Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (2705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54.203
Cevap
252
Favori
1.562.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27032704270527062707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BR9 kullanıcısına yanıt

    çok cringe yazmışım. Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]  25 saat oynayıp bıraktım hiç ama hiç sarmadı oyun, en son 7 mart 2019'da oynamışım o da yeni pc almıştım dedim ultra'da kaç fps alıyorum bi test edeyim diye yüklemiştim. "Unlocked 11 Jun, 2017 @ 3:29pm" bu da en son açtığım achievement tarihi. yani şuan oynadığım açık dünyalı oyunlar (ac serisi, rdr 2, witcher 3) gta v'ten kat be kat daha iyi.


    toplamda açtığım achievement:


    8 of 77 (10%) achievements earned:


    verdiğim paraya üzülüyorum.

  • 15 Aralık'ta Dr. DRE içinde olduğu yeni Contract isimli DLC geliyor...



    Rockstar Gamesyoutube
    In the years since he and his accomplices knocked over the Union Depository, renowned Los Santos hustler Franklin Clinton has been making moves of his own. Introducing The Contract, a new GTA Online story coming December 15 — featuring Dr. Dre, new music, and more: http://rsg.ms/2eae2c1 ETA (featuring Snoop Dogg, Busta Rhymes, and Anderson .Paak) Dr. Dre (A. Young, J. Pounds, C. Broadus, T. Smith Jr., B. Anderson, B. Sledge, M. Ambrosius, A. Joiner, M. Lee Edwins) WB Music Corp., Ain't Nuthin' Goin' On But F****n Music (ASCAP) Roc Nation Music/Cold Blooded Soul Music (ASCAP) My Own Chit Publishing / EMI Blackwood Music, Inc. (BMI) T'Ziah's Music (BMI) / Administered by Kobalt Publishing Worldwide Warner Geo Met Ric Music, Khlexs Dream and Hard Workin Black Folks Pub Designee (GMR) All rights administered by Warner Geo Met Ric Music. Songs of Peer, Ltd. Obo Uncle BJ’s Music (ASCAP) Nyla’s Mother’s Music / Kobalt Music / Skye High Publishing (BMI) XZIBIT INC (BMI) My Mom Started This Music, Ride On Music Co. (BMI) Contains a sample of “You’re the One for Me” performed by The Edwards Generation on Tight Records. Courtesy of the artist.
    https://www.youtube.com/watch?v=aLUGHQq2aek






  • BlackBeasT kullanıcısına yanıt

    Şu DLC bile çoğu oyundan güzel. Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] 

  • Yeni DLC gelmiş, boyutu 4,3 GB.


    Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]


    Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]
    Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]steamcommunity.com
    Steam :: Grand Theft Auto V :: GTA Online: The Contract - Out Now
    https://steamcommunity.com/games/271590/announcements/detail/5071614219296198864



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 18 Aralık 2021; 4:5:11 >
  • DLC yi deneyen oldumu ?

  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Ben denedim.
  • Kar nezaman gelir acaba?

  • bu perşembe gelebilir.
  • quantv grafik modunu kullanan var mı? inderecek yer bulamadım. redux haricinde paket halinde grafik modu var mı önerebileceğiniz?

  • rambetiko R kullanıcısına yanıt

    Natural Vision Revive var ama ben de ona reshade+enb(gerekli dll linkleri patlamış) kuramadım. O yüzden de tam efektif çalıştıramadım yüklediğim diğer şehri canlandıran yamalar dışında görsel olarak çok fark hissedemiyorum o yüzden.Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] 

  • Kar geldi,
    Yeni baller ST ücretsiz.Heralde bu yılbasının hedıyesı bu .
  • Biri yukarıda cringe yazmış da, oyunu tanımlayan tek kelime bu olurdu herhalde. Rockstar böyle bir oyunu nasıl yaptı anlamak mümkün değil. Hele de Gta IV, Rdr ve Rdr 2 gibi oyunların arasında buram buram b.k kokuyor bu oyun.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    GTA IV, RDR ve RDR2 oyunları ağır ve sağlam hikayeye sahip. GTA V nerdeyse tamamen online içeriğe yoğunlaşmış, saf aksiyon içeren ve tabiri caizse arcade yapısı olan bir oyun.


    Her ne kadar aynı şirketten çıkmış olsa da bence bu oyunu diğerlerinden ayırmak gerek.

  • Gta 6 ciksin artik
  • Sonu hariç güzel oyun

  • Yaklaşık bir buçuk senedir oynamıyordum oyunu. İlk aldığım zaman hikayeyi bitirmiştim, sonra hep boş takıldım oyunda o kadar saat. İkinci kez hikayeye başladım. Oyundan aldığım zevk neredeyse ilk çıktığındakiyle aynı. Oyun çıkalı neredeyse 10 sene olacak, hala her şeyiyle müthiş keyifli arkadaş.


    Kurduğum grafik modu ve birkaç harita eklentisi ile ( bu eklentiler kırsal kesimlerde daha çok ormanlık ve yeşillik alan, ayrıca şehir içine de daha dolu bol ağaçlı bir alan görünümü katmış, tavsiye ederim ) oyun mükemmel oldu. Sanki ilk oynayışımmış gibi kalkamıyorum başından :)

  • Waterfall- kullanıcısına yanıt

    Hocam bunca yıl oyunu nasıl ıska geçtiniz :)

  • Bu hafta Armored Kuruma aracı bedava. 23 hazirana kadar geçerli. Özellikle yeni başlayanlar için harikulade araç Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] 

  • gta online için para ve rp için mod menü yükleyebilirsiniz.Mod menü baya kapsamlı ama sadece rp ve para için kullanabilirsiniz.Diğer seçeneklerde başka kullanıcılara üstünlük sağlanırsa ban yeme riskiniz var.İsteyene yardımcı olabilirim.

  • Arkadaşlar merhaba , iyi forumlar.


    Yıllardır oynamak istedrim , yeni pc ancak alabildim.

    Şimdi story modu oynayacağım ama mutlaka şunları yükle dediğiniz modlar var mı acaba? Veya modsuz mu oynamalıyım? FPS çok düşürmeden keyfine varmak istiyorum :)


    Çok teşekkürler,

  • 
Sayfa: önceki 27032704270527062707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.