Şimdi Ara

GRAND VİTARA MI RAV-4 MÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sıfır bir jip almayı düşünüyorum. sizce hangisini tercih etmeliyim. grand vitara sahipleri araçlarından memnunlar mı?



  • rav4 cok daha kalteli ve zevkli bir jip
  • Yeni Rav4 çok güzel araç. Ama ben Honda CRV'yi bekle derim. 2,0 benzinli ve 2,2 dizel motorla gelicek. Dizel motorda maalesef otomatik şanzıman hemen sunulmayacak. Ama çok harika bir araçmış.
  • vitara bana biraz dar geldi,arkası da dar.çok uzun ve iri değilsen iyidir( ben 1.94 boy 95 kiloyum ) arazi performansını ne rav4 de ne de honda da kesinlikle bulamazsın.ama ben fuarda crv- ye 1 saat kadar bindim.sürmedim ama bindim süper bir araç.en azından çok rahat ettim.konforu da yerinde.benzinli 5 otm vites,dizeli düz vites+2.2 motor olduğundan(%84 ötv ) fiatı çok olur hem de mtv si fazla.benzinli 2000 motor iyi seçenek gibi




  • Ben olsam vitara alırdım. Arazi performansı diger ikisinden cok daha iyi. Guvenli fren ve yol tutus... Bir jipe gore de oldukca seri bir araba ve cok sorunsuz. Aslen Digerleri de oldukca sorunsuzdur eminim ama bizim suzuki'de 150.000 km'de bir sorun yoktu. Yani bence CRV alma da yenisini bilemem tabi. Kar, arazi olaylarını da hesaba katarak suziki rav4 arasında git gel derim. Yeni kasa CRV'yi bilmiyorum tabi...
  • bence suzki al derim kosoldan çekiş sistemini manuel olarak da ayarlayabilrsin.rav 4 te sanırım bu yok ayrıca suzukı kendini kanıtlamış bi 4x4 tür.bu arada kia sportage'a da bak.biz kullanıyoruz çok memnunuz.malum yakıt tüktimi konusunda benzinli 4x4 ler biraz müsrif kia 2,0crdi motruyla çok ekonomik.km.de 210.000 yakıyor.vitara yı da çok inceledim fakat biz alırken dizel i yoktu.sanıyorum şimdi getirmişler.yalnız tiptronik değil.kulaktan dolma bilgilerle aklın karışmasın yine de iyi düşün.selamlar.

    KİA SPORTAGE 2.0 CRDİ 16V A/T
  • Vitara'ya 1.9 130 hp dizel seçeneği eklendi. Benzinlide olmayan ESP dizele kondu. Benzinlide RAV4, dizelde Vitara derim. (Dizel RAV4 ve Vitara arasında ciddi fiyat farkı var vergiden dolayı, burada vitara çok avantajlı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allforone -- 19 Aralık 2006; 9:43:26 >
  • öncelikle görüşlerini için çok teşekkür ederim. banada vitara fiyatı ve şekli için çok mantıklı geldi. ama benim için güvenlik çok önemli. çünkü malum çoluk çocuk binicez. rav4 euroncap da 4 yıldız almış. bu adresden inceleyebilirsiniz.http://www.euroncap.com/images/results/Small_Off-Roaders/car_258_2006/TOYOTA%20RAV4%20Datasheet.pdf
    gand vitaranın testini bulamadım. bilen varsa çok makbule geçer.
    bu arada werus kia sportage benide gerek fiyat gerekse şekil olarak çok cezbetti ama beni sadece kia markası düşündürüyor.sana hyundai tusconun euroncap testini gönderiyorum. bildiğim kadarıyla kia sportage ve hyundai tuscon hemen hemen aynı otomobiller. sen araçtan memnunmusun. avantajları ve dezavantajları nelerdir. nasıl gider yokuşlarda falan?




  • Vitra al bence hem daha iyi yol tutuar hem daha konforlu hemde RAV4 göre dört çeker sistemi daha ileri bir teknolijeye sahiptir arazide fln daha rahat ilerler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.