Şimdi Ara

Gran Turismo SPORT (2017) [ANA KONU] (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.636
Cevap
74
Favori
298.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biz gran turismo 6 oynarken koenigseg gelirmi gumpert apollo gelirmi şu model gelirmi falanca model olurmu diye hayal kurarken bu modeller şöyle dursun adam hali hazırdaki arabalarıda yok etmiş.



    Sonra yaptığı şeyleride yenilik gibi sunmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: axiprens

    Müzik ekleyebiliyomuyuz arkadaşlar, sinir oldum, kendi müziklerimi çalmak istiyorum ama menüde yok, gran turismo 6 da vardı,

    Playstation Store dan Spotify uygulamasını indir. Oyun oynarken arka planda çalışıyor. PS tuşuna basınca açılan hızlı menüye müzik sekmesinide ekle, oyundan ayrılmadan PS tuşu + R1 L1 ile hızlıca müzik ,albüm, liste değiştiriliyor. Ses seviyeside bağımsız olarak ayarlanıyor.

    Daha şekil bir şey olsun istersen, aynı Spotify hesabını telefonda da aç, direksiyonun yanına koy, araba teyp i gibi kullan. Telefondan müzik değiştirdikçe PS4 de değişir, ses ayarıda PS4 de değişir, vs.

    PS4 Spotify kullanıcıları premium üye olmasa bile müzikleri sırayla değiştirebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Öyle zaten. Ben pcars2'yi pc'de en üst seviye ayarlarda 4k olarak oynadım. Gtsport bir çok açıdan pcars'dan daha üstün grafiklere sahip. Özellikle ışıklandırma konusunda çok büyük fark var.

    Özellikle araç grafikleri bence en iyisi , replayler zaten rakipsiz gerçeğinden ayırt etmek zor. Oyunun tek eksiği kariyer modu , onun da bir yamayla ekleneceğini düşünüyorum, çok zor bir şey de değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker7777 -- 25 Ekim 2017; 20:36:12 >
  • Vallahi öyle. Üstelik şu çeyrek oyunu babasının şirketinin geliştirdiği oyunmuş gibi savunanlar ve övenler de var. Her ay ücretsiz araçlar vs gelecek diye kendini avutanlarda var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 25 Ekim 2017; 20:50:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce oyunu açtığımda güncelleme indirmeden oyunun ağ özelliklerinden faydalanamazsınız dedi. Bildirim ekranından oyunu güncelleyin diyor. Ama ne kadar uğraştıysam oyun güncellemesi yok ortada. Ps4 'ü kaç kere açıp kapadım ayarlardan otomatik güncellemede aktif fakat ortada bir dosya yok. Otomatik güncelleme yapmıyor. Şu anda oyunada giremiyorum. Bu arada oyunum kutulu.. Ne yapmam lazım kafayı yicem.

    Edit : Sistem depolama alanı harddisk dolmuş. Harddisk te yer açınca halloldu. Şu anda güncelleme dosyasını indiriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlhdrmz -- 25 Ekim 2017; 21:0:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mlhdrmz M kullanıcısına yanıt
    Menü de oyunun üzerine gelip option tuşuna basın oradan güncellemeleri kontrol et bölümünü seçip güncelleyebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AYIBOGAN

    Menü de oyunun üzerine gelip option tuşuna basın oradan güncellemeleri kontrol et bölümünü seçip güncelleyebilirsiniz.

    Hallettim sağolasın harddisk dolmuş. Aslında tam dolu da değil de bir oyun sildim. Şimdi otomatik güncelliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gran Turismo SPORT (2017) [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Omer687

    Vallahi öyle. Üstelik şu çeyrek oyunu babasının şirketinin geliştirdiği oyunmuş gibi savunanlar ve övenler de var. Her ay ücretsiz araçlar vs gelecek diye kendini avutanlarda var.

    Rahat ol hocam. Forumda Gran Turismo fanlığıyla nam salmış 3-4 kişi hariç çoğunluk objektif yaklaşıyor. Dikkat ettiysen fanları görmezden geliyoruz, cevap vermiyoruz. Cevap yazarsan, polemik başlatırlar, hakarete kadar gider, suçlu sen olursun. Forumun eskileri kimin haklı, kimin haksız olduğunu bilir ama belli süre banlanacağın için yeni üyeler seni haksız görür.

    Fanların mesajlarını görmezden gelip, cevap yazmamak en iyisidir.

    "Onların kalbleri vardır; anlamazlar, gözleri vardır; görmezler, kulakları vardır; duymazlar."

    Sen rahat ol. Yarış oyunlarına ve simülasyonlarına yıllarını vermiş kişiler Gran Turismo Sport un ne kadar kötü çıkış yaptığını görüyor.

    Hala, PS4 (pro değil normal PS4 de) platformunda gran turismonun project cars dan daha iyi grafik ve akıcılık sunduğunu iddia edenler var. Zilyon tane oyun içi karşılaştırma videosu yalan söylüyor, deneyimlerimiz yalan söylüyor, buradaki çoğunluk yalan söylüyor. Bi fanlar haklı. He haklılar he.
    Zaten, yarış sonrası ekstra renderlı tekrar görüntüleri ve menülerdeki ekstra renderlı görüntüleri olmasa, polyphony digital ne yüzle bu oyunu çıkaracaktı merak ediyorum.

    GT5 iyiydi, GT6 fena değildi, GTS kötü hem de baya kötü, GT7 belkide çok iyi olacak bilemeyiz. Biz gördüğümüzü, deneyimlediğimizi, global tarafsız forumlardan takip ettiğimizi paylaşırız, yazarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 25 Ekim 2017; 21:24:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gran Turismo SPORT (2017) [ANA KONU]
    Gran Turismo SPORT (2017) [ANA KONU]
    Gran Turismo SPORT (2017) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 25 Ekim 2017; 20:30:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Senden daha iyilerini bekliyoruz Uğur
  • MARCO kullanıcısına yanıt
    Fena makine
  • Source kullanıcısına yanıt
    Nasil kaydedip foruma atiyorsunuz bu fotograflari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimler süper

    Ayrıca umursanmak isteyen biri var aramızda israrla yazmaya devam ediyor.Uzunda yaziyor kesin doğrudur soyledikleri



    Biz Kendi havamiza devam edelim.evet ne diyorduk



    King Gran Turismo Sport profesyonellerin Tercihi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar isteyen istediği şeyi yazabilir. Kimsenin yorumundan dolayı, kınayacak, rendice edecek değiliz.Herkesin bir görüşü vardır saygı duyarız.Sen bir eleştiri yaparsın, bir başkası da karşıt bir eleştiri yapar saygı çerçevesinde sıkıntı olmaz.Önemli olan hakarete varmadan, kişi odaklı yorumlara girmeden, oyunları karşılatırmak, eleştirmek veya övmektir.Ben burada oyunun herşeyini öven , offf harika olmuş diyen bir yoruma rastlamadım.Oyunun övülen 2-3 özelliği var, oynanış, yarış hissi ve grafikler. Eğer gran turismo sport'ta replay'de ayrı bir render , oyun içi olmayan grafik motoru kullanılsaydı, araçların çamurlukları köşeli köşeli olmazdı.Onu geçtim photo mode da bile araçlar ana menüdeki kadar detaylı değil.Poligonları daha düşük yapılmış.Özellikle diğer yarıştığımız araçlardaki kalitesizlik kendini belli ediyor.Bunları görmezden gelecek değiliz.O yüzden altını çizerek tekrar söylüyorum, eğer benim yorumlarım ile alakalı farklı bir görüşü söylemek istiyorsanız, bunu yüzüme söyleyin.Korkmayın, kimseye görüşünden dolayı, hakaret edecek değiliz.Rahat olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 25 Ekim 2017; 22:36:15 >




  • İsteyen begenir, istemeyen begenmez hicbir firma babamızın oglu olmadig gibi ,babamizin dusmani da degil, bir sayfa yazi dosenip kendini parcalamaya gerek yok .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun artisini eksisini her firsatta gordugumuzce yazmak gerek. Kazu babamizin oglu degil, diger sim oyunlarinin yapimcilari da. Oyuncuyuz burada. Kaldi ki zamaninda GT5 cikana kadar Forza serisi GT ile arasinda cok fark acmis, o donemde cok iyi oyun cikartmisti. O zamanlar da Forza'yi methederdik haliyle. Bir oyuna saplanip digerlerini gornezden gelen biri sadece kendisi kaybeder. Baska hicbir sey degil. Kaliteli her oyunu oynamak gerek.

    GT Sport cok kaliteli, ama cok da eksik. Oyunun eksikligine, online bagimliligina, online yaris eksikliklerine kim ne derse bin kat katilirim. Ama konu kalitesine, estetigine, gercekciligine gelince sanat eseri yapmislar. Beni simdilik basinda tutan bu kalitesi. Ama bu eksik icerikle artik oyun icinde yapacak bir sey bulamamaya basliyorum. Fotograf cekmesi apayri keyif. Yaris icinde guzel manzara sirasinda yakalamak, enstantaneleri isigi yakalamak uzerinde tonlarla renklerle oynamak kafadan 1 saatini alir tek bir sahnede. Ozene bezene yapmak istersen. Oturur izlersin sonra hepsi ayri keyif. Arac tasarimi ayri bir keyif keza. M6'mi alip kristal gibi bir goruntu kalitesinde karsimda gorup renklendirip uzerine sekiller giydirmek orasini burasini incelemek ayri bir keyif. Diyoruz ya bu oyun erotik araba filmi gibi. Burada kendini gosteriyor. Anektodlari okumak, tarihi okumak ayri bir guzel. Ama konu yarisa gelince oyun tikandi bende artik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Ekim 2017; 23:0:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Giannizzero

    Kazu photo mode bölümünde adeta bir yerinden element uydurmuş, böyle komik photo mode görmemiştim. Fonun önüne arabayı koy, sabit kameradan çekim yap. Vesikalık mı çekiyoruz nedir yani?

    Hocam bence adam efsane birşey yapmış, siz belki hani yanlış anlamayın da iyi birşeyler çıkaramamış olabilirsiniz ama kendim dahil bir çok kullanıcı DSLR fotoğraf makinesinden çıkmış gibi harika fotoğraflar türetebiliyor..
    İlgi alanınızdaysa eğer biraz daha kurcalamanızı tavsiye ederim..
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    Kardesim verdigin bilgiler icin cok tsk 🙏 bir sorum daha var, ps4 pro ya usb den bellekteki muzikleri atabiliyomuyuz, maalesef mp3 dosyalarini gormuyor.. arkadaki usb den de denedim olmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BigOttomanEmpire


    quote:

    Orijinalden alıntı: Giannizzero

    Kazu photo mode bölümünde adeta bir yerinden element uydurmuş, böyle komik photo mode görmemiştim. Fonun önüne arabayı koy, sabit kameradan çekim yap. Vesikalık mı çekiyoruz nedir yani?

    Hocam bence adam efsane birşey yapmış, siz belki hani yanlış anlamayın da iyi birşeyler çıkaramamış olabilirsiniz ama kendim dahil bir çok kullanıcı DSLR fotoğraf makinesinden çıkmış gibi harika fotoğraflar türetebiliyor..
    İlgi alanınızdaysa eğer biraz daha kurcalamanızı tavsiye ederim..

    Konu iyi birşey çıkaramamal değil, çıkan fotoların gerçekciliğine de lafımız yok. Konu scapes modunun kısıtlı olması ve bir yerden sonra tıkanması. Arabanın etrafında dolaşıp farklı açılar, farklı ışıklar yakalayamadıktan sonra bu iş benim için vesikalık çekmekle aynı şeydir. Yarış içi photomode u hiç saymıyorum zaten, o tam bir rezillik.
    Neyse isteyen sever oynar, ben oyunu da konsolu da sattım bu saatten sonra Kazu bunağı ile işim olmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.