Şimdi Ara

Grand Theft Auto: Vice City Stories - 2022 Türkçe Yama (PS2 & PSP) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
4
Favori
12.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Selaaamunaleyküüüm hepinize ve iyi geceler. Bu oyunun TR yamasını PCSX2 emülatörüne nasıl kuracağım? Yardımcı olmanızı beklerim severek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismet.kesikbas -- 23 Aralık 2022; 0:45:32 >
  • Hocam iyi günler. Yamanın psp de türkçe karakterleri olmayan bir versiyonunun çalışır bir iso su vardı. Orjinal psp de oynamıştım. Hatta siz dosyayı ilk başta upload etmiştiniz mediafire dan. Size discorddan ulaşmaya çalıştım fakat discord un son yaptığı değişikliklerden sonra sizin kullanıcı adınızı bulamadım. Sizden ricam eğer elinizde varsa eski yamanın iso sunu tekrardan upload edebilir misiniz?
  • Kurulumda zorluk yaşayanlar istiyorsa yeni versiyonla deneyebilir. "Beni Oku" adlı metin belgesini güncelledim.


    @HHA2442 Size özel mesaj attım, müsait olduğunuzda bakarsınız.


    12 Ağustos 2023 Güncellemesi: Yamaların PS2 ve PSP'de çalışabilecek versiyonları hazırlandı ve "Beni Oku" adlı metin belgesi güncellendi. Konsol uyumlu versiyonlarda Türkçe font dosyası çalışmadığından dolayı Türkçe karakterlerden sadece "â", "î", "ç", "ö" ve "ü" harfleri mevcut. Emülatör uyumlu versiyonlarda bütün Türkçe harfler gözüküyor.

  • @CriminaL277_ gta sindacco chorincles için türkçe yama yapılabilirmi? hatta kendimiz translate kullanıp çevirtsek sonra oyuna ekleme imkanımız varmı?

  • kullanici32 K kullanıcısına yanıt

    GTA LCS'nin PSP versiyonu metin düzenleme aracıyla sanıyorum ki yapılabilir. Sonra da UltraISO gibi bir programla ISO dosyasına eklenip oynanabilir.

  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    bu sindacco chronicles tamamen farklı bir hikayesi var biliyorusunuz dimi? verdiğiniz linkte liberty city için orj metin dosyasının ayıklanmış hali bulunuyor ve nasıl yeniden pakaetlenir onu gösteriyor? ben daha sindacco chroniclesin metin dosyasını decode edemedim? anlamadığım bir şeymi var acaba? 

  • kullanici32 K kullanıcısına yanıt

    Evet, farklı bir hikâyesi olduğunu biliyorum. Gönderdiğim linkte dediğiniz gibi orijinal oyun için metin ve paketleme varmış, benim hatam. Şu Wiki'den en aşağıya kaydırıp LCS uyumlu programlardan birini deneyin. Olmadı bu programı deneyin. Moddan dil dosyasını çıkartmak için UltraISO gibi bir ISO düzenleyiciyle modun ISO'sunu açın ve "PSP_GAME\USRDIR\TEXT" hedefine gidin. Ben ModDB'den indirdiğimde bu hedefte "French.gxt" ve "German.gxt" dosyası vardı, indirilen kaynağa göre bu dosyaların değişme durumu yoksa "French.gxt" dosyası modun ana İngilizce dosyası. İndirdiğiniz veya verdiğim programla düzenlemeyi yaparsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 15 Ağustos 2023; 0:44:6 >




  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, bende tam deneyecektimki bi sorun başıma geldi, bu konuyla alakalı değil ama hdd ile işim vardı kabloyu çat diye çektim bir daha taktım raw olmuş, şuan raw olan dosyaları kurtarmaya çalışıyorum, bu çevirme işini mecbur ertelemek zorundayım

  • CriminaL277_ nin hazırladığı Türkçe yama için PS2 patch dosyası hazırladım. Utraiso kullanmadan daha hızlı iso ya Türkçe yama ve Genişekran yaması ekleyebilirsiniz.


    Uyumlu iso dosyası: SLES_54622

    Grand Theft Auto - Vice City Stories (Europe, Australia) (En,Fr,De,Es,It)

    SHA256 1cb6e6cd0d35814075e6149a5daae250e2db062d718ea8ac91157ecca0c2ec26


    Linkteki klasör içerisinden icarus programını çalıştırın. Apply pacth kısmından orjinal iso, patch ve yeni oluşacak iso için yol tanımlarını yapıp apply tıkladığınızda Türkçe ve genişekran yamaları isoya eklenecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siella -- 14 Eylül 2023; 0:16:1 >




  • Hocam Nasıl Kuracağım ya? Beni Oku'yu okuyup beceremedimde :D dosyaları nereye atmam yada nasıl yüklemem gerekiyor?

  • Modu kurduktan sonra iso dosyasını kaydettiğimde iso dosyasının boyutu düşüyor ve emülatörde çalışmıyor, 2 farklı iso dosyasında denedim iki dosyadada aynı sorunu yaşadım çözümü hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

  • BekirEmre1 B kullanıcısına yanıt

    UltraISO haricindeki programlar ISO dosyasının boyutunu düşürebiliyor. Özel mesajdan daha detaylı bilgiler vereceğim programa dair eğer sorun olmazsa.

  • Hocam merhaba,


    Size bir sorum olacaktı. Bu oyunun PSP sürümünü IOS’ta olan PPSSPP Emülatör’ü ile oynayabilir miyim? Android için oluyor biliyorum ama IOS’ta bu mümkün mü?

  • memoo456 kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Açıkçası iOS'a PPSSPP'nin geldiğinden haberim bile yoktu ve elimde herhangi iOS bir cihaz olmadığı için maalesef deneme şansım yok. Umarım çalışıyordur diyeyim.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.