Şimdi Ara

Grand Voyager ??? 7 Kişilik Araç ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar
    Aileye yeni ikizlerimiz gelecek bu nedenle şu an kullanmakta olduğum C-Max aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Neden diyecek olursanız biliyorsunuzdur arka koltuk 2,5 kişilik 2 tane araba koltuğu geldiği zaman araya 40 kg yu geçmeyecek bir kişi alabiliriz bir anne bir baba dediginizde babanın otobüsle yada trenle gitmesi gerekiyor :) bu nedenle aracı büyütmek istiyorum. Biraz araştıkdıktan sonra Grand Voyager chrysler mı lancia mı ne olduğu artık icene karıştı işin içinden çıkamadık. Kafalarda olan Mercedes GL, Mercedes Vito hani icene çorba oldu. Grand Voyager 2 yıldır artık sıfır olarak satışı yapılmayan bir araçmış bu nedenle sıfır fiyatı alamadım servisle görüştüğümde ise parçaların %60- %70 oranında yurtdışından geldiğini söylediler buda parçalar için 2-3 hafta beklemek anlamına geliyor buda işime gelmedi. Sizce ne düşünebilirim. Eşimin çocuklarla arkada rahat ilgileneceği geniş bir araç koltukların dönmeside önemli ama olmazsa olmazımız degil. Yardımlarınızı bekliyorum....







  • Imkan varsa Mercedes. Yoksa Dacia Lodgy 7 kişilik. Transit custom var o ayarda onada bakabilirsiniz.
  • Delifisek.Tux kullanıcısına yanıt
    Dacia Lodgy ve Transit haricinde biraz daha üst sınıf olarak birşey düşünüyoruz. Dacia Lodgyde arka koltukları açtığınız an 2 tane çocuk arabasının girmesine imkan yok gibi görünüyor. Ford transit olarak düşünürsekte arabanın için ikomple yaptırmak gerekiyor ozaman mercedes daha çok yatıyor aklıma ama yine başka bu kadar büyük minibüs düşünmüyorum.
  • ofazli O kullanıcısına yanıt
    Bütçe nedir orası önemli.
    Grand voyager aracım vardı.
    Şimdi discovery 3 var.
    Ona göre cevaplayabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eczman2000 kullanıcısına yanıt
    200.000'e kadar zorlayabilirim
  • kayaer07 kullanıcısına yanıt
    2017 olarak görünüyor araç. araç 4-5 ay içerisinde almam gerekiyor bu nedenle 2017 yi bekleyemicem




  • Albert-Einstein kullanıcısına yanıt
    İlginç olaran Mercedes pek rahat olmaz lakin C-Max i tercih ederim en azından genişlik ve yükselik olarak
    Chevrolet captivada arkadaki koltuklar kalktığı zaman bagaj nerede ise yok 2 çocuk arabası + arkada aile büyükleri pek sıgacak gibi gözükmüyor.
    Mercedes GL düşüncelerim arasında ama temiz olanını bulmak açıkçası zor gibi geliyor birde bagaj olayını resimlerde göremedim arkadaki koltukları kaldırınca bagajı olan bir araç voyagerda inanılmaz derin ve büyük bir bagaj kalıyor o yüzden voyager düşünmüştüm.
  • ofazli O kullanıcısına yanıt
    o kadar bütçem olsa s-max'a bakardım. avrupa'da çok çocuklu aileler sharan,s-max, galaxy tercih ediyor en çok. burda bildiğim kadarıyla şu an sadece s-max var içlerinden.
  • Vito nun standart şasesinin uzunluğu 5 metre. Benim fordun ki 4.7 ortalama iri bir sedan dan 30 cm daha uzun bir araç. Hem 7 kişi tepeleyip üstüne epeyce yük taşımak istiyorsunuz. Daha ufak nasıl olacak bilmem.

    Lakin ben sıkıtınyı çözdüm sanırım. Siz minibüs vari olmasın derdindesiniz anladığım kadarı ile.

    R Classe diyecem. ozaman de o bütçeyi çok aşar.

    Yinede bence kendinizi yanlış konumlandırıyorsunuz. Aynı formatta bir sürü hacı dayı var bizim buralarda, Hepside VW transporter kullanıyor. Artık imkana göre 98 minibüste var son model vip te. Bence bu yol fiyat performans açısından daha mantıklı.
  • Xc90 7 kişilik + port bagaj isinizi görür hocam .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ofazli

    200.000'e kadar zorlayabilirim

    En rahati G.Voyager, orası kesin. Parça sıkıntısı diye birsey duymadım.Büyükşehirdeyseniz Amerikan cı çok zaten.Yalniz virajli yola gelmiyor. Arkası çok sallıyor. Ama kullanımı cok rahat.
    Bu tarz Ssangyong un da bir arabası var , Rodius.Ikinci el dışında avantajı çok; 2.0 motor-4×4-kullanışlılık.
    Benim kullandığım Discovery bunlar kadar rahat değil ama arkaya iki çocuk koltuğu konduğu zaman çok rahat bir yetişkin ortaya oturabiliyor.Benim araç 5 kişilik; bagaj dehşet. Ikiz bebek arabası katlamadan bile giriyordu.7 kişilik nasıldır bilmiyorum.Başka alınabilecek Gl ve xc90 ın ikinci sırası Discovery kadar kullanışlı değil ama 7 kişilik versiyon bulmak daha kolay. Daha makul bütçeye Fiat Freemont ve Ssangyong Rexton da bakılabilir ikinci el.85-100 bin aralığında çok temiz araçlar bulunabiliyor.
    4x4-7 kişilik olma-vergisi-kullanim kolaylığı olarak hepsine bakıp öyle karar vermek lazım.
    Benim bütçe sınırım olmasa hiç düşünmem gider yeni xc90 alırım. Sahibinden de çok para istiyorlar, sene sonu yeterli donanimdaki sıfır km araçları 330-350 bin civarına vermişler.
    Şimdiden kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hiç tereddütsüz ford transit custom u tavsiye ederim orta sıra koltukları ters çevirttikten sonra inanılmaz bir iç hacim sunar. 155 bg lik motoru her şart altında yeterli. süspansiyonu konfor sağlar ama yol tutuştan taviz vermez. bagajı devasa. içinde 8 kişi olsa bile bagajdan taviz vermez. sağlam. benim şirket aracım 3 yıldır kullanıyorum. en son antalya-izmir yaptım ailemle. (4 büyük bir bebek) yolculuk nasıl geçti anlamadık. eğer merak ettikleriniz olursa beklerim. ticari diye burun kıvırmayın. bebekli aileler için öncelik hacim ve güvenliktir bunu custom da çok rahatlıkla bulursunuz.
  • Grand Voyager yeni kasa artık ülkemizde olması gereken bir araç.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Grand Voyager yeni kasa artık ülkemizde olması gereken bir araç.

    Fiyatı ne olmalı hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Under The Dome


    quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Grand Voyager yeni kasa artık ülkemizde olması gereken bir araç.

    Fiyatı ne olmalı hocam

    85000TL civarı. 1.6 120ps multijet

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • freemont baktım inceledim ondada arka 2 koltuğu kaldırdıgınız zaman mümkünatı yok iki tane bebek arabasının sığmasın. transporter ve vito düşündüm vip olarak bu seferde aracı ben kullanacağım için eşim sen özel şöförmüsün diye söylenmeye başladı birde ön koltuklar yatırıldığı zaman yani rahat oturayım dendiği zaman arka koltuga deyiyor yada panele deyiyor rahat olmuyor diye söylediler. Youtubede g.voyagerın videosunu bir kez daha izledim koltukların dönmesi katlanması bagajın devasa olması inanılır gibi degil vazgeçemiyorum. GL serisine gelince fiyat çok uçuk 2007 model 250.000 km de 150-190.000 TL azıcık abartılı geldi tamam mercedes km sorunu yok okeyde çocuklar büyüyecek GL'yi satıp yeni araç alıcam bu seferde fiyat ölü olacak bu nedenle GL serisindende uzak durmak istiyorum. S-Max , Zafira, Verso, ... gibi araçlarda zaten aracım C-MAX bu nedenle birde şunu söyliyim kesin istediklerim
    1. 2 biz 2 çocuklar toplam 4 kişi 2 kişide anne baba dedinizmi = 6 kişi
    2. bebek arabası 6 kişi + 2 valiz 2 bebek arabası bunları alacak bagaj bu nedenle s-max, zafira, verso , scenic, c4 grand picasso gibi araçlar kesinlikle bana gelebilecek bir araç degil
    https://www.youtube.com/watch?v=imZ0uiVGaTM
    bu videoyu izledikten sonra neden bu araba diye kaldım daha iyi anlayacaksınız...




  • 1.9 dizel reno espace 4,
    MTV, yedek parça temin güçlüğü ve yetkili servis fiyatları göze alınıyorsa,
    en güzel araçtır benim gözümde.
    ben grand picasso 2 kullanıyorum.
    çocuklar küçük, büyüdüklerinde
    arkadaki 2.sıradaki 3 koltuğu söküp,
    yerine 2 tane VIP koltuk taktırmayı düşünüyorum.
  • Sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek iki araçtan birisi grand voyager diğeride yeni kasa gelecek olan renault espace.

    https://youtu.be/tMEyDkv0-84

    Edit: bu arada bu klasmanda yeni nissan murano da var ama büyük hacim motoru sebebi tr de fiyat uçuk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre4748 -- 6 Nisan 2016; 20:56:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.