hem futbol oyunun da hem de yaris oyunlarinda geri kaldilar. Hala atari cagindalar galiba, arcade ozelliginden bir turlu kopamiyorlar. Uzun lafin kisasi bu is kazu ile olmaz. Gt 7 veya gt 8 se gelse ayni sey olacak. Tek care bu ekip ile calismayi birakmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pcars 2 eğer , önceki oyundaki gibi fizikler ve kariyer ile gelirse yine benim için 5 para etmez oyun olur. Diğer eleştirilerinize zaten katılıyorum.Sadece yolun dar olduğu ve yanlış virajlar konusuna katılmıyorum. Oyun ileri gideceğine geriye doğru gidiyor. Önceden en iyi grafiği yapan firma özellikle araç grafiklerinde iyice çuvalladılar. Belki pro versiyonu aa ve grafik olarak daha iyi olur. Bakalım kazunori efendi bizi bazı konularda mahcup edecek mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Pc 1 de ki fizige yakin bir sey gelecegini dusunuyorum. Bunlarda grafik , icerik, gorsele agirlik veriyor , gt gibi o yoldan oyunu satabilme amacinda. Zaten yeterli donanima sahip olsalardi ilk oyunda yaparlardi iyi bir fizik , fb. Asagi yukari ayni gelecek, umarim yanilirim, yanilmak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla şuan bi tek AC'nin özel lobisine bel bağladım. Eğer birde puanlama sistemi gelirse insanların yarışlarda daha iyi olmak için bi nedenleri olacaktır. Yoksa sadece GTS'de yok insanlara çarpan kişiler.

    Ben GTS ve P Cars2'nin getirmek istediği sistemleri her türlü SİM adı altında piyasaya çıkacak, çıkmış oyunlar da görmek isterim doğrusu.

    GTS Beta'da bana en keyif veren ve oynatan unsur bu puan sistemiydi. Yani yarışırken bir amaç var. 1. olup Türkiye bayrağını milletin gözüne sokup herkese göstermek. Bundan aldığım keyfi ve duyguyu anlatamam.

    P Cars 2 ve AC'de olmasını istediğim bi özellik.

    Çünkü normal zamanlarda yaptığın yarışlarda 1-2 virajda hata yapıp geriye düşünce insanlar yarışa asılmıyor hemen bırakıyor. Ama belli bir amaç ve hırs işin içinde olduğu zaman şuanki kötü GTS bile çok daha keyifli zamanlar yaşatacaktır (eğlence ve keyif) açısından.

    Assetto Corsa'nın fiziklerinde bir yarış oyunu bu 1-2 sene içinde görmemiz zor. Keşke AC'nin fizikleri, oynanışı GTS'de olsaydı. Ortaya rüya gibi bir oyun çıkardı.

    Umarım bu beta oyunun 1 yıl önceki versiyonudur da biz fazla dertleniyoruzdur. Kendimi öyle avutup kandırmak istiyorum.

    Eğer bu betadaki GTS çıka gelirse daha iyi GT6 ile beraber PS4'e getirip, GTS'i dlc olarak çıkarsınlar çok daha isabet olur. Çünkü bu GT6'nın bildiğin online DLC'si olmuş durumda.




  • Arabayı yokuş aşağı bir yerde durdurun sonra gaza basmayın bırakın kendi kaymaya başlasın 30-40 km/sa hıza geliyor ancak devir çubuğu sabit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GranTurismo

    Arabayı yokuş aşağı bir yerde durdurun sonra gaza basmayın bırakın kendi kaymaya başlasın 30-40 km/sa hıza geliyor ancak devir çubuğu sabit

    Lafımı geri alıyorum, galiba arabayı tamamen durdurunca 1 yazsa bile vites arabayı boşa alıyor kendiliğinden, hiç gaz vermeden freni bırakınca da boştan çıkmıyor. Ancak hafif bir gaz verip de yokuş aşağı gaz vermeden bırakınca devir kendiliğinden artıyor. Şimdi oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.